Oslava narozenin

13.10.2017 18:27 · 1 646 vues northland

Ta holka se mu líbila už od začátku večírku. Spolužačka z VŠ jeho kamarádky, na jejíž oslavě pětadvacátin se všichni sešli v malém podničku na Smíchově. Během večera společnost poněkud řídla, zato zábava jela na plné obrátky, své udělal i vypitý alkohol a sem tam nějaký joint.
A tak se s tou dívkou nakonec potkal u baru a témata na roztomilé žvanění se nacházela skoro sama. Přihlásilo se však množství vypitého piva a tak se jí najednou omluvil gentlemanským sdělením "Sorry, vydrž, jdu se vychcat" a zvedl se z barové židličky. Než ale stihl odejít, chytila ho za rukáv a zeptala se:
"Můžu jít s tebou?"
A sice se usmívala, ale evidentně to myslela vážně, což ještě potvrdila jemným, takřka nepozorovatelným, ale o to významnějším olíznutím rtů.
Snažil se na sobě nedat znát překvapení a světácky zadul "no jasně!", přičemž nevěděl, zda čekat její výbuch smíchu nebo zda se skutečně zvedne a odejde s ním.
Šla. Hlavou se mu honilo, co má ta holka asi v plánu, a popravdě také, jak je rád, že si zrovna včera upravoval ochlupení.
Zapadli spolu do malé místnůstky, která v podniku sloužila jako společná toaleta, ona si stoupla vedle něj a špitla mu do ucha:
"Chceš podržet?"
Odpověděl jen souhlasným zamručením, ale ona na odpověď stejně nečekala a už mu rozepínala jeansy a sahala do trenek. Ocas mu sice začal tuhnout, ale chtělo se mu opravdu hodně, a tak když stáhla předkožku a zamířila jeho polotuhým ocasem do mísy, po chvilce uvolnění začal chcát a jeho proud pěnil hladinu vody. Když skončil, párkrát mu přetáhla předkožku, ale nebylo to oklepávání, ale úplně klasické honění, takže se mu ocas postavil do pozoru a dožadoval se dalšího servisu.
"Teď ho tam asi zpátky nenarvem" pronesl jakoby žertem. Ona otočila klíčem v zámku, sklopila prkýnko a sedla si před něj na zavřené víko.
"Je krásnej, můžu?" nečekala na odpověď s jemným, ale důsledným přetahováním a na uzdičku pokračovala. Nasbírala si v ústech trochu slin, plivla si je na prsty a rozmazala po žaludu, který ji trčel přímo před obličejem.
Honila ho dál a žalud už nebyl mokrý jen od jejích slin, ale začal vlhnout vlastní rozkoší. Přestala, rozepla mu pásek i knoflík a stáhla kalhoty i s trenkami až k jeho kotníkům. Zatím si po něm párkrát přejel sám a s jasným úmyslem přistrčil leský žalud k jejím ústům. Laškovně ho olízla a zasmála se.
"Tak pojď, dej mi všechno, ale dělej, než si všimnou že jsme pryč!"
"OK", odpověděl, vzal její hlavu do dlaní a zasunul ocas do jejích otevřených úst. Přisála se a zároveň ho oběma rukama chytila za jeho nahý zadek a přitáhla si ho ještě blíž. Pochopil, že má příležitost si tvrdě zašukat nemytým ocasem do huby zcela cizí dívky, a to se neodmítá, a začal s přírazy. Zvládala to skvěle, ocas jí zajížděl až do krku a místnůstkou se spolu s jeho sílícím vzdycháním neslo i pleskání koulí o její bradu. Jindy vydržel dlouho, teď ale po chvíli cítil, že tahle nevšední situace ho přivede k maximální rozkoši už velmi brzy.
Vytáhl tepající ocas z jejích úst a polohlasem řekl, že už to asi nedá a musí se udělat.
"Hlavně ne do vlasů nebo na šaty, prosimtě, to bych asi neukecala" odpověděla mu dost nahlas, zjevně alkohol způsobil, že jsou tu vlastně na tajňačku a nenápadně.
"Cákej, bejku, pojď" ještě dodala a znovu si ho přitáhla za zadek do svých úst. Ne ale už tak hluboko a jednu ruku přemístila ze ze zadku na jeho kamenný ocas, který začala rytmickými pohyby honit, zatímco jazyk kmital po celé ploše žaludu.
Roztáhl trochu nohy, držel její hlavu a nechal věcem volný průběh. A stačila chvilička a už také zcela bez zájmu o to, jestli za dveřmi někdo neposlouchá, zakřičel, ztuhl jako kámen a do jejích úst pustil první dávku své horké mrdky. Když ji ucítila, přisála se pevně v polovině ocasu, chytila jeho koule, a začala mezi jednotlivými stříkanci hlavou přirážet proti jeho tepajícímu péru. Takové množství ještě nezažila a protože horké dávky jeho slané mrdky nepřestávaly, raději začala rovnou polykat, protože opravdu nechtělo, aby ji něco vyteklo z úst na šaty.
Výstřiky nepočítala, mohlo jich být ale možná i deset a i když už pak žalud semeno jen ronil, chlapec pořád vzdychal a cukal se a ona věděla, že ještě musí sát, aby ho uspokojila opravdu dokonale. Díky množství jeho šťávy se cítila skoro zasyceně, se svým stálým přítelem tohle nikdy nezažila...
Když ho pak pustila z úst, ještě ho do sucha olízala a laškovně na něj foukla.
"Seš hustej", utrousila, zvedla se a políbila ho na tvář. On snad ani neměl slov, spíš popadal dech.
"Než se oblíkneš, já zatim vyběhnu, abychom přišla každej zvlášť, jo?"
"Jasně, sejdem se u báru" mrkl na ni a byl docela rád, že bude mít chvilku soukromí na to, aby ten zážitel rozdýchal a trochu srovnal v hlavě. Ona zatím odemkla a vyklouzla pryč.
Zamkl za sebou, v klidu si prohlédl svůj trochu zarudlý, ale tak krásně vycákaný ocas, oblékl se a vyrazil za ní k báru. Že by nový začátek něčeho krásného?
Osud to ale chtěl jinak. Rozhlížel se a ona nikde.
"Je tu někde Petra, taková ta černovlasá co jsem tu s ní kecal? Nevidím ji", ptal se barmana.
"Jen se tu mihla, zaplatila a šla, prej ráno vstává" odvětil suše barman.
A tak sice od oslavenkyně pak získal na Petru telefonní číslo, na dvě SMS ale neodpověděla, a tak si řekl, že to tak asi mělo celé být a život jde dál.

Nick
Région
pamirek pamirek
Czech Republic
mira05 mira05
Czech Republic Karlovarský kraj
moran moran
Czech Republic
rehysek rehysek
Czech Republic Moravskoslezský kraj
XYZ2345 XYZ2345
Czech Republic
kousekbrno kousekbrno
Czech Republic Jihomoravský kraj