Touha... závěr?

3.7.2015 02:42 · 649 vues novy.nick

Jednou rukou jsem si lehounce masíroval penis, druhou jsem se spolu s ústy věnoval tobě... Tohle by nebylo možné dlouho vydržet...

Přestal jsem se tedy věnovat sobě a plně se soustředil pouze na tebe. Na chvilku jsem se přesunul tak, aby se naše mužství dotkla, a aby alespoň na krátký okamžik splynula v jedno... Poté jsem to tvé opět pomalu nechal zmizet ve svých ústech.

Nevím, jak dlouho jsem se ti takto věnoval, čas v tu noc přestal existovat, ale bílé světlo Měsíce stále dostatečně osvětlovalo místnost a já tě mohl pozorovat.

Cítil jsem, že se intervaly záchvěvů vzrušení začínají zkracovat a nabývat na intenzitě a tušil jsem, co to může znamenat. A skutečně, za několik vteřin se tvůj penis zachvěl naposledy a já cítil, jak mě tvé horké sperma plní ústa. Nebyl jsem na to dostatečně připravený, a tak jsem byl nucen ho nechat vytékat pryč, do tvého upraveného klína. Snažil jsem se tě očistit jazykem, ale věděl jsem, že je to marná snaha... Chvíli jsem tě ještě pozoroval, jak postupně ochabuješ, a poté jsem tě, ještě pořád dostatečně vzrušeného, přikryl...

Pak jsem si i já lehl na postel a stačilo jen pár krátkých, ale rychlých pohybů a dosáhl jsem také uvolnění...

Nechal jsem si stékat sperma po slabinách a v duchu si přehrával právě prožité okamžiky...

Naposledy jsem se na tebe podíval (otočil jsi se na bok, přikrývka se trochu odhrnula a poskytl se mi tak pohled na tvé vypracované pozadí - opravdu to byla jen náhoda? ;-)) a pak jsem již u-spokojeně usnul.

Byl to jen sen, má bujná fantazie? Nebo se to opravdu odehrálo? Nebo teprve odehraje?

Kdo ví...