Jiný pohled

10.7.2016 14:13 · 849 vues masterbezsubi

....já a D/S nebo snad BDSM ?
Kdepak,kdo mě zná,ví že potvory neumí poslouchat a já jí byla. Zkrocení zlé ženy....ale bez záruky v mém případě.
Avšak mé představy o trochu drsnějším sexu mě zavedly k tomuto tématu......."budeš má děvka,budu ti říkat s kým budeš šukat,budu tě nahou vystavovat a ještě tě spráskám"....takové jsou i názory a představy dominantů,ne všech samožřejmě,jenže pár takových tu bylo a tohle mě nijak nepřesvědčilo o mých touhám,přesto že jsem hledala něco dosud nepoznaného až skoro úchylného.
ON...zajímavé je,že si to prvopočáteční oslovené nijak nevybavuji,asi jsem tomu nevěnovala moc pozornosti...jistě hledáš,zavoláš...takových rozhovorů už bylo.nicméně ten hovor se protáhl více než přes hodinu,mluvila jsem převážně já,nebo mám jen ten dojem? Ale tady tehdy poprvé zazněly prvotní podněty a zamyšlení.Nejsem sice submisivní,ale chtěla bych aby mě někdo vedl a tak to zkusím.
Ten večer jsem si sedla k pc a hledala "odbornou literaturu",spát jsem šla jako jiný člověk.
Neměla jsem se pustit do něčeho úchylného,ale tajemného,něco co má jasná pravidla,kde nebudu jen loutkou se kterou si bude někdo hrát,nebudu kusem hadru,ale bytostí s vlastní vůlí,sice se pokořím,oddám,ale budu odměněna.Jde o to najít skutečného dominanta.
S tímto poznatkem jsem se svěřila druhý den JEMU a v podstatě jsem dostala pochvalu,jak tohle vnímám,takže dohoda že se sejdeme,zjistíme sympatie,povíme si nějaká pravidla........
Jistě na schůzku už jsem šla jako subka ,která se jde předvést svému Pánovi.
Tedy,jistá možnost úniku tu ještě byla a byla oboustranná,ale nestalo se tak,takže já mám svého Pána,jsem ve spoustě záležitostech zmatená,nevědoucía ale nechám se jím vést a vychovávat.
Proto vznikl tento nick............pokračování příště.