Kafíčko a čoudíček

28.7.2019 15:52 · 489 vues -betty-

Potřebovala jsem akutně mužské rameno.
Muže, který mne obejme, pohladí a nechá případně vyplakat, abych ze sebe vyplavila tu zvláštní šedou směs, co mi zaplavovala tělo i mysl. Poměrně se mi daří jí odolávat, ale teď to na mě prostě padlo. Jen jsem potřebovala nějaký spouštěč. Něco, co mne dojme. Laskavost muže. Nevím, jak to vnímají jiné ženy, ale když je muž k ženě laskavý, až něžný, přijde mi, že to zviditelní jeho vnitřní sílu. A mít možnost skrýt se v síle muže, přináší klid a uvolnění.

Proto jsem dala do placu výzvu, že hledám rameno… Ozvalo se pár přátel i neznámých lidí, kteří byli ochotni, byť virtuálně, útěchu nabídnout. Už jen tahle podpora začala měnit mé nastavení a splín se začal rozpouštět. Rozhodla jsem se, že změním prostředí a vyjedu si na den, dva za kamarádem. Nestýkáme se příliš často (každý v jiném městě), ale vždy se vidíme rádi. A bez jakýchkoli omezení či očekávání.

Vlak se dává do pohybu a já píšu zprávu, že jsem na cestě a v kolik dojedu. Pípne mi odpověď: „přijď rovnou, myslím, že budu zrovna uklízet.“ Vím, co to znamená a usměji se.
Od nádraží jdu ještě kus pěšky a když dojdu k domu, odemknu si a jdu po schodech rovnou nahoru. Přede dveřmi mě přivítá kočka a prosklenými dveřmi vidím jeho, jak utírá stůl a pohybuje se po kuchyni. Je zcela nahý.
Zaťukám, on se otočí a už se vítáme v objetí. Já ještě oblečená, on nahý. Tisknu se na jeho tělo a jeho penis se tiskne na můj klín. Pohladím ho a zálibně si prohlížím, jak je podvázaný.
Jdu si umýt ruce a cestou svlékám přebytečné oblečení. S úlevou se vyprostím z podprsenky a oblékám si jen delší tričko s tenkými ramínky. I tak jsem ještě oblečená moc, protože mi strčí ruce za výstřih a vytahuje mi ven prsa. Stahuji si ramínka dolů a jeho dlaně už střídavě drží jedno po druhém, líbá na bradavky a lehce je saje.

Po přivítání mi nabízí kafíčko, které s chutí uvítám. Sedáme si na pohovku, sdělujeme si novinky a lehce se mazlíme.
Ráda se dotýkám jeho pevného těla a prsty mu objíždím svaly. Když sklouznou k penisu, olíznu ho a přejíždím po uzdičce. Krásně se mu staví. Mnu pytlík a masíruji kulky. Občas ho plácnu dlaní. Líbí se mi, jak se vždycky, tak trochu odrazí a vrátí se mi zpátky k dlani. Je pevný a napružený. A já nadržená.
Přichází čas na čoudíček a vínko. Po prvním zatáhnutí se mi zamotá hlava a prohloubí se stav nadrženosti. Chci, aby vstal a vrazil ho do mě a pořádně tvrdě mě ošukal. Jenže dneska jsou role rozdané jinak a my se věnujeme zcela jiným orgiím. Jídlu a dobrému pití.

Uděláme si lehkou večeři a jdeme zadělat těsto na koláč, který pak i upeče. Vypadá to dost dobře a už se těším na snídani.
Povídáme si, popíjíme, dotýkáme se, koukáme na film, a pak spát.
Položím si hlavu na jeho rameno, paži přes nahé tělo a v mžiku usínám.
Ráno pokračujeme, v čem jsme začali předchozí večer.
Po krátkém pozorování ptáků za oknem jdu snídat. Čeká mě banánové smoothee, tvarohový koláč, čaj a obligátní kafíčko se smetanou. Pak další kafíčko, čoudíček a jde připravit na oběd, který se zvolna bude péct v troubě.

Po krátké exkurzi, jak se vyvinuly opravy od mé poslední návštěvy, jde trochu pracovat na baráku a já řeším na počítači drobné resty, válím se na posteli a koukám z okna. Je horko, jsem zpocená, tak si dojdu do sprchy, kde se osvěžím a zároveň udělám příjemným proudem vody.
Následuje výborný oběd – pečené maso s domácími pečenými hranolky. Kafíčko, čoudíček, ještě trochu práce a předtím, než půjdeme ven, na procházku, jdu opět do sprchy. Tentokrát s ním.

Beru sprcháč a mydlím mu celé tělo. Postupně. Hrudník, břicho, záda, zadek. Masíruji mu půlky, zajíždím mezi ně a zespodu zatlačím na hráz. Pak mu důkladně omývám penis, trochu ho pohoním a on mi proudem sprchy dráždí prsa a hladí kundičku.
Znovu mám před očima anální kolík, který měl v sobě zastrčený při mé předchozí návštěvě. Vybavuji si, jak mu slušel a myslím na připínák, kterým jsem měla tu čest ho vojet a jaké mi to působilo potěšení. Sama jsem byla překvapená, jak mě to rajcovalo a jakou netušenou energii jsem v sobě objevila.

Po procházce dojídáme večeři z předchozího dne, kouříme, popíjíme, dokoukáme film a jdeme spát. Další ráno se vracím zpět, do svého světa. Nakrmená, pomazlená, spokojená..

Čas, který spolu trávíme, je vždy omezený. Přesto si ho užijeme maximálně a mám dojem, že jediný den je až nepřirozeně dlouhý. V naprostém klidu, beze spěchu a bez výkonů, zvládneme všechno, co nás napadne a tenhle čas je umocněný i tím, že o nic neusilujeme. Jsme přesně v té chvíli. Meditujeme, jíme, pijeme a dopřáváme si radost ze vzájemných doteků.