Chtěla jsem s ním šukat.

7.5.2024 02:29 · 963 vues TCV

Včera jsme se s mým drahým mužem zas koukali na televizi, a hráli tu hru, koho bychom šukali. Zjišťuji, že ten můj by šukal vše. Typický chlap, co myslí čurákem. A nejvíc mě bavilo, když mě podezíral, že lžu. Dokázal se se mnou pohádat, jen proto, že se mi nelíbil herec, kterému by ten píčus snad i kouřil.

Já vím, že jsem poněkud náročná, ale při hraní této hry, bereme v potaz jen vzhled, eventuálně postavu. Víc snad ani nelze brát vážně, max.tu roli co hraje.

A já se už nejednou přistihla přitom, že zjišťuji, že mě vlastně lákají takoví ti zmrdi a hajzli. Mají to v ksichtu napsáno. A jelikož mířím vždy na vrchol extrémismu. Není divu, že mám doma, co mám doma. Můžu si za to sama. Já vím.

Ale teď k tomu, co jsem měla na srdci. I v hezkém chlapovi se dá splést. Teď nemyslím píčuse. To je kapitola jiná.

Líbil se mi jeden, a to už je co říct.

Krásný, vysoký, urostlý, udělaný, ty ramena a mohutné ruce. Už jsem si představovala, jak mi prstí dírečku. Nevím, čím to. Zrzaví mě nikdy nebrali, ale teď z té reze jsem nejednou pocítila mokro v kalhotkách. Byl o dost vyšší, a já na něj zírala. Vzhlížela k němu. Rajcují mě vyšší, to každopádně.

Když se na mě podíval, měla jsem chuť si jít vyždímat kundu na hajzl. Potkali jsme se v práci. Byl nový, a mě se hrozně líbil. Kdysi jsem ho vídavala pouze za stolem. Ten jeho pohled byl k ošukání. Ty oči, ten výraz, i gesta.
Obětoval mi úsměv a vždycky hezky pozdravil. Všiml si, že bych mu dala. To chlap vycítí. A já z něj byla nervózní, když prošel. Má zkurvená fantazie nezná mezí a já si vždycky jen představila, scénář jak z filmu, který se bohužel nikdy neodehrál.

Trvalo to dlouho. On však ten první krok nikdy neudělal, asi proto, že děláme, kde děláme, říkala jsem si, ať uklidním svou nadrženou kundu. A v noci v peřinách si ji ukájela při představě, že by na mě sáhl a dal mi ho.

A když jednoho krásného dne vstal od stolu, pochopila jsem, že žije s maminkou. Trika asi perou na 90°. Mě to však nevadilo, a zas má bujná fantazie jela. Obléknu si ho, staré trička vyhodíme. Vysvětlím mu, že nemůže nosit velikost S. Úplně si ho předělám k obrazu svému. Ty noci rozkoše, když jsem přivřela víčka a myslela přitom na něj, byly nádherné.

On to věděl.

Z jeho ksichtu vyzařovalo něco dobrého. Nebyl to ten typický zmrd od pohledu. Působil tak mile. Prostě koukneš, a vidíš. Dobrák. Že bych se dala na jiný typ chlapů? Hurá. Už bylo na čase.

Jenže po čase sprcha. Můj sexy zrzek z kterého jsem zjistila, že ještě šukat chci, a nechci žít v celibátu byl teplý. V jedné chvíli jsem i připustila myšlenku, že by mi to nevadilo. Kdyby byl aspoň bi, ale on byl čistokrevný. Orientovaný jenom na chlapy.

Já to nepoznala.

Usmál se na mě vždycky, pokaždé pozdravil. Díval se. Pozoroval mě, a já kolikrát jeho, až se naše pohledy střetly.

A teď teď trapný moment.

Věděl to, že ho chci. Připadala jsem si v jeho přítomnosti jak nadržená píča a nedokázala s ním dělat. Potkávat ho. Tak moc jsem ho chtěla. Zakázána láska na pracovišti. A já hledala únikovou cestu. Moje bojovka.

On však svou lásku k jinému po čase netajil. Trvalo to pěkně dlouho to naše okukování. Ale možná se jen snažil být milý, to oni umí.

A zrovna včera ho potkám znova. Vyhýbala jsem se mu, ať ho ani nevidím, když není na kundičky. Zase měl na sobě to krátké tričko! Odešla jsem kvůli němu, ať ho dostanu z hlavy na jiné oddělení. Včera, po takové době stál zas přede mnou a díval se jak tehdy. Úsměv. Pozdrav. A pak se za mnou ještě otočil, ale nic více. Kdyby aspoň tak blbě nehleděli a nedávali plané naděje, ale jsou to určitým způsobem asi taky zmrdi, když z nich kunda teče a přitom dobře ví, že ji nikdy nedají.

A i takto se dá v chlapovi splést, myslíš si, co nebude, ale ve skutečnosti, skutečně nic nebude.