facka

28.6.2015 14:27 · 1 068 vues jenda-k-malicka

Dnes sme sa s mojí polovičků vydali na zahrádku . Bylo krásně a toš sa moja rozhodla jít navolno , to znamená bez podprdy. Zbalili zme věci, psa a já eště valíl pro kolečko ,abych to všecko odvézl . Mezitím moja vyšla před byt enom v tričku s výstřihem jak Brno . Nečekala ,že nekoho potká. Enomže co nechcěš, to sa stane .

Dom šli zrovna sůsedé a ti mají také pejska ,ale štěně .

Moja jak vidí štěňátko ,toš sa hned k němu má ,no nejak zapoměla na ten výstřih . Sused nejak nemohl najít slova a sůseda by zabijala pohledem.

A v tem sem akorát dorazíl já s kolečkem . Sůsedé zalézli dom a já slyším - kam si to čuměl ,ty si ale prasák aaa plesk .Sused enom cosi zamekotál a slyším -nemluv na mě čuměl si jí na kozy jak nejaky uchyl aaa plesk .

Moja na mě kuká s otevřítů papulů a nechápe . Toš jí říkám -zdrháme nebo také jednu dostaneme. A moja -,ale šak sem nic neudělala. Toš jí říkám- no neudělala ale byt zmlácen pro pár koz fakt netůžím )

Mi na zahradu pak dorazily v pohodě a bez úrazu ,ale boojím sa potkat zitra sůseda ,jak bude vypadat )) Snad ten pohled stál za to )

Holt nee všecky baby sů amatérky a né všecky snesů pohled na konkurenci )

majte fajn zbytek dne a bez urazu vinšuje jenda -k )))