Amatérky z pokecu

3.5.2015 10:34 · 5 151 vues stikatko

Po čase si spomeniem , na niektoré amatérky z pokecu. Niektoré dopadli tak, že sa mi ani nepostavil. Nespomínam si na nick, ale raz som mal problém s ich smradom , nemyslím telesný smrad. Proste, ak baba fajčí tak ju neznesiem. Vyzliekla sa , na tele modriny , obyčajná feťáčka ,čo chcela rýchlo zarobiť. Dal som jej 20 a rýchlo ušiel, kým ma niekto nezbije.Ďalšia mladučká, snažila sa fajčiť a pritom si SMSkovala, samozrejme znovu neúspešný pokus. Spomenie ešte jednu neúspešnú, vyrážky na vyholenej pičke, sám som si kládol otázky : Po holení alebo niečo nákazlivé?

Mal som aj stabilnejšie kurvičky. Napríklad RIA, 30 ročná mamina 3 detí. Potreboval si privyrobiť tak núkala rýchlovky v aute. Prvýkrát sa mi tiež nepostavil, ale potom šikovné ústa postavili bojovníka. Súložil som s ňou asi 2x za mesiac. Fajn bolo, že sa chcela aj bozkávať, pokiaľ už nemala tak pokazené zuby, že ani žuvačka neurovnala zápach z úst.

Viackrát som bol so Zlatkou. Uvádzala vek 36 rokov , ale tento uvádzala aj 5 rokov. Bola správne macatá a tiež výborne fajčila. Povedal som jej ,že funguje ako vákuová pumpa. Piču má riadne rozťahanú, tak som ju ani nesúložil. Vždy vyfajčila , chvíľu kecy a pokus o ďalšiu fajku a vďaka podtlaku niekedy aj úspešný.

Potom som mal Moniku dlhšie, o tom popíšem nabudúce.