Miniblog z Schimiho levé kapsy

14.11.2015 14:40 · 709 vues Schimi

Je libo smích ? Pak jste tu správně a já mám zrovna chuť, Vám s tímto být opět nápomocen.

Venku se nám poněkud zatáhlo a dokonce spadlo i pár krup. Tato situace mě tedy donutila k tomu, abych se vzdal rozdělané práce na čerstvém vzduchu a stáhl se do vnitřních prostor svého příbytku. A protože, už bylo celkem akutní použít luxův přístroj, šel jsem do toho.

Jelikož tato činnost u většiny pánů není zrovna v oblibě a ani já, nejsem výjimkou, používám jednoduchou strategii našich milých dam. Ta spočívá v tom, že přitom děláte souběžnou věc, která Vás sice zabaví, ale nikterak neohrozí.

Z praktického hlediska to šlo, skoro jako po másle. V jedné ruce držák s hubicí a v druhé mobil. Prodloužená hadice zajišťuje sání i ve vzdálených místnostech daleko od samotného přístroje. A tak zarputile vysávám a vysávám, zatímco na mobilu sleduji zábavná videa.

Když po nějakém čase zjistím, že se určité částečky z koberců do vysavače nedostaly, zakleji a povídám sám pro sebe ,,zas je plnej,, a jdu ho zkontrolovat. A námět k blogu, byl rázem na světě. Už jste někdy luxovali, aniž by jste si zastrčili hadici do vysavače ?