Kategorie amatérů

10.2.2024 15:39 · 3 396 vues Chubby_penguin

Po 14 letech pečlivého zkoumání tohoto webu jsem přišla na to, že se tu muži dají zařadit do 6 kategorií:

1) Internetoví honiči ( pošlou fotku ptáka nebo mojí postříkanou fotku, případně popíšou co by se mnou dělali a tečkou za tímto výplodem je semeno venku )

2) Nudní patroni ( otázky typu jak se mám, co dělám nebo co hledám prostě nezaujmou )

3) Slibotechny ( jedinci, co si se mnou domluví schůzku, ale nikdy na ni nedorazí )

4) Stydlínci ( v reálu čučí do země, komunikaci obstarávám výhradně já a v bezpečí domova mi napíšou, jak by mě zmrdali )

5) Ubožáci ( řeknou mi v reálu, jak by mě zmrdali, případně si ho přede mnou chcou aspoň vyhonit a po odmítnutí jsou hnusní )

6) Leklé ryby ( po několika vzkazech se prostě odmlčí )

Nepotkala jsem tu normálního jedince a to těch vzkazů byly tisíce, schůzek stovky. Proč se pak nějakej modrej nick diví, že mu neodepíšeme, když máme tyto zkušenosti? Chce to prostě zatnout zuby a s tímto vědomím se snažit být odlišný. Nemůže to bejt zase tak těžký, pokud nespadáš do zmíněných kategorií :D.

Jeden čerstvý zážitek pro představu :)).

První amatér dorazil na schůzku po cca 2 měsících, jinak slibotechny. Přišel v půl 5 večer, dojel mi pro kafe. Chvíli jsme kecali u mě v práci, pak přišel s tím, že si pojede nakoupit, něco si zařídí a hodí mě domů. Přišel znova před 7, dal mi hnědý M&M's, začal mít kecy jestli se nemůže podívat na moji masturbaci nebo si ho přede mnou aspoň vyhonit. Celou dobu mi tam šukal pult a když jsem mu řekla, že se mi nelíbí a nemám ráda nadržený hovada, nasral se, odcházel a do vchodu mi vztekle zahodil odpadky, co měl v ruce. Ubožáček :D.