Ve stanu

8.9.2007 00:38 · 4 654 vue manakt

O jednom jarním víkendu jsem se vydal se svými kamarády stanovat. Bylo mi sedmnáct a jako panic jsem již dlouho nemyslel na nic jiného, než zkusit sex s klukem. Mírovi s Jakubem bylo šestnáct a oba byli velmi krásní.

Když jsme přijeli do kempu, divili jsme se, že tu koncem dubna a navíc za tak krásného počasí nejsou skoro žádní lidé. Na konci kempu i lesa jsme postavili náš stan a Jakub navrhl, ať se jdeme koupat. Celou tu dobu jsem ve vodě pozoroval jejich krásná sportovní těla a samozřejmě jsem začal topořit. Naštěstí si toho kluci nevšimli a navíc se mi zdálo, že i oni tajně pokukují nejen po mně, ale i po sobě.

Zhruba za hodinu však oba vylezli z vody, že prý si jdou koupit limonádu a za chvíli jsou zpátky. Po čtvrt hodině mě však již čekání omrzelo, klacek v mých plavkách již opět změkl a tak jsem mohl vylézt z vody a jít se převléct do stanu.

Po rozepnutí zipu jsem však strnul úžasem. To, co jsem si dosud představoval jen v těch nejtajnějších snech, bylo najednou skutečností. Míra s Kubou v poloze 69 si kouřili své ptáky. S chutí a jistotou si je navzájem jazykem dráždili, špičkou jazyka si zajížděli do dírky v žaludu, poté zas mohutně sáli a sáli. Když mě zpozorovali, nenechali se ani v nejmenším vyrušovat a spíše naopak začali se ještě více navzájem uspokojovat a vzdychat a vzdychat. Mocné hekání obou milenců mě ještě více nažhavilo, vlezl jsem do stanu, sundal si plavky a začal jsem hladit Jakuba po zádech a zadečku. Ten náhle začal své pohyby zrychlovat, zarážel stále víc do Mírových úst, ten mu jeho nadrženost ještě více svými sladkými rty oplácel. Jakub byl již na samém vrcholu své rozkoše. V jeho klacku začalo náhle cukat a za chvíli již Míra polykal horké a sladké Jakubovo sperma. Ani Míra nezůstal se svým výstřikem dlouho pozadu, stačil jen zařvat „už budu“ a ihned Kubovi uštědřil také dávku svého semene.

Po chvíli se oba podívali na mě a viděli, jak si ho v koutku stanu honím. Zdálo se, že jejich klacky ještě nemají dost, protože opět začali tvrdnout. Jakub se ke mně otočil, vzal mě za ruku a dal si ji na svůj úd, až nyní jsem zjistil jak je dlouhý, tvrdý a silný. Začal jsem ho onanovat a pak i on mě. Nahoru a dolů, nahoru a dolů, byl jsem v sedmém nebi. Míra si mezitím připravil tekuté mýdlo a natřel si svou dírku v krásném, malém zadečku. Poté se opřel o předloktí, vystrčil ho na mě. „Tak co kovboji, osedláš si mě?“ Zeptal se. Neudržel jsem se a vyškubl se Jakubovi ze vzájemné honírny. Pomalu ale jistě jsem do Míry pronikal a on jen šeptal mé jméno: „Horste, Horste, pojď, pojď, áááh.“ Za chvíli můj úd zmizel až po kořen v jeho prdelce. Chvíli jsem počkal a pak to začlo. Zasouval jsem do něj a vysouval z něj svůj klacek stále rychleji a intenzivněji a on mi do rytmu nastavoval svou krásně spocenou prdelku. I z mé hrudi již začali stékat kapičky potu, stan byl již krásně zadýchaný a mohlo zde být i 50°C.

Jakub, který mou jízdu zatím pozoroval opodál se nyní odhodlal, zasunul se pod Míru a ten mu v samém blahu rozkoše začal opět kouřit jeho neukojeného samečka. Jakub mu zajížděl prsty do jeho krásných blonďatých vlasů a zároveň si Mírovu hlavu přitahoval stále víc a víc ke svému tělu. Všichni jsme nyní nádherně vzdychali, já se snažil své šukání Míry ještě zrychlit a ten si zas vychutnával Jakubovo péro. Občas však musel přestat a pořádně si zařvat, to když jsem do něj opravdu přirazil „natvrdo“. Teď neotálel ani Jakub a začal si hrát s dosud trošku osamělým Mírovo ocasem. Zanedlouho poté jsem zjistil, že budu stříkat, ale jak se ukázalo, stejné to bylo i s Mírou a Jakubem. Když jsem v mohutném vzdechu s úplně propoceným tělem naposledy přirazil, vystříkal jsem se jako ještě nikdy předtím a navíc přímo do Míry. Poté zařvali i Míra s Kubou: „Stříkáme“ a současně se udělali. Míra již podruhé olizoval Jakubův penis s mlíčím a Míra nám mezitím stihl vybílit celý stan i s Jakubovo rukou.

Všude byla cítit vůně potu a mrdky. Všichni jsme byli úplně vyčerpaní a tak jsme v krásném mileneckém objetí zanedlouho usnuli. Jak se později ukázalo, i Míra s Kubou byli oba předtím panicové a pod stany jeli se stejným záměrem jako já – Pořádně si je navzájem vymrskat.

Navíc léto je v plném proudu a kdo ví, jak si užijem příště...