Vánoce

20.12.2014 19:19 · 786 vues p4j4

Tak nevím,jak vy, ale já se na Vánoce moc těším. I přes ten shon a stres, nadávání na spousty lidí v obchodech, nedostatek sněhu, to všechno k tomu nějak patří.

Možná je to kvůli tomu, že mamka vždycky dokázala vykouzlit úžasné Vánoce i přesto, že to neměla jednoduché.

Jen mě trošku zaráží, že většina chlapů Vánoce nemá ráda, i když spoustu věcí je na ženských. Asi chápu, že Vám najednou leštíme televizi, když se díváte na fotbal nebo hokej. V lednici je místo masa máslovej krém. V troubě se peče sladké a do toho ještě ty otázky typu: "Miláčku, co koupíme dětem, tvojí matce aj." když vlastně vůbec nevíte, co dát partnerce a hlavně, jak to koupit, když je v obchodech, do kterých neradi chodíte i přes rok, najednou tolik lidí. Naštěstí, že je ten internet a nebo kamarádi,co poradí :)

Pochopte, že my tak úplně nepotřebujeme, abyste nám pomáhali s cukrovím, umývali okna aj., ale stačí, když se namísto nadávání na Vánoce, na nás usmějete, pohladíte unavené ruce, slíbnete kousek těsta ze rtů ....

Protože Vánice jsou přece od toho, abychom se spolu měli hezky. Bez ohledu na dárky a počasí za oknem. Vlastně, abychom se spolu měli hezky pořád, nejenom o Vánocích :)

Krásné Svátky Vám všem :)