arab

8.8.2015 19:23 · 691 vues jenda-k-malicka

Venku vedro jako sviňa ,že aj muchy létajů naostro a mě mosíjů chytit záda (( Sličná paní dochtoorka po, opichání máho pozadí , mi řekla že mosím ubrat v práci šetřit sa a hlavně nahřívat záda suchym teplem . Teda nevím jak větším teplem než je venku a suchem ,že aj v Laby začali pěstovat rajčata , myslela . A toš sem mojí navrhl ,že pudeme do sauny . Moja na mě hleděla lesti nemám horečku a šahala mě na čelo zda nemám . Navrhl sem jí ,že može šáhat aj dole lesti nemám horečku. Ale řekla mi ,že su nemocny a mám sa šetřit a sex mám včil zakázany . Tak zase nic nebude ((

Nu dobrá, tedy zme sa vydali do ráje horka a chladu .

Dnes proběhl vstup celkem v pohodě , akorát tam vyhodili 2 Araby . Nerozuměl sem co a jak ale evidentně je tam nechtěli .

Po přebalení a vysprchování ideme do sauny . Je tam enom pár lidí aa jeden Arab (Sice nésu nejaky rasista , ale je nemosím .

Nejdříve zme šli do páry a byla užasná , to bez debat . Nahřívál sem si bolavý hrb jak to šlo a aj trocha procvičovál , když vešél k nam ten Arab . To že zme byly jak nás Pán bůh stvoříl ho asi nejak vykolajilo , Byl tam s nama asi půl minuty a zmizel jak pára .

Toš mi vylézli ven ošpléchli sa pod sprchů ,samo že nazí jak ináč. Onen Arab tam seděl v rohu nejaky nervozní a v rukách žmůlál ten launtuch ( prostěradlo) v klíně.

Asi trpěl na tiky .Šak sa klepál ,až sem měl obavu že je mu zima .My si sedli ven na lavečky a odpčívali . Objevila sa tam fakt krásná žena .Taká u které Fred ohluchne a mě sa zamží bryle .

Kozénky tak 3 a postava jak lusk . Šak věděla potfora že sa budů za ní všecí otáčat )

Arabovi sa asi zvětšila horečka .Začál sa klepat jak kdyby měl v perdélce vibrátor naplno.Launtuchem sa snažíl skovat a asi sa nacpat do zdi .

Ona kráska zaplula tež do páry a milí Arab jak pes s vyplazenym jazykem sa vydál za ňů. Připadal mi jak Montijeck ( či jak sa to píše) když ucítil syr .

Dlubnul sem do mojí a povídám jí -dávám mu minutu -. Moja na to- jak minutu . Říkám -do minuty je venku . Ani minutu to netrvalo a Arab s tama vystřelíl , totálně mokry jak rachejtla ,launtuch táhl za sebů , cosik drmolíl o Aláhovi a klepál sa jak startka . Vleťél pod sprchu aj s tym launtuchem . Cosik tam drmolíl s podporů krůžení očima a rukama. Zajímavý pohled)

V tem vylézla ona kráska z páry a Arab začál drmolit eště hlasitěji .Asi dostál záchvat . Enom nevím jak to bude vysvětlovat tam navrchu , že chodíl očumovat české děvčata v sauně. Naštěstí kráska skočila u nás do bazénka a ostala tam chvílu . Arab vyšél spod sprchy k mám ,ale sednut si nedokázal . Došla 2 mladá děvčata a tež šli do páry . Enom sa nevyslékli . Arab jak ich zmerčíl hned zase za něma . A to už nás tam sedělo víc .Říkám zase - do minuty je venku . A také že ju . Rituál sa zase opakoval. Mokrá přičmůdlá myš s přidušenym křikem vyběhla ven a Aláh létal zase kolem.

Toš vám nevím zda to měl jako pokání , nebo chtěl vidět poprvé nahů ženu . Ale podle výrazu asi oboje . Už sem enom čekál kdy vytahne kobereček a bude sa modlit.

Začínám sa bát chodit do sauny )). Ale aspoň zme sa zase přiučili inčí kultůře ). A mě z teho přestali bolet záda )) Teda aspoň na chvilku . A také zme sa od srdce zasmáli , při počítání vteřin Arabovy . A kolektivně ,neb ona krása sa udiveně ptala co to mělo znamenat . Po vysvětlení si přisedla a pobaveně sledovala chování Araba , s tím ,že jak probíhal s Aláhem kolem ,dycky na něho zavrtěla nahyma kůzlátkama . Reakce byla jako přilét oleja do ohňa . Enom dufám že to přežil ve zdraví . Neb dáma sa fakt činila ))

A tak vám přeji ať vydržíte vedra ve zdraví s láskou a trochů nahocení )) Šak na tom nic neeni )) držte sa lidé ))) jenda-k