Káva na slepo 1

2.6.2021 14:38 · 1 461 vues Maru75

Jsem tady od začátku covidu abych poznala nový lidí a doma se nezblaznila a nikdy bych nevěřila jak je těžký sehnat živou osobu na kávu.napisu kávu HK Pce jen káva když pisu kávu ano myslím kávu a co dál no dál nic jen kávu a jako žádný sex né kávu a co aspoň kalhotky ne kávu a to tak nějak furt do kola.

Za rok sem byla cca na 60 kávách s cizími muži což teda není zázrak ale sem jediná co tady má koule když řeknu že tam budu tak tam jsem. nechci foto tel chci jen poznávat od toho je život něco zažít a poznat.
Hodně mužů se bojí neumí hodiny lžou a top jsou ty co vás měsíce uhánějí jak vás chtějí a nemůžou bez vás žít a vy přijedete a oni si vás bloknou tak tohle už je totálně přes čáru.
Lidi se mají scházet mluvit a když nemluví tak si užít společnost někoho pěkného příjemného ale to se musí naučit vnímat pozorovat a ne hned chceš ho vidět není mi 15 let ze bych nevěděla jak vypadá chutná a voni nudle v kalhotech.

Proč se neschazite osobně a čekáte na zázrak?
Nevíte kdo je na druhé straně může to bejt vás soused blbý známý a až se jednou potkáte co pak a vy víte že má rád banán v prdelce a v buchtě má Venušiny kuličky ale v reálu to je někdo z koho vám je špatné.