Čím na rande ?

11.4.2024 17:57 · 1 358 vues MiaMia---

Tak začnu já. Borec z HK mi dojel do Brna vlakem a od nádru na kolečkových bruslích a jelikož dělal ememej, a nějak neodhadl situaci při misionáři, zlomil mi nechtěně na hotelu dvě žebra/desátý a jedenáctý/ Asi hodinu se omlouval a odjel.Naštěstí se to stalo asi v pět odpo, takže celodenní sex maraton byl jsme naštěstí
stihli :P



Podruhý dojel borec v Tesle, asi si myslel, že se z něj po nebo nevím co čekal a umělé tričko nasáklé kyselým potem, že se mi rulovaly i fusky. Takže sice jsem si seděla jak v luxusním trolejáku, ale i auto se zrychlením z nuly na sto nic neřešilo.

DO TŘETICE všeho dobrého, NEPLÁNOVANÉ rande nerande ve vlaku a ne nebylo to Regio, ale pěkně retro modrý vagon se sedačkami, které toho už asi hodně pamatovaly.


Jako holky, co si budem, ono to vypadá fakt skvěle, když přijede fárem a voní a pokud je tam sympatie ruku v ruce s chemií , tak už není potřeba na místě nic řešit a jde to samo. Ale ne každý na to má. S těmi bruslemi mi to přišlo vcelku vtipný, hlavně když jsem ho čekala z opačné strany a ani ve snu by mě nenapadlo, že mi zasviští těsně u nohy brusle,že jsem taktak stihla uhnout :*)

A o kouzlu letního rande na noční benzínce se taky nemusím rozepisovat,


Takže otázka zní, čím se dopravujete na rande vy ?A klidně uvítám i trapasy, sama jich mám v zásobě mraky.

PS. Chlapi, voňte se :)