Kurva to bolí

18.10.2023 16:37 · 2 129 vues Veverka27

Komfort a dyskomfort..... Pro každého zcela individuální. Logicky že 😀

Největší bolest, kterou jsem při sexu poznala bylo, když mi před lety dal zvrhlý pan učitel na bradavky svorky. Samozřejmě jsem s tím souhlasila.... Kdybych věděla co mě čeká, tak bych nikdy nikdy NIKDY nesouhlasila. 🤣😅 Bezprostředně první moment po nasazení svorek to nebylo až tak strašné, i když to bylo nepříjemné. Čím déle jsem je měla tím víc to bylo bolestivé. Řekla jsem mu, aby mi to sundal. Sama jsem nemohla, měla jsem svázané ruce a přes oči škrabošku.



Najednou mnou projela ochromující bolest. Křičela jsem ať mi to okamžitě sundá. On řekl, že to právě udělal. To mi způsobilo tu palčivou bolest. Svorky nikdy více! 😅😅 Prsa mám citlivé a bradavky jsou má nejsilnější erotogenní zóna. Nejvíce mě vzruší jemné hraní jazykem a rty s bradavkami zároveň s prsty v kundičce.


Není to tak dlouho...... Užívala jsem si to nahoře na chlapovi. Trochu jsem ho provokovala.....Pak ještě pohyb a chudák vyjekl bolestí..... No..... To se mi moc nepovedlo.... Přisedla jsem mu blbě péro. Naštěstí to nebylo moc a jízdu jsme dokončili. 😊😊


Čím vás partner/partnerka nebo ať už milenci nejvíce vzruší?


Co je pro vás za hranicí komfortu?