Nejtěžší otázka

21.11.2013 06:05 · 1 859 vues p4j4

Tak si tady říkám, jaká je to ironie. Všude zástupy sebevědomých chlapů, kteří jsou znalci sexu, ženských prsou, žen obecně. Tráví čas vyptáváním na všechny možné a nemožné detaily, fotky, webku, protože jsou jen tak zvědaví a nebo chtějí honit. Na informace v profilu se raději ještě nejméně dvakrát zeptají, protože přece všichni lžou.



Tak by i člověk předpokládal, že jsou to zkušení a světaznalí chlapíci. Ale to jsem se zmýlila. Několikrát po sobě jsem dotyčného požádala, aby napsal něco o sobě. I ty, kteří tady hledají vztah, setkání. Ti by asi mohli mít připravenou nějakou odpověď, aby zaujali. To jsem ale netušila, že se tahle otázka naprosto vymyká, a že tím některým naprosto zbořím koncepci.

Někteří se vytáhli a napsali alespoň věk, míry, popř.svoje vlastnosti.

Ale od většiny mně přišla otázka.: "Co o mě chceš vědět?" a pak komentář typu "Ptej se, nevím, co bych napsal." a nebo taky: " Ptej se, neumím takhle o sobě psát."

Chápu, že někteří můžou mít strach, že napíšou něco nevhodného, ale i tak je to určitě lepší než blekotání a výmluvy typu .."ptej se" "nevím, co tě zajímá" "zrovna teď mám práci, tak se nemůžu soustředit".

Aspoň teda myslím, jinak to totiž nějak nejde dohromady ..na jednu stranu sebevědomí s jakým se tady chlapi vyptávají, na druhé straně nedospělost.

Ale abych tady jen nenadávala, chci poděkovat těm, kvůli, kterým sem ráda chodím, a kteří nepíšou jen otázky.