Bdsm vnímám jako svůj lifestyle, díky kterému mi můj život dává smysl. Často slýchávám, že mám kočičí povahu – hrává, provokativní a dost zákeřná, ale pokud si to zasloužíš, umím být i mazlivá a milá.
Miluju, když můžu při lekcích projevovat svojí kreativitu a sadismus, ale neboj, pokud ti bolest nic neříká, umím potrápit i bez ni.

Mimo jiné jsem přibližně 2 roky dělala bojová umění a momentálně využívám svoje dlouhé silné nohy k dušení v rámci wrestlingu. Jsem bojovnice, která se jen tak nevzdává. Užívám si pohled na bezmocného subíka, kterému nezbývá nic jiného, než potupně odklapat a uznat, že jsem lepší.

Velice ráda bych si osvojila needle play a piercing play, takže pokud mi chceš udělat radost nebo chceš mít ode mě suvenýr v podobě piercingu, vřele tě uvítám.

Mé lekce jsou uzpůsobeny jak pro zkušené otroky/subíky, tak i pro úplné začátečníky, se kterými společně budu ráda zkoumat a rozvíjet různé úchylky či fetiše.

Mezi moje nejoblíbenější praktiky patří CBT, Shibari, spank, wrestling, chastity, trampling, ale dokážu si užít i jiné hraní.

výška: 180
věk: 23
váha: 75
prsa: 4
vlasy: hnědé
oči: hnědé
noha: 42/43
jazyky: CZ, ENG

6 963 vues 27.11.2023 15:09
110 utilisateurs l'aiment
J'aime