U řeky

11.5.2022 14:31 · 851 vues 20105

Mám rád nahotu, i tu vlastní, vzrušuje mě to. V létě se opaluju zásadně nahý, ať už doma na zahradě nebo někde jinde, třeba u řeky. Mám jedno svoje místečko kam rád jezdím, na kole je to hezká projížďka, do vody to mám kousek a je tam klid, skoro nikdo tam nechodí.
Jednou jsem tam taky přijel, těšil jsem se na tu pohodu, na šumění větru a vody, na samotu i nahotu na dece, ve vodě, no na všechno. Byl tam klid jako vždycky, jen opodál byl na dece jeden chlapík, tak v mých letech, taky nahý, někde v dálce jsem slyšel hrající si děti, později jsem viděl celou rodinku, taky byli všichni nazí. To mě uklidňovalo, cítil jsem se spokojeně.
Dal jsem kolo do stínu, rozprostřel deku a začal jsem si vytahovat a ukládat věci, nakonec jsem se svlékl. Pod hlavu jsem si dal to málo oblečení a lehl jsem si. Zavřel jsem oči a vychutnával jsem si ten klid, slyšel jsem vodu v řece a větřík mě příjemně ovíval, myslel jsem na všechno možné i nemožné, málem bych i usnul. Po nějaké chvilce jsem se na dece posadil a viděl jsem chlápka/souseda, jak stojí ve vodě, která mu sahala někam pod kolena. Všiml jsem si, že se na mne dívá a stojí mu čurák, nebyl daleko. Jako by chtěl říct....pojď za mnou nebo...mám jít za Tebou? Dělal jsem jako že nic, ale vzrušovalo mě to, chlápek si ho začal za chvilku honit, stál ke mně bokem abych to viděl. Měl ho pěkného a začínal jsem cítit, jak jsem taky vzrušený, po očku jsem se na něho díval a viděl jsem, že mi začíná můj čurák taky stoupat. Když jsem tak seděl, skrčil jsem kolena, položil na ně hlavu, v ruce čuráka a díval jsem se. Chlapík honil, začal u toho hekat, trošku poklesl v kolenou, prohnul se a já jsem viděl, jak stříká a jak padají těžké kapky jeho semene do vody to se mi už postavil úplně. Chlapík ještě chvilku stál ve vodě, pak se vrátil na deku, sbalil si věci a odešel. Bylo mi to i líto, dnes bych se s ním asi sešel a vyhonil se s ním. Zapálil jsem si cigáro a o všem jsem přemýšlel, všechno jsem si v hlavě promítal jako film, byl jsem z toho vzrušený. Dokouřil jsem a šel jsem do vody v domnění, že to přejde. Nepřešlo, ležel jsem pod takovou hrázkou z kamenů a voda, která mě obtékala mě ještě více vzrušovala. Nakonec jsem se vydal zpátky na deku, ale ještě jsem chodil po břehu, abych se sluníčkem a vánkem osušil. Čuráka jsem měl jako kůň, při chůzi se mi houpal mezi nohama, cítil jsem, jak je velký a těžký. Představoval jsem si, jak se na mě někdo dívá, jak mě někdo pozoruje a to mě ještě víc vzrušovalo. Dokonce jsem si i přál, aby mě někdo viděl. Konečně jsem dosedl na deku, zapálil si další cigáro a díval jsem se na svého stojícího čuráka, větší a tvrdší už být ani nemohl. Vzal jsem ho do ruky a začal si s ním hrát, jemně, pomalu, prožíval jsem každý dotek, každý okamžik kdy jsem se ho dotýkal, bylo to krásné, toužil jsem po tom, aby to trvalo věčně. Ale moje vzrušení se stupňovalo a já jsem cítil, že to už dlouho nevydržím, že se blíží orgasmus. Cítil jsem, jak mi projíždí celým tělem ten krásný pocit, když jsem se dotýkal žaluda, čurák mi začal cukat....stehna jsem měl doširoka roztažené, prohnul jsem se a nakonec jsem v několika nárazech mocně vystříkl....áááách to byla úleva. Ležel jsem a prožíval jsem všemi smysly odcházející a doznívající orgasmus, kdy mi stále ještě cukal čurák, bylo to nádherné. Ještě dlouho jsem tak zůstal ležet a vychutnával jsem si to blaho. Nakonec jsem se zvedl a šel se opláchnout do řeky a jel jsem domů. Doma jsem zjistil, že mám mokré slipy od zbytku semene, které mi jízdou na kole cestou domů ještě vyteklo.