trojka

mzm,zmz,

Iskustva,problemi,i sl,
imate li?????
Jel se ovdje itko sevi ili samo pisu i mlate praznu slamu??
Iskustva imam, opušten sam u trojci, hetero sam.....samo moj je problem što nisam avanturist, volim trajna druženja i prava prijateljstva........
Tekst koji kopirate automatski će se prikazati ovdjeTekst koji kopirate automatski će se prikazati ovdjeTekst koji kopirate automatski će se prikazati ovdje
Nemam problema s trojkama. Nisam ih nikad iskusio...😉
Nisam siguran bi li se znao ponašat da dođe do tog.😂
Želim probati trojku sa iskusnijim, zrelijim parom..
Volio bi svoju ženu podijeliti s dobrim prijateljem s kojim se dugo poznam
Trebas poduzeti nesto konkretno ti ili zena
To je istina i to sa stavom da mora tako bit
A što prijatelj misli o tome? Jel on zna da želiš da ju on jebe?
Ajmo neki par iz Splita i okolice 🤗
Questo post è stato eliminato dall'utente.
I ja bih tako to rado uradio.mi smo malo stariji od vas i duže u braku.često u selu pričamo o tome i jako se napalimo.posebno ja.rado bih išao na nudistička plažu pa za početak ko zna,a rado bih i nekom paru pomogao oko trojke
Nažalost, ne uklapam se u tu ženin profil muškarca ali bih rado u svemu tome uživao. Kako god
Evo ja i žena smo nedavno imali prvi treesome i cuckold, bilo je ludo , točno kako zamisljas. Moj prijedlog ti jw da pričas sa njom, a desit će se kad oboje budete željeli i nadje se frajer sa kojim se želi pojebati
O da ,kad se nevina kučanica pretvori u napaljenu kujicu ti je top
Nema boljeg scenarija.. pogotovo ovakva kućanica..
Mnogo sličnih stvari probao.. raznih uloga.. da, savršeno to djeluje..
Idealna situacija, jos ako voli igre tipa kucnog majstora ili fake taxija ;)
Odlična igra.. zna biti jako napaljivo.. posebno za nju..
To sa kucnim majstorom moze! Ako usput nekome na podrucu Sibenika do Splita treba besplatni kucni majstor tipa struja-voda-laminat i ostali manjinpopravci i usputno druzenje u troje…neka me kontaktira(ju)
Još vas čekam…a nema videa ni slike a da nisam izdrka na vas
Lipo se javite pa da je nas dvoje mozemo ukrotit 👍
Ja se nadam da ću već jednom upoznati takovu kućanicu😊
Sve mislim da to ima samo na xhamsteru :):)
Bas ljepo. Duze vec trazim par za druzenje javite se
Jako ljepo... Lijepe stvari voliš
Ha, iskustvo ne, Al želje slične
Ha nisi jedini.
Možemo privatno.
Trazim ekstra par za hetero druzenje u MZM kombinaciji. Split-Sibenik-Omis
Nikako naci curu za trojku,nema, nazalost 😭
Lp svima prisutnima . Kako sam dugo u ovome lifestylu , tako se u ovih 10+ godina upoznavanja i druzenja skupilo nesto “ km u nogama “ . Imam raznih iskustava , nesto negativnih , puno vise pozitivnih . Kako osobno , tako šta cujem i od parova s kojima sam u komunikaciji i odnosu .

Pozitivna strana ove price je dobar , perverzan , ispunjen i kvalitetan sex , te istaknuo bi poznanstvo sa novim ljudima razlicitih poslovnih bransi s kojima , htio , ne htio , ako dugo komunicirate , steknes i prijateljstvo . To prijateljstvo ti moze pomoci u nekim zivotnim situacijama u kojima sa nađete kroz zivit . Recimo , trebao mi je kvalitetan imovinsko-pravni odvjetnik jer mi je prijetilo izgubiti vrijednu nekretninu , zahvaljujuci poznanstvu sa jednim parom sa kojim sam u to vrijeme dugo odrzavao odnos ( 3some ) on se “ stavio “ i zastupao me pro-bono gdje sam izvukao pozitivan slucaj .

Zatim , jedan par su bili ljecnici . Kada mi je trebalo nesto za dijete , zena iz toga para je okrenula nebo i zemlju da dobijem uslugu i tretman kakvu nebi imao da nije bilo nje . Takoder sam i sa tim parom imao dug i kvalitetan odnos ( cuckold ) .

Da ne nabrajam dalje .. ima jako puno beneficija iz ovog lifestyla , ukoliko ste normalna i psihicki zdrava osoba , malo komunikativan , malo sarmantan i dobar u krevetu . Parovima su muskarci igracke , igrac sa klupe . I to moraju muskarci znati . Cesto muskarci misle da su oni tu jer muz ne moze “ jebavat zenu “ pa ce sad on njemu pokazat kako se jebe . Totalno precijene svoju ulogu u ovom druzenju . Ono sta isto cesto cujem od parova , muskarci zakažu jako cesto.

Kao psiholog , mogu i dat odgovor zasto je to tako . Muskarac mora biti jaaako siguran u sebe , pun samopouzdanja da uđe u krevet bracnom paru . Jer to nije njegov teritoriji , ta zena nije navikla na njegov stil , nacin , dodir itd .. Cesto muskarci se pogube u krevetu , izgube erekciju , ne moze im se dignuti . Krenu sa stavom “ sad cu ja njoj pokazat “ a onda kada shvate da zenu bolje jebe muz , ego utjece na samopouzdanje i pogube se . Naravno da zena ce prije svrsit sa muzem jer samo on zna kakav dodir njoj treba , pod kojim kutem , kojom brzinom i intezitetom neke stvari radit . To stranac u krevetu ne moze znati . Tu onda dolazi do raspada sistema i cesto muskarci zakazu u krevetu . Naravno , ima jako puno muskaraca koji ne dođu na spoj . Prepadnu se .. to je uvik lutrija .

Ono gdje ja imam zamjerke , to su photoshopirane fotografije , ili provucene kroz filtere ili slikane pod odredenim kutom da se prekriju fizicki nedostatci . Onda dodem sa parom na pice i shvatim da su lagali za barem 10 kg . Ili cesto stavljaju manje godina . Svi stavljaju do 40 .. valjda nakon 40 nema zivota ? Onda dođes na pice , umjesto zene od 38 god , tebe doceka netko od 45+ I 10 kg vise od visine . Jbg , onda se ispricavas i izmisljas razloge zasto moras ic ..

Mogu jos pisat .. za sada dovoljno :)!
Odlično napisano, potpisujem ovo sve.. u mašti svi misle da su Bullovi, ali dug je put do kvalitete i poznavanja ovakvih odnosa..
Imas cokold iskustva? Mozes mi se javit Disky je moj profil
Odličan opis i razmišljanje. Apsolutno si u pravu.
Dosta istine u opisanom,nase jedno neprijatno iskusttvo je sa jednim momkom upravo je takvo bilo cijelu vece nemoze mu se digniti poslije dosta opustene price i kada je svatio u kojoj je ulozi onda su mu popustile kocnice i sutra je bilo sve okej-
Druzim se duze vrijeme s 2 para i svaki put je jako napeto i vruce...i traje
Pozdrav, Uh, evo samo da, se nadovežem na ovo,
Ja sam bio u situaciji da imam iskustvo s jednim parom tj. mojim dragim prijateljima.. Da ne ulazim u detalje, jer je priča jako duga, i dugo je trajala, uglavnom, prvo iskustvo smo imali zajedno svi troje i nije bilo na paniku ili neki slučajni splet okolnosti nego otvoren razgovor i kad se dugo i dobro poznajete onda sve divno izgleda dok se ne krene u realizaciju...
Nas troje smo otvoreno i neopterećeno pričali što nam se sviđa o čemu maštamo i šta bi htjeli probat i dok smo prčali o tome to je tako jednostavno izgledalo...
Ali kad je došlo do realizacije, tako smo bili traljavi, htjeli smo sve a ni sami nismo znali odakle da počmemo, svatko od nas je imao svoju viziju u glavi pa se osjetila napetost i nervoza, pogotovo kod mene jer su njih dvoje već bili uigrani par... Iskreno, meni bi od uzbuđenja dolazilo brzo za svršit, ona je željela bit što više samnom, a njen muž šta više nas gledat a ja sam želio da se podjelimo da i ja malo gledam ha ha i da se odmorim... Možda je to sa strane izgledalo savršeno al ja sam osijećao da sam totalno zbunjen i kao da priča nije klizila...
Al kad smo se dogovorili da ja sam odem do njegove žene dok on radi, onda smo u dvoje imali super sex i sve nam je išlo kako smo i htjeli... Kada bi se našli opet u troje,ista stvar kao da bi se totalno svi zbunili.... Nikako se dobro namjestit kao da smo željeli da to dobro izgleda na štetu onoga kako se mi osjećamo... I taj momenat kad ona gleda svog muža i želi da on vidi sve,i onaj monenat kad on želi vidit svaki detalj mog sexa sa njegovom ženom a ja nervozan i u nekom presingu da sve obavim savršeno... A kad bi, uz njegovo znanje, nas dvoje bili sami u sexu, onda bi se i prepustili više i milovanju, dodirima, predigri, ljubljenju.... Nismo imali taj kadrovski moment u glavi nego samo prepuštanje....
realno stanje u nekim slucajevima gdje uglavno nedostaje price o detaljima ko sto voli ocekuje i uskladenosti ,javi se Pr,Poruke da ppricamo*404**32*
Pa iskreno smatrali smo da smo dovoljno pričali,da sve znamo i da nam je sve poznato, ali jedno je teorija a drugo praksa ha ha, ma nije da se žalim ili da govorim kako je bilo loše, ali tek kad se doživi otkrije se da nije jednostavno ha ha... Javite se porukom ako vas što zanima...
Potpisujem, od rijeci do rijeci
Trazimo biseks curu u Zagrebu,ak ima nek se javi,za sad samo muski,par smo mz i trazimo curu
Kako kaze poslovica - “Novci nisu problem. Novaca nema.” 😀
meni i muza je od price o trojci sa nasom zajednickom drugaricom od djetinstva situacija dovela da smo se nasli u cetvorci, gdje sam se ja trudila da ne pokvarim atmosferu :)
Uglavnom, moja se drugarica udala za malo starijeg tipa koji je bas prava dobrica. On je znao za njenu burnu proslost i bilo je tu svega-muskarce je uvijek motala oko malog prsta.
Uglavnom, jto iskustvo je neponovljivo, mada bih vise voljela drugi put da i muskarac bude vise siguran u sebe.Ako te pali da gledas svoju zenu ili muza sa drugim-ne pocinji ovu igru ;)
Epilog svega je da vise nemamo tabua, ne varamo se, seks je bio nikad bolji, otkrili smo neke stvari na sebi koje nismo ni znali da nam se svidjaju ;)
Zašto ne počimat ako nas pali???
Mi vec duže planiramo ,za početak želimo trojku sa zgodnim muškarcom,nadamo se da ce bit netko normalan i da ce nas oduševit a kasnije kako god
To je to..tko ne proba ne zna što je to.. zna biti savršeno, bitno je da vas to oboje pali .. imam iskustva, bez da vam se nudim ovdje ,možemo o tome malo tipkati u inbox
Evo i ja planiram trojku s vama pa nikako da se javite. Sredina je sestog miseca i skola samo sta nije pocela pa pozurimo 😂
Javite se slobodno cekam vas disky
Pronašao sam stranicu na internetu za Yoni masažu
"Kulturno društvo za promicanje erotike Crna ruža-masaže Black Rose"- imate li kakva iskustva sa njima,iz Zagreba su. Mi smo iz Dalmacije....poklonija bi supruzi masažu....
Molim iskustva,preporuke ili da nas uputite na nekoga drugoga ko pruža yoni masažu. Mislimo iskljućivo na profi masaže,ništa po privatnim kućama i taj djir... Znaći salon za masažu koji ima u uslugama i Yoni masažu...
I naravno ako je netko bio kod Black rose i ima nekakva saznanja neka napiše nešto....

Hvala !!
jel rasprava stala ili???mi smo imali druženje u 4,jednom,i sad razmišljamo ponovo..

stalo je sve, neam vise bas raspolozenih za druzenje ;)
Imate li kakvih dokaza ,mislim u smidlu fotke u 4.
*243**243*Ne u 4 nismo stigli fotkat😅😅
evo jednog kandidata ako triba....*4*
Probao sam trojku dva puta sa starijim i mlađim parom, sa starijim sam vise ja odrađivao dok je muz slikao ju, a sa mladim je bilo super, opusteno, zezancija kroz druzenje, bas on chill and sex :)
Da, trojka je fenomenalna i imao sam srecu ali uglavnom su muskarci bili bisex .
Problem samo ako je ispod 18cm.
Ide li koji par ili pojedinac na Kosirinu ovo lito? I kakva su vam iskustva na Kosirini?
Ima li iz pule kakav par bez iskustva da ga zajedno steknemo?
Inao sam vise iskustava s parovima, sa svakakvim zeljama i iz iskustva kazem ne panicarite, samo opusteno i normalno, idete uzivati i zabaviti se. Naravno higijena i diskrecija treba biti 100%
A ovim putem zelim sve parove dame ili vise dama da se slobodno jave
Whatsapp 0919870857
Dobriduh963@gmail.com
Bracni smo par. Trazimo 2-3 solidno obdarena bisex pojedinca. Naravno nikakav sex izmedju muskaraca ,vec ono blago drk i oralni sex. Volimo se snimati ( bez lica ) ,samo intimne dijelove. Dakle evo prilike za hrabrije pojedince i one s iskustvom. Uvjeti su ustvati vrlo jednostavni.! Dolazimo u prostor, ne nalazimo se po kaficima. Obdareniji , obrijani slike obavezne kao i vas prostor .javljanje na mail
brparzagreb@gmail.com
Extra bas bi volio da se nekad i negdje upoznamo

demosten010@gmail.com ako ste u ovim krajevima
problema? u troje? nikako.
kad bi vam sad ispričao samo dio mojih susreta.....
a bilo ih je
sa jednim sam parom napr imao vezu preko skyp kamere, tj muž je gledao jer je zbog posla bio odsutan a ona i ja smo u kolima (šmrc, nije se dalo bolji smještaj naći) fenomenalno se zabavljali. što je on više govorio da slabo vidi, da nevidi najbolje našu akciju, hahaha, mi smo bili napaljeniji i jebali se žestoko dok nisam eksplodirao u njoj ko rijetko do tada....
Bio sa 4 para...ljudi nema ništa bolje od sexa u troje ..yupiii
Super je prvi put sa dva starija na jednoj svadbi malo popili pa na pplazi
Koliko su bili stariji od tebe .Opisi malo kako su te jebali
Jeli bija ko na kosirinu ili vrulju ove dane.
Dolazi sezona !
Jos malo pa plazice i sve sto ide uz to !
Naravno pisem samo o sezoni i plazicama
Jer kako je ovdje vec neko spomenio
Kod nas se izgleda samo u sezoni nesto desava
Hahahahahaha
DA MALO OŽIVIMO TEMU ?
Jel ima kogaaaaa?
Ili sam ja zalutao
*52*
Nas dvoje trazimo dobar sex...sve kombinacije su ukljucene.....pa i gangbang
iskustva imamo u ovome prelijepome stilu,samo je tesko naci prave partnere.*58**174**250**71*
sve se može, samo dobra volja
Ja i djevojka trazimo par za djeljenje svega, tako ako ima zainteresiranih nek se jave u inbox
Ajmo pomoc, kako da zenu nagovorim jos jedan kurac u krevetu. Imam iskljucivo hetero sklonosti ali bi je volio pojebat zajedno s jos nekim
naj lakse razgovorom izgradnjom medusobnoga povjerenja iskrenosti i kroz vrijeme
volim kad dođem na divlju plažu skinuti sve sa sebe i sunčati se.obično nađem nekakvo mjesto gdje je znatiželjna bolja polovica.ona zna otići otplivati i provjeriti "tipa" koji se tamo sunča gol.iznenadi je kad lagano pliva do mene i kad ugleda dignut kurac.brže bolje okrene pogled ali znatiželja joj ne da mira pa stalno pogledava.mene to još više uzbuđuje da mi kurac dovede do pucanja od napetosti.nisam ga još izdrkao da me koja tako gleda ali velika mi je to želja.nadam se da ima neka znatiželja i koja voli gledati.ljetne radosti na plaži su najslađe.
teško da postoji recept, ako ona ne želi nema ništa od toga, razgovor na tu temu možda pomogne...
Sto se tice ove teme dosta je zanimljiva. Ja bih vrlo rado iskusio sex u troje mislim da je tu dobra zabava, mlad sam i zelim isprobati nesto novo, u troje ima raznis zanimljivih predigri i opcija, mene zanimaju sve osimi homi kombinacije, ali tu se pojavljuje taj odnos kad se dokazujes pred drugim musarcem her svako zeli cuti pohvlau pa tako i u trojci. Ali do sad nazalost nisam imao priliku ucestvovati...
prvo trerba da rascistis sa necim da li bi se ljubio sa zenom nakon sto se ona ljubila sa drugim da li bi joj ljubio i lizaodojke ,telo i vaginu nakon sto jojje to uzivanje pruzio drugi partner da li bi je ljubio u usta ililizao vaginu nakon sto joj je u ustima ili u vagini bio drugi penis jr u pravoj trojci gde je zena sa dva muskarca sve ovo ide i zato razmisli
Meni je sve to potpuno normalno. I to je dio užitka pogotovo kad su svi opušteni
Naravno da bih, ljubio bi je po cijelom tjelu gdje ju je drugi muskarac ljubio, bitan je uzitak.. uzitak zene, a to je ono sto mene pali i mislim da bi svima trebao biti to jedini cilj. Uzitak..
U tome i jeste car, to je ono sto predstavlja pravo uzivanje.
Pozdrav svima...
Imao sam puno iskustava u 3 mzm kombinacija...meni iskreno uopce ne smeta ljubiti moju partnericu ili lizati nakon dexa u troje...
Mislim da je sex u troje ili cetvero jako zanimljiv i ja ga obozavam prakticirati...
Vidim da i moji istrijani tu djele istu strast kao i ja, bas mi je drago zbog toga...
Tko zna mozda se sretnemo i na nekoj plazi...
u pravu si sex u troje je jako zanimljiv i uzbudljiv i ko ga je probao mislim da se slaze samnom i mislim da je nastavio sa ovakvim vidom uzivanja za mene i mog supruga je ovakav sex nezamenljiv i cesto ga upraznjavamo
Na proslom ljetovanju supruga i ja smo malim camcem pronasli malu uvalu i tu se smjestili.Nakon nekih sat vremena jos jed camac kruzi ocito traze mjeto gdje ce se smjestiti.Kad s se priblizili pitaju da li ce smetati ako budu nedaleko od nas.Naravno da nece smetati.
Supruga i aj smo bilo goli i to su dobro vidjeli,znaci ne smet im,mozda traze slicno kao i mi.
Dok su se smjestli mi smo se otisli okupati i malo pohvatali u vodi,nista psebno.Mi izasli a onda oni otisli u vodu.Izgledalo je da je to namjerno (od nas i je) i od njih,kao da se pokazemojedni drugima...hahahah
Bili su mladi par nekih 25-26 godina.
Dok su oni izlazili mi smo se vec suncali,a sunce i toplina naprav svoje,a jos kad sam dragu mazao uljem za suncanje...uzbidio sam se,pa dragoj mazao ledja,pa guzu,pa zavukao ruku mlo dublje...mislio sam da ce se draga buniti ali nije sto mi je znak da krenem dalje.Rukom sam joj mazio picu a ona se vlazila i stenjala,uzdisala. Onaj par bio je nekih 10 tak metar od nas i culi su a uzdise,i prvo je on izvirio iza jednog kamena i vidio sad vec da draga jasi na meni a ubrzo i ona. Ja sam dobro vidio da nas gledaju,draga nije,bila je okrenuta ledjima ali i osjetila je i ona poglede i ubrzo smo svrsili,glasno stenjuci oboje ...
Poslije smo se isli okupati i kad smo izlazili vidjeli smo da on nju maze po ledjima,i ocekivali dalje ali na tom j ostalo...
Nakon nekih sat spakirli su se i otisli,a ubrzo i mi...Drugi dan smo se vratili n isto mejsto ali oni nisu dolazili...
Vidjeli,lijepo opisano,cesto nam se tako nesto slicno dogadalo na plazi,ovaj vas par je ocito bio previse mlad i mozda iznensden,nisu imali hrabrosti prici vam ili vas pozvati,steta,takav jeb bi se pamtio i dugo dao slast za svakodnevnicu,zao mi je sto niste bili pored nas...dok ja zenicu masiram,kremom,obavezno zavrsi prst u pickici a ona voli i tako svrsiti,lezi potrbuske pa je manje bed ne vidi druge kad glefaju ili prolaze pored nas,iuvadim prst,ovlazim ga u ustima,pokazem koji prate i nastsvim a nitko da se primakne,samo drka na udaljenosti a zena ni ne vidi njegova da smo na paljenju,valda ce netko skuzit i prici ovo ljeto...
Ja bi rado dosao do vas!hmmm uzivanja
Steta je,ali dolazi ljeto,a prije toga lijepo vrijeme pa cemo se i koji vikend zaletjeti dolje...
Bilo bi nam sigurno jako drago a i lijepo svima,nadam se
dobro to radite leti na plazi a sta radite posle leta i sta radite sve vreme dok ne dodje leto zar za to vreme nemate avanture postoje oglasi i tu se mogu pronaci i te kako dobri partneri za ispunjavanje sexsualnih zelja
Pokusavamo pronaci prihvatljiv br par,s kojim bi se druzili,posjecivali,razmijenjivali iskustva,fotke i na sto spontaniji nacin trosili se zajedno.da bi se to ostvarilo trebali bi nam biti i u blizini.medutim to je izuzetno tesko pronaci,ili je kontakt lazljiv ili se ponasaju idemo na posao,nije to tako...nije to stroj sad upali,pa odradi i ugasi.samo za pojebat zenu takvih ima al...ne skacemo na takve,il kvalitetno sa normalnim ljudima il nikako,drugo je ljetna avantura,trenutni gušti,a nadamo se da bi takvi mogli slucajno prerasti u trajnije ako pokazu kulturu,diskretnost i simpaticnost,tesko je uskladit cetvero ljudi fa svima sve godi,samci su cesto indiskretni i moguci su samo ljeti kao ljetna avantura,nemogu ponudit zenu prijateljima,poznanicima,a parovi su previse zakopcani za takve razgovore,mozda na nekoj festi uz pice,ples,kroz zajebanciju netko popusti kocnice,nadamo se i cekamo ljeto,zanimaju nas vasa razmisljanja,pisite,bit ce nam drago,erzebet gdje dolazis na plazu,ha,ha,pozz
mi imamo godinama prijatelja sa kojim se uspesno slazemo nije iz naseg mesta razlog je diskrecija ovo je balkan tako da se druzimo mescno po dva vikenda i ok super nam je letnja avantura na moru je uzbudljiva donesi slast i promenu ali je pitanje da li ce se nastaviti kasnije
imate lepo iskustvo bas znate da uzivate bas vam zavidim i ja bih takvo so voleo uz diskreciju punuu pozz za vass
da imamo lepa iskustva u troje nesto najlepse za mene obozavam trojku
savrseno nista lepse od trojkee
trojka je vrh predivnoo uzivatii u trojee
To je vrlo lijepo za cuti,tako bi i mi volili imat prijatelje da se u kontinuitetu druzimo,i medusobno ovisno o situaciji kresnemo,nekad u cetvero,u troje ili dvoje,a drugi dvoje mozda pijuckaju,gledaju nas i trnutno im se neda ili su se vec trosili maloprije,spontanost...ovako kad su daleko pa dodu onda kao da moras bas sad neovisno kako se trnutno osjecas,mozda te bas boli glava...ako nije problem,koliko vam je godina,ocito ste u braku i zanimljivo samo trojka,zar i muz nebi umocio nesto novo,niste nam rekli gdje ljetujete...na plazi nisam vidio od tih samih zena da se vidljivo diraju kad legnu blizu nekog para,da izazovu pozornost ili pozovu neki par sebi ili kad vide par da se mazi da se i ona pocme dirati pa da znamo da joj godi i da bi htjela novi kar,ili liz zene mozda,erzebet hvala za koment...pozz iz istre
A vi ništa ni slika ni odakle ste a sve vas zanima
pa kad nekog pozoves ne mora da znaci da se odma ideu krevet sve ima svoj tok i nigde se ne zuri po nama tto je ok a u danasnje vreme upustiti se na brzaka na plazi sa nepoznatim mislimo nije bas sigurno
Da,slazemo se,obavezan je kondom...itd
Ljudi dragi, umjesto da se potpuno opustite i počnete uživati, vi se mučite sa "pripremama" kao da idete kopati. Ako ste razgovarali sa partnerom ili partnericom, i želite oboje isto, nije jasno u čemu je problem. Pa čak i ako vam se ne dopadne nakon što ste isprobali, uvijek možete reći - ok, to nije to, nećemo više i amen. Ima jedna stara poslovica - pitat će starost gdje je bila mladost. A godine prolaze... Jer kad možeš, imaš strahove i nećeš. A kad se napokon okuražiš, već je prekasno, jer ne možeš fizički zbog godina. A i da možeš, nemaš vremena jer si stalno u čekaonici kod doktora zbog reume, srca, išijasa i milion drugih bolesti *24*
U potpunosti se slažem sa vašim komentarom..
Ako hoćete možemo ...želio bi gospođu tvoju
Svaka ti je na mjestu. Ko je odlucan i zna sto hoce nece se dvoumit probat i uzivat sa parom bio bisex ili ne.
Pozdrav iz Istre ...odakle je tigrica?
Svaka čast na takvom razmišljanju ali kad druga strana ne želi a život prolazi nema druge nego krenit sam pa kako god
Htjeli probati, probali i sve je bilo super...
To je to.. tko ne proba ne zna što je to.. ne mora biti uvijek dobro i idealno, ali treba probati..
u pravu si samo je kod ovih problem sto u stvari ni sami ne znaju da li su za sex u troje i boje se posledica nakon sex ljubomora ih savladava jer nije im svejedno da im neko drugi obradjuje partnerku
Napokon da se netko javi,komentira nesto na ovom forumu,hvala erzebet,na takvim plazama bolji promatrac brzo skuzi koji parovi ili pojedinci vole vidjet ili da ih se vidi,diskretno mazenje da vide drugi privlaci pozornost onih koji su zainteresirani pa ako onda i oni pokazu nesto znaci da razumiju i da se zele prikljucit ili bar medusobno se palit,poticat na sladi sex pokazom napaljenosti,a pristup drugom paru da li od para ili pojedinca moze samo ako se da jasan signal,poziv rukom da pridu blize,zar ne,zato nam je zao kad vidimo da se jako kriju,vide nas a nedaju da ih se vidi ili pokazu zelju da pridu,to vrijedi i za samce,zene samo leze i gledaju a muski na udaljenosti drkaju,zanimaju nas vasa iskustva...
ovdje svi samo pišu i maštaju. ŠTETA. mi imamo takvog iskustva i to volimo raditi po malim plažama samo puno muškaraca ali i to volimo da ih vidimo kako drkaju dok nas gledaju. Pozdrav
I kod nas je sve puno...samih muskaraca, ali isto nam bude lijepo...
Da li ste zainteresirani za mene ccavtatmore@gmail.com 0994521595
0976360305
kava s vama bez obaveza....a kasnije....*174*
solo M, zanima me gdje je ova lipa plaza sa slika, lipi pozdrav iz Makarske...kava? *52*
Cao imam 29 godina I iz zagreba sam I vrlo rado bih vas upoznao tigrica905
Da nije neka zabuna, pošto je ovo forum, ne oglasnik :)
Nije nije zabuna nego bih vas upoznao
Ma nije zabuna nego sam bio na profilu pa nisam mogao poslat poruku
Cao imam 29 godina I iz zagreba sam I vrlo rado bih vas upoznao
Dopada mi se to što radite misli sam na tigrica 905
Puno nas ima sličan problem...
jako lipo rečeno amaterxy1
evo u svojoj 31oj imam nešto iskustva i puno problema sa nalaženjem partnera!nadam se sreči na ovom sajtu
Svi imamo iste probleme izgleda,oduvijek sam imao zelju povalit milficu ali nista od toga,pa sam nasa curu i sad bi tio probat trojac,al njoj se to nesvida pa se javih ovdje pa kako da ispunim ove zelje ljudi...recite...pomozite...he he
Tvoja je još k'o curica. Bar na ovim fotkama. Fotke chat i cam ovdje su dobar početak za neki trojac. Pusti je da krene s chatanjem pa tko zna :-)
Pusti je na chat i cam s tobom ili bez tebe. Najbolje će sama skužiti što je pali. :-)
Vidim da nema nista novoga po pitanju ove teme :-( Ima ovdje dosta parova pa bi bilo dobro da nam daju par savjeta kako se maknuti sa mrtve tocke. Moj slucaj je slican samo sto je vec rekla da ako bi probala u troje da bi to bilo sa dva frajera. Voli i prst cuclati i DP pa me zanima ima li itko neki savjet.
Evo da pokušamo malo prokomentirati i ovu temu, inače i sam sam bisex orjentiran i imao sam bisex iskustva ranije. Ali kako sam se oženio sve je prestalo a volio bih ponovo probati ono što sam radio nekad davno.
Uopće volio bih znati šta drugi misle o bisex sklonostima...
Ja bih volio probati sa iskusnijim i zrelijim parom..nemam iskustva u troje..
Pa razgovaraj sa ženom, možda bi nju jako palolo da je ližeš dok prima drugog....primjer ja sam bio s parom prvih mjesec dana nju sam stalno jebo a on samo gledao i drko, kasnije na njen poticaj je počeo da liže i to je meni prvi put bilo da muškarac poliže moj kurac dok je jebem. Poslje je i pušio kad ga vadim iz nje...
Javi se u privatno.od kuda si??
Sve što te pali treba upražnjavat i još ako ti odgovara partner ili partnerica solo ili u paru
Tu smo isti, svi parovi sa kojima sam uzivao u trojci , muskarci su bisex ali i zene su uvijek izrazile zelju da probaju sa drugom.
Ali u prvom Slavko35 doggingu bilo je takvih iskustava. Ili je to samo priča. . .
Prvi puta,da...onako kako je opisano,ja sam mislio da se pitanje odnosi na drugi par..jer o njima sam ovdje pisao
znaš kako kažu Bitno je da se dobro svrši pa. . . .
Pa je da...zanimljivo sa oba para,na svoj nacin
Samo želju :-) i maštu.
I ja također maštam i želim sex u troje
Ovako,ja imam nesto iskustva,bio sam sa dva para,prvo iskustvo mozete procitati na mom profilu,a drugi puta je bilo zbilja perfektno,tj,isprobali smo zbilja sve i svasta osim DP-a,problem je bio jer se ona nije mogla dovoljno opustiti
Slicno je bilo i kod mene, njegova zena se jebavala iz ljubavi prema njemu i ispunila mu zelju.
Ali je pusila ono extra.
Kako uopće pronaći normalan par koji hoće sa još jednim muškarcem?
Moraš imat 30-40 god...atraktivnog izgleda...kurac najmanje 18 i uredno obrijan i iznad svega kulturan naravno uz strpljenje...obavezno FOTKE!!!

Lijepo samo budi strpljiv....ja sam bio s 5 parova...Al sam se natipkao...znaš kako se kaže strpljen -spašen..i moraš par fotkica staviti ljudi vole vidjeti
Pa možda da staviš koju fotku da ljudi vide što nudiš,na kraju krajeva i ti njih kontaktiraš jer si vidio fotke gole žene koja ti se sviđa,a mi bi trebale sve do jedna poletiti na neviđeno.
Slažem se u potpunosti sa vašim odgovorom..
Recite kakvu sliku??? Najmanji problem je poslati sliku. Recite kakvu i šaljem odmah
Ne treba meni nikakva slika nego se ti prezentiraš kroz svoj profil koji ne pokazuje ništa.Zašto misliš da si ikome zanimljiv tako ,ili da će te netko zvati za tvoju fotku.Misli da nisi nikome toliko bitan uz ponudu koja postoji
Prvo iskustvo je zaista iznenađujuće uzbudljivo. Inače je redoslijed kava pa sex a kod tebe je bio obrnuto prvo sex pa kava. :-) Mogao bi malo opisati i drugo iskustvo. Tebi se gomila fetisha stisla u ta dva susreta dogging, bisexual, pregnant. . . . :-)
A jbg tako se poklopilo,a sto reci za zadnje iskustvo,proslo ljeto,dogovor na uni,oni su dosli na kampiranje,ja sam bio pozvan,prvo smo zajedno nasli mjesto,pa smo postavili sator,zatim zajednicko sad vec skoro nocno kupanje,sjedenje uz klopu i pijacu,malo mazenja,pusenja,pa opet razgovor,nakon toga ona jednom pusi dok je drugi uzima odozada,pa zamjena,naravno to je sve ispred satora,uz svjetlo fenjera,ona je glasna,i to je uzbudujuce her se cuje s druge strane granice,zatim nji dvoje odlaze u sator dok ja ostajem vani ispusiti cigaru i popiti nesto,poslje tog se ha i on mjenjamo,on izlazi a ja ulazim u sator i tako par puta sve do negdje iza ponoci do jedan pola dva,nakon toga ona ostaje u satoru a ja i njen partner jos malo sjedimo ispred i uz pijuckanje i cigaru dogovaramo za sutra navece
Super iskustvo. Zavidim vam 😃
Stvarno extra
Pozdrav iz umaga.koje ste god?
1960, pula, iskusan u trojkama
Pozdrav ja 91 ti koje si godište
71..zašto?...............zar ne pise u profilu
Volio bih upoznati žensku ili par vašeg godišta ali skroz sam na jugu, Makarska...☕👋
Ne nista izmedu nas dvojice nije bilo...mi smo bili tu samo da zadovoljimo nju...
lijepo je to bilo kod vas, jeli bilo čega između vas dvojice, mislim kakvog bisex iskustva...
Kod mene su uvijek dolazili bi ozenjeni i desi se da mi dovedu zene. Tad je haos, pogotovo sto smo obadvojica bisexualci.
Bude zanimljivo onda..trojka u svim kombinacijama
Najbolje u svim kombinacijama😋