Chat - Otázky & Odpovědi

28.6.2015 04:38 · 2 109 vues mic_ja

Milí Amatéři,
chodíme rádi na chat se zapnutou webkou (častěji ONA než ON, občas je na webce jen ONA, zatímco ON pomáhá odpovídat na vzkazy, jen není vidět). Jelikož nás ale nebaví pořád dokonala odpovídat na stejné a pro nás zbytečné otázky, rozhodli jsme se napsat tento blog, na který vás budeme jistě často odkazovat, protože jsme v chatu vždycky zahlceni spousty nicneříkajících vzkazů, na které nás nebaví neustále opakovat odpověď (některým konkrétním uživatelům třeba i 3x během jednoho večera, protože se asi s univerzální odpovědí nehodlají smířit, ale jinou nedostanou).

Pár základních pravidel:
1) Pokud se nám rozhodnete napsat, pište prosím ČESKY - já těm vašim nářečím, dialektům, vlastním vymyšleným výrazům a google translate překladům občas skutečně nerozumím, a pak strávíme půl hodiny tím, že si vlastně vysvětlujeme, jak co bylo myšleno, což je naprosto zbytečný chat. Pokud píšete s pravopisnými chybami, také to o něčem svědčí (splést se může každý, udělat překlep rovněž, ale napsat v jedné větě o pěti slovech tři hrubky je na pováženou)
2) Pokud máme zapnutou kamerku, vždy ukazujeme jen to, co sami chceme - nemusí být přece na chatu vidět všechno. Pokud máme náladu ukázat kozičky, tak je ukážeme. Někdy ukážeme jenom výstřih, a výjimečně i kundičku, nebo si to spolu před kamerou prostě rozdáme. Ale záleží jenom na nás, vaše přemlouvání je zbytečné. Kdo chce vidět víc, může si prohlédnout naše fotky a videa.
3) Nic neděláme za finanční odměnu - vaše nabídky finanční odměny za cokoliv jsou zcela zbytečné. U nás nemáte šanci.
4) Do soukromky/na skype nás opravdu nepřemluvíte.
5) Snažíme se odpovědět všem, ale ne vždy se to dá stíhat. Navíc musí být na co odpovědět. Pokud pošlete smajlíka s vyplazeným jazykem nebo koulejícíma očima, tak to se nezlobte, ale co se na toto jako odpovídá? Případně pokud si vedete sáhodlouhý nadržený monolog, co byste s NÍ chtěli dělat, ONA se přes všechny ty vzkazy dostane k vašemu monologu až po čase, tak jej sotva stíhá číst a fakt neví, co na to říct.
6) Na chat se chodíme především bavit, nic není povinnost (přeberte si to, jak chcete) :-)

FAQ aneb Často kladené otázky
Tato část je zejména pro ty z vás, kdo si nepřečtou profil a ptají se na zcela zbytečné otázky, na které by hravě a lehce zjistili informace na našem profilu, případně pokládají otázky zcela zbytečné a nepodstatné další pro konverzaci. Seznam vznikl z otázek, které nám pokládá skoro každý druhý, takže jsou opravdu velice frekventované.

Otázka: Kde máš muže?/Sama doma? (a případně další varianty této otázky)
Odpověď: To není podstatné./To není důležité. (i když je ONA sama v chatu, jsme tady na Amatérech jako pár, nic neděláme bez vědomí toho druhého, proto skutečně není důležité, jestli je ONA sama doma/sama u počítače nebo nikoliv).

Otázka: Soukromka?
Odpověď: Ne, do soukromky nikdy nechodíme.

Otázka: Máš/Máte skype?
Odpověď: NE. (samozřejmě
víme, jak si skype nainstalovat a že to je na pár kliknutí, to nám po
této odpovědi fakt nemusíte rozsáhle vysvětlovat. Skype
nemáme/nepoužíváme, protože ho nechceme/nepotřebujeme. Je to jasné?)

Otázka: Koukneš na mne, jak si ho vyhoním?
Odpověď: Ne, na kamerky nekoukám. (Chlapi, sorry, ale mně to vaše honění fakt nezajímá a mého muže tuplem nezajímá) :-)

Otázka: Ahoj neruším?
Odpověď: V pohodě, ale moc nestíhám odepisovat. (a tohle není výmluva, nýbrž prostý fakt. Chápu, že toto jste, pánové, asi nezažili,ale věřte tomu, že pokud se žena přihlásí na chat se zapnutou kamerou, obratem jí na monitoru vyskočí 20-30 konverzací a přibývají další. Snažím se odpovědět všem, za pochvalu poděkovat - je to slušnost, ale není v mých možnostech opravdu odpovědět všem a na všechno, proto vznikl i tento blog, protože některé otázky jsou skutečně zbytečné).

Otázka: Ahoj, pamatuješ si na mne?
Odpověď: Je možné, že jsme si psali. (Pochopte, že pokud jsme si psali jenom párkrát a konverzace nebyla ničím výjimečná, tak si vás pravděpodobně pamatovat nebudeme, protože o tom, jak je kdo nadržený a jak se mu líbíme, si přečteme od 100 různých lidí za večer. Opravdu si všechny nepamatujeme).

Otázka: Ukážeš víc?/Ukážeš prsa?/Ukážeš kozičky?/Ukážeš bříško?/Ukážeš kundičku?/Ukážeš prdelku?
Odpověď: Možná později./Ne. (záleží, na kterou část těla se ptáte. Kozičky občas na kamerce jsou, kundička výjimečně. Vždycky ale záleží na okamžité náladě a jak jsme psali již výše, nic není povinnost. Ukážeme vždy jenom to, co v danou chvíli ukázat chceme (ostatně víc je na fotkách) a ani sami v podvečer nevíme, co třeba budeme chtít ukázat o dvě hodiny později).

Otázka: Proč jsi se vypla?
Odpověď: Pokud jsme vypnuli kameru, máme k tomu vždycky nějaký důvod, který vám nemusíme sáhodlouze vysvětlovat. (dobrá, uvedeme nejčastější důvod: prohlížeč je chatovacími okny přehlcen a už je neotvírá, ale blokuje. Chceme si v klidu přečíst chaty a odpovědět na ně. Pak kamerku zase pustíme - pokud budeme chtít. Přemlouvání je zbytečné.)

Otázka: Jak se máš?/Máš se?/Jak je?
Odpověď: Fajn. Jde to. .... a spousta podobných odpovědí (chápeme, že je to nejběžnější zahájení konverzace, ale když na to člověk odpoví 100x za večer, tak už mu ta otázka tak super nepřipadá. Co tak trochu originality a zahájit konverzaci nějak jinak, zajímavě?)

Otázka: Kolik ti je?
Odpověď: Viz profil. (tuto informaci máme uvedenou na profilu, pokud to někoho zajímá, proč se nekoukne?)

Otázka: Odkud jste?
Odpověď: Viz profil. (odpověď na tuto otázku naleznete opět na profilu. Chápeme, že Hlavní město Praha je dost široký pojem, ale to tady snad někdo opravdu čeká, že mu rovnou sdělíme adresu?!?)

Otázka: Kolikátky je (prsa) máš?
Odpověď: Trojky. (tato otázka v chatu tolik nevadí, i když je také hooodně frekventovaná)

Otázka: Co tady hledáš/hledáte?
Odpověď: Nic. Případně s trochou vtipu: Nic jsme neztratili, nic nehledáme. (My se chodíme na chat pobavit, ale skutečně nikoho nehledáme - zejména ne samotné muže ani samotné ženy. Na trojku máme kamaráda a ženu do trojky nepotřebujeme, ONA není bi a ženy ji nezajímají)

Otázka: Jsi bi? Máš zkušenost s holkou?
Odpověď: Nejsem bi, 100% HETERO. Zkušenost s holkou nemám ani nechci. (Prostě to tak je, takže to berte jako fakt)

Pro ty, kteří dočetli až sem. Děkujeme za pozornost a pochopení a věříme, že nám blog ušetří řadu nedorozumění a zbytečných otázek v chatu.

Krásnou neděli všem!!! :-)
mic_ja