Na čem neujíždí má frnda.

19.4.2024 02:38 · 959 vues TCV

Občas mi přistane otázka, na co vlastně jsem? S chutí bych ráda těmto rytířům odepsala, že na píču. Nejsem asi vyloženě submisivní typ, i když představa, jak mi káže, kuř ty kurvo! Má své kouzlo.

Vzrušují mě pánové, kteří to mají v sobě. Určitý respekt a charisma. Něco v tom smyslu, když zvednou hlas, ucítím na své díře, že už se rosí, jak tráva po ránu. Chlap to musí umět. Ne to hrát, zahrajeme si, že budeš moje otrokyně?
Tak to kurva velké hovno!

Chlap, z kterého bych byla odvázaná, by se na toto ptát neměl. Mělo by to vyplynout ze situace.

Nemám ráda domluvené scénáře, něco jako v 15:00 se sejdeme, v 15:22 ti stáhnu kalhotky a v 15:26 se udělám. S tím jdi taky do hajzlu!

Určitá submisivita, proč ne. Věřím, že by se mi to možná líbilo, když bych na toto našla správného jedince, ale dominantní zcela jistě nejsem.

Mám tendenci se chlamat. Vždycky mě napadne nějaká píčovina, a i v tomto by měl být respekt. Ta ženská by ho měla budit v chlapovi, který si od ni nechá vše líbit. V tomto je zas má profilovka úplně perfektní. Přesně takovou tlamu, bych si na toto představovala.

Dávat příkazy mi taky moc asi nejde, s vážnou tváří je dokážu dát jedině staříkovi, něco jako, dělej kurva, ať se ten hajzl blýskne, když si ho zesral jak hovado!

A teď uvažuji, i tu je takové okénko, výplň záliby.
BDMS - určitě ne. Srát nikomu do huby taky nebudu. Hluboké kouření - no jako, to je hezká věc, ráda na to koukám, ale mít v hubě velkou hadici a praktikovat toto, tak zaručeně bliju a to nevím, zda by to byl rajc. Klasická píchačka, to jo, to můžu. Akrobatické kousky nedělám, to musí chlap do cirkusu.

A co nesnáším? Větu: Tak, a teď se předveď.

No tak to též nic. Já čekám na výkon muže, on by mě měl přimět lízat prdel, koule i ptáka.
Měl by to umět, prostě vyprokokovat k reakci, kterou budu chtít a škemrat o ni, a ne žádné, předveď se!

Taky všímám, že tu frčí hodně stříkající kundy. Otázky typu, stříkáš? Odpovídám jediné, všude kudy chodím, jen co tě pozdravím, tak sáhnu na kundu a budeš v tu ránu mokrý.

Takhle to snad nefunguje! A teď vážně.

Má rozkošná pipka i toto svede, ale funguje to na bázi odměny, když se hodně snažíš a něco chceš, a děláš něco proto, tak to i dostaneš.
Včera si stařík div nevykloubil ruku, a stejně nic z toho. To jen pro zajímavost. Má kundička usoudila, že není hoden odměny. Tak si mohl jít jen opláchnout klacek a jít spát.

Dnešní doba je taková, že lidi chtějí všechno hned, ale on je to proces a na konci i sladká odměna. Ti, co to nepochopili, ať žijí ve snech dál. Nikdy v životě nedosáhnou rozkoše, u které si honí nad porno videi. Jejich mínus. Nadarmo se neříká, že líná huba je holé neštěstí.

Další z věcí, které nesnáším je, svlékni se a jdem dupat. Jak jako svlékni? To už je vážně zatěžko chlapovi, aby si ženu svlékl sám? Jemně, drsně, to je fuk, ale nějaká inciciativa z jeho strany by v tomto ohledu tu ženu, alespoň trošku potěšila.

Stařík toto neumí. Když má chuť, chytne si ptáka, klidně i přes tepláky a hukne na mě, pojď anebo chceš? Většinou následuje odpověď, běž do píči!
Což stařík bere jako signál, či souhlas?

Prostě jde fakt do píči, a řekne onu větu, za kterou bych ho nejradši kopla do hlavy. Můj zájem je na bodu mrazu, zas abych koukala na péčko a snila o tom, jak ze mě hadry někdo strhá a bude v tom víc, než pár šťouchnutí a za 5 minut je hotový i s vycákáním.

Beru to tak, že ne každému bylo dáno. A místo, aby se nad sebou někteří viz.můj muž zamysleli a zkusili to jinak, tak jdou hledat štěstí jinde.

Kolikrát já už to říkala, na vola čeká doma už jen kráva. A stejně to někteří nepochopí...

Ale zpět k tomu, co jsem měla původně na mysli.

Miluji jedince a teď nevím, jestli si mě nevybrali na základě profilovky, aby pak nebyli zklamání. Doufám, že dotyčný alespoň dobře vydělává, když touží potom, abych mu vymáchala držku ve chcankách.

Ráno mě potěšil vzkazník. Těch zpráv bylo dost. Ale jeden z nich...

Čtěte: Škoda, že nejste dominantní, nebo chtěla by jste mě naprosto vlastnit, věznit a abych vám odevzdal svůj život natrvalo k zotročení? Abych se vám vzdal do vaší moci jak otrok k věznění a na jakékoliv zacházení a dělat si se mnou, co budete chtít. Odevzdám vám můj život.

Což mě ponouklo, odepsat mu, odevzdej mi raději výplatu a pak se můžeme o něčem bavit.

Odpověděl, jo.

Neměl s tím vůbec žádný problém, a když jsem chtěla vidět výplatnice, ani s těmi problém neměl.

Poslal mi svůj plat v řádech 6 měsíců. Naprostý degoš, který nezakryl ani své jméno, podnik, kde dělá, a že se chce topit v mé moči.

Tak držku bys rád vymáchal?

Kde, až jsme to klesli. A toto je přesný příklad toho, co mě vůbec, krom jeho výplaty neláká.

Obrat chudáka, ale on o to ještě škemrá a prosí. Kde jste matky udělaly chybu, když jste rodily své děti, a jedno z nich je takové?

Teď už se nesměju. Ale být to můj syn, tak mu dám po hubě a zadarmo.

Každý z nás má rád něco, na něčem si potrpí. Neberu nikomu nic, každého věc, ale nepište mi. Já na tyto nejsem. Já bych je musela zpráskat a nejhorší je na tom to, že jim by se to ještě líbilo.