Hledala jsem

13.10.2013 17:49 · 2 024 vues -al-

jeden blog sukame podle jeho nicku. A přišla jsem na to, ze tu je:

jeden sukám, který má od června 2012 jen 28 zobrazení
profilu, tuhle frekvenci beru jako důkaz, že to fakt dělá a nemá čas na vykecávání se tady. Pokud to není sám
šukáme, který si založil druhý, kratší nick pro případ, že by byl někdy znaven a neměl sílu ťukat tolik písmen do klávesnice.

Pak je tu nick sukamrad a sukamrad1, jeden z Moravy, druhý ze Slovenska. Že si ten ze Slovenska nedal raději sukam SK, to se divím, ale zase by to svádělo k domněnce,
že má hodně velký plány. Jsou následováni nicky sukamdobrearad, sukameradi a jejich vyšším levelem sukameradiadobre a upresňujícím nickem sukamevZN. Tito tři jsou z jedné lokality.. (Tam musí být krásně.)

Následuje sukamjakokral, sukamte a sukamtvrde. Mírně vybočuje nick sukampsi
(buď Řek, nebo chce vyjádřit lásku ke kvantové mechanice, nebo radši nevím).

No a samozřejmě vybočuje právě sukamsukassukame. Jednak mám pro něj pozitivní zprávu, má to nejdelší. Ale ten nešvar, co se tu rozmohl a je právem tepán bdsm_martimem! Ten nešvar je rozmohlej a dokonce zdvojenej. Sukame je mužský nick a má tam fotky ženských! Měl dřív jen jednu zezadu a už má dvě z boku. Za chvilku tam bude mít celej bazén akvabel.

A pak mu čtu profil:

Mym tajnym snem je posadit se pohodlne do kresla …, mit pripraveny oblibeny drink a neco k zakousnuti…. A primo prede mnou na velke posteli se nejprve mazli a pak vasnive miluji dve zeny v nejlepsich letech.
Nenechaji se mou pritomnosti rusit a vychutnavaji si kazdy spolecny moment.

A tohle mě dostalo – má tam babu, co by mohla být moje (tedy pravda, hodně vyžilá) dcera (je to mrňavý, ale tohle ještě rozeznám) a on řekne, ženy v nejlepších letech. Trochu to spravila ta druhá, o který jsem si bez brejlí myslela, že to je buď Anjelika Huston, nebo ten druhej.

Prej nejlepší léta.