Masturbace: muzi x zeny

3.6.2014 17:19 · 3 203 vues p4j4

Blogy od Alison mne inspirovaly k zamysleni, jak to vlastne s masturbaci je.

Je nesmysl tvrdit, ze to muzi delaji vic nez zeny nebo naopak. Myslim, ze to mame vsichni stejne a kazdy mame svoje zpusoby, jak si ulevit od sexualniho napeti. Jenom to kazdy davame najevo jinak.

Nevim, jestli o tom muzi tady mluvi, protoze to tak delaji normalne, ze se o tom radi vybavuji. Nebo potrebuji publikum pro svoje honeni , jasne ze to tak maji i zeny, ale od tech mne nabidky typu: Honim, chces se koukat. nechodi

Coz je asi kamen urazu.

Muzi jsou vizualne vzrusivi a hltaji to, pokud jim zena popisuje, jak si to dela a nejlepe, kdyz se jim ukaze. Pripadne zhltnou nejake porno v tomhle duchu. Coz degraduje debatu o orgasmu na pouhe honeni. Ale neni v tom to, co popisuje Alison v prvnim blogu. Ty pocity, sepjeti s vlastnim telem a jeho vnimani.Pak asi to zenam prijde o nicem o orgasmu psat.

A nevim, jak to maji zeny s koukanim na honice na webce??

Ja se dobrovolne priznam, ze orgasmus partnera je neco uzasneho. Kdyz muzu vnimat jeho chveni, zrychleny tep a vyvrcholeni. Kdyz je to do mych ust tak si to maximalne uzivam.

Ale sledovani ciziho muze, co si ho honi na webce, mne (pri vsi ucte k muzum tady) eroticke resp.vzrusujici vubec neprijde.

Tak si rikam, jestli nekde v tomhle nebude ten zakopany pes. ..