BOD ROZKOŠE

2.4.2013 09:33 · 1 485 vues nestydka

Mnohým se může zdát, že se opět opakuji, když píšu o lízání, orálním sexu, cunnilingu.
A o rozkoši, kterou takové počínání poskytuje ženě - tedy majitelce poštěváčku a ženských pohlavních orgánů vůbec...:-))

Pokud se člověk rozhlédne po tomto serveru a i jiných obdobných - dojde stejně k závěru, že je to stálé opakování téhož..:-)

Takže o čem to vlastně je?

Je to o rozdílném vnímání každého jedince - tedy v tom jsou ty rozdíly - jinak je to globálně vzato stále totéž.

Ale právě to rozdílné vnímání a jeho zveřejnění a následné čtení (nebo prohlížení fotek) může mít to pravé kouzlo, které z něj činí to jedinečné a neopakovatelné - protože každý jsme neopakovatelně jiný.

A já si myslím, že pokud píšu o svém vlastním vnímání - čte to jen ten, koho to zajímá a nečiním si nároky, aby to četl i ten koho to nezajímá.

Proto prosím ty, kteří se chystají mi "to zase spočítat v názorech" - ušetřete svůj čas a čtěte raději něco jiného...:-))))

Podnět k napsání článku o mé vlastní rozkoši dala - jak jinak - rozkoš sama - právě prožívaná.

Ale popsat něco tak těžce polapitelného - to je téměř nadlidský výkon.

Alespoň se o to pokusím - a dokonce zpětně, což je další potíž.

Musím se totiž vrátit v myšlenkách zpět do onoho BODU ROZKOŠE a znovu se pokusit ho prožít.

A to nejde tak snadno.

Musím se vrátit do přítomnosti právě prožívaného okamžiku.

Ležím na zádech, podepřená polštáři.

V pokojíčku je teplo, jemné přítmí, měkká postel.

Hraje příjemná relaxační hudba a plamen svíčky dodává romantickou atmosféru.

Mám to tak ráda.

A taky mám ráda střízlivost. Kdy se můžu plně soustředit na vlastní já - na své tělo a na to, co mi dokáže poskytnout a zprostředkovat.

A pak samozřejmě záleží na "nástroji" onoho zprostředkování.

Je to poněkud necitlivě napsáno - to si uvědomuji. Protože lidská bytost, která se rozhodla mi takový zážitek poskytnout si jistě zaslouží úctu a poděkování - a zejména tehdy, pokud se tohoto úkolu zhostila perfektním způsobem.

Píšu lidská bytost, protože jinou bytost si u toho představit nedokážu - ale upřímně - netrvám na tom, že by to měl být výhradně muž - ačkoliv muži dávám zatím přednost - neb jsem více heterosexuálního zaměření.

Ale nepopírám i zkušenost se ženou. Bylo to zajímavé, poučné i krásné - leč jako heterosexuálku mne přece jenom více přitahují muži.

Připouštím, že i mezi muži jsou velké rozdíly v přístupu k této krásné činnosti. A nelze jednoznačně říci, zda je některý šikovnější, lepší, apod.

Prostě proto, že k této činnosti přistupuje mnoho dalších vlivů - jako momentální nálada, hormony, atd.

Ale jsou jedinci, o kterých bych mohla říci, že jsou jaksi talentovanější tímto směrem.

Také je otázkou, zda svůj talent mohou vůbec uplatnit - na svých partnerkách - anebo je jim to upřeno. Což je chyba, ale bohužel častá - jak jsem zjistila.

Přemýšlela jsem, čím to je, že si někdo sám a dobrovolně upírá to nádherné potěšení, které mu může jeho partner poskytovat a dokonce rád!?!

Ono je to hodně o emočním přístupu. Protože - aby si člověk mohl něco dokonale vychutnat - je třeba se tomu emočně otevřít. Prostě být tak trochu fajnšmekr - neboli labužník.

Oddávat se labužnictví vlastně znamená - dopřávat si kvalitu.

A povolit si - dovolit si ji dopřát - vychutnat.

Pro mnoho lidí to je pořád bohužel tabu.

Mají svá omezení, své bloky, které jim brání užívat si života, sebe samých.

A jak si užívám já?

Objevila jsem něco, co bych ráda zprostředkovala jiným - jistý objev, který učinili mnozí a mnozí už dávno přede mnou....

Zkusím to popsat a doufám, že opět nebudu kamenována...:-))

Třeba za ty tečky.......:-))

Ty tečky mají dávat podnět k vlastnímu zamyšlení - je to taková pauza - vsuvka vlastních myšlenek - vašich vlastních - toho, kdo to čte...

Takže znovu - ležím v tom teplém pokojíčku, na těch polštářích a mé smysly vnímají prostor a vše, co k nim přichází - jako komplex čehosi libého, krásného. Nechávám to k sobě proudit a čistě si jen vychutnávám tu nádheru.

Jde totiž o to, aby člověk mohl být v úplné pasivní roli přijímajícího a vychutnávajícího.

Mám na sobě hebký růžový župánek, který je rozevřený a jen mi hladí ramena a udržuje moje paže v teple. Jde o pocit tepla. Protože chlad by v takové chvíli narušil moje vnímání té rozkoše, která se mi děje tam dole - v onom BODĚ ROZKOŠE.

Vnímám měkké podušky a svou pohodlnou polohu - totiž pokrčené nohy v kolenou - opírající se o měkkou pelest a doširoka rozevřené v kyčlích, kdy má pánev je zcela odhalena, rozhalena.

Je to nádherná poloha naprostého odevzdání se tomuto okamžiku a (v tomto případě) i tomuto muži, který naprosto přesně ví co činí.

Odevzdávám-li se s důvěrou tomuto muži a tomuto okamžiku - je to nejlepší, co nyní pro sebe mohu udělat. Nechci žádné pochybnosti o tom, zda je to slušné či neslušné, zda je to "estetické" nebo "neestetické", zda to bude tomu muži vonět nebo ne (ostatně jsem pro to něco udělala, aby to "vonělo").

Jsem tu sama pro sebe a můj osobní pocit - můj zážitek. Přičemž jsem muži vděčná za to, že to dělá tím nádherným způsobem, který právě já nyní potřebuji a také, že ON to dělá pro sebe, protože i on tento zážitek potřebuje, chce ho a je i pro něj rozkoší.

Tato naše jakási "jednota" je dosti podstatná a je i jakýmsi bonusem, a to oboustranným.

Rozevírám tedy s chutí a požitkem svá kolena a nechávám proudit vzduch do těch míst, kde obvykle není, protože v těchto místech se stýkají sliznice, pysky, jemná pokožka a je tam vlhko.

Když rozevírám svá kolena - a byť je jemné přítmí - muž fascinovaně sleduje tuto podívanou. Nikdy se mu neokouká, pokud je vykonávána s vášní a požitkem.

Anebo možná ano - kdo ví?

Už jen ten fakt, že jsem poskytla svému společníkovi požitek z pohledu a on to takto vnímá - mne velice vzrušuje.

Sama pro sebe (a někdy i nahlas) si říkám, že jsem nádherná nestyda! Nádherně nestydatá, smyslná hambářka. Právě proto, že je to společností jaksi opomíjeno, ba dokonce blokováno - prožívat s někým smyslné hrátky... a třeba s někým, kdo není můj partner, ale třeba jen kamarád? Atd....

Dokážu se vzrušit už jen tou pouhou myšlenkou na něco, co pro mnoho jiných lidí je naprosté tabu!

Žena má mít přece kolena těsně u sebe - jaký "úžasný předsudek"...

Ano, pokud jede v metru a má krátkou sukni a nechce zrovna budit pozornost..:-)))

Ale v soukromí? Jenže řada žen si tuto vlastnost - poslouchat co se má a nemá - přenáší i do své ložnice a soukromí.

A tak s chutí dělám to, nad čím by se hodně lidí pohoršilo. Prostě si smyslně užívám proudícího vzduchu na mé pysky, na můj poštěváček a sliznice.

A když onen muž na to všechno hledí s úžasem a zapomene zavřít ústa a z nich se vydere teplý dech, který to vše krásně pohladí - tak to je prostě nádhera, při které člověk jen slastně přivírá oči a představuje si (tedy já rozhodně ano), že je jakýsi vnitřní pozorovatel přesně v těch místech, kde se ta akce odehrává. Nebo že je nejen sám sebou, ale i oním mužem - vlastně oběma...

Prostě vidím své vlastní genitálie, jak se začínají nadouvat, červenat hrnoucí se krví a pěkně bobtnat. Skoro jako kdyby se styděly...:-))

Ale ony se vůbec nestydí. Protože se nestydí jejich majitelka.

Ona ví, co je slast. Nechává tryskat své emoce a prožívá tu radost a krásu plnými doušky. A chvíli zadrží dech, aby si vychutnala ten jemný, sotva znatelný a téměř homeopatický (můj vymyšlený termín - homeopatický dotek) dotek špičky partnerova jazýčku tam někde na pysku nebo na špičce poštěváčku.

A když se ten jeho jazyk lehce dotkne kteréhokoliv místa - pak už lze jen vzdechnout to krásné áááách....

A oddat se s důvěrou... Přijímat co přichází.

To ostatně všichni známe - to dotýkání, lechtání, lízání, sání, zavrtávání se jazykem do vagíny a dokonce lehké kousání... Prostě všechny ty pohyby a doteky jazykem, rty a i prstíky.

Proudění teplého dechu i foukání...

Já tu nechci přesně popisovat to, co se mi děje dole, jako spíš to, jak to vnímám a jak si to dokážu užívat.

Protože o to tu jde!

Ono to může být pokaždé jiné - záleží na páru, kolik fantazie a času investuje.

Ale hodně záleží na tom - dovolit si to prožít. Uvolnit ty bloky v sobě a nechat se laskat bez předsudků.

Asi jako pes, který má důvěru k člověku, lehne si na záda, vyvalí břicho a nechá se od člověka laskat s rozkoší na břiše... Podívejte se někdy na toho psa a budete vědět o čem je řeč...:-))

A snad nemusím taky podotýkat, že kdo si umí takto dopřávat rozkoše - také snadno dospěje k orgasmu.

A také má větší radost ze života, protože si tu radost dovolí prožívat.

Přestane být upjatý a stále seriózní...

Přestane předstírat.

Všimli jste si, jak mnoho předstíráme a jak málo důvěřujeme a jsme upřímní?

A jak nás to všechno blokuje?

Všechno je v hlavě.

A někdy je třeba ji úmyslně vypnout, aby byl čas na rozkoše....