nám sa to stalo. Pán nás diskrétne obišiel a tváril sa že nič nevidí.
slušně pozdravit a přidat se
pridat sa
Mě se to bohužel ještě nestalo, že bych někoho pristihl. Ale svelkou pravděpodobnosti bych se z diskretni vzdalenosti koukal.
Nám se toto stalo už mockrát že nás někdo viděl,většinou projdou okolo,pozdraví a jdou si stoupnout o kousek dál aby viděli a tam si dělají dobře,jen jednou jsme měli nechutnýho kolemjdoucího,ten mermomocí chtěl honit přímo u nás tak jsme toto nechali a poslal jsem ho do pr....,jinak supr zážitky
jelikož chodíme na houby s manželkou asi by jsme si zasexovali taky.
Asi bych byl překvapený pokud by se mi v mé prodejně rozhodli dva milenci si zašukat nebo on předvést svojí kundičku, ale určitě bych je povzbuzoval a možná i fotil? Záleželo by nanich a na sympatyich
Povíš kde máš prodejnu? Hledám místo na předvádění partnerky :-)
Škoda že jste dost zdaleka
Keby som trtkajuci par stretol tak sa slusne pozdravim a poprajem im skvelu mrdacku a spytam sa ich ci nepotrebuju pomoct ak by povedali ze nie tak by som sa ich este spytal ci sa mozem na nich divat a ak by nechceli tak paaaa a siel by som si svojou cestou este by som sa niekde v dialke obzrel ci si to nahodou nerozmysleli...
inspirovat se a pomilovat se nadohled...
Ovšem také se sluší pěkně pozdravit,například:Pomáhej pánbůh!
...bez legrace -- přesně to jsem udělal.
Můj oblíbený pozdrav -- "Pomáhej pánBů, dobří lidé..."
Ale nějak je to vykolejilo. dokud jsem neodešel, nic se nedělo a koukali na mě jako na pana faráře... :-)
Můj oblíbený pozdrav -- "Pomáhej pánBů, dobří lidé..."
Ale nějak je to vykolejilo. dokud jsem neodešel, nic se nedělo a koukali na mě jako na pana faráře... :-)
Když budu sám, nebudu rušit, rád se podívám a příjemně vzruším.
S chutí se podívám, co z toho bude.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
no ja som akurat dnes natrafil prvy krat na parik akurat jej ju lizal a skoro som spadol z bicykla
Co máš co padat z kola,máš slušně pozdravit :Pomáhej Pánbůh!
do parku se nechodí jezdit na kole,musíě být opatrný a třeba příště zas něco uvidíš :-)
hlavně nevyrušovat a v klidu si vychutnávat nevšední zářitek :-)
No hodně záleží na momentální situaci. Ale nejlepší by bylo počkat až se pořádně rozjedou a pak se zkusit přidat. Ono v tom nejlepším se těžko končí a tak by byla větší šance úspěchu. Ale každopádně žádné násilí!!!!
Ja sa zajtra chystám do prírody aj s priatelkou dúfam že pôjde niekto okolo a zapojí sa samozrejme v norme
Jo jo,souhlas...třeba z povzdali pozorovat a honit sám a pak se zkusit přidat :o)
No, zvážila bych hlavně výšku a svalovou hmotu toho pána, kterého hodláte pozorovat - předpokládejte radši, že o samičku se samečci obvykle neradi dělí (pravda, tady na A je to vyjímečné prostředí, takže to není reprezentativní výzkumný vzorek :-))
A není to blbost bát se to se hned pozná jestli jim to vadí a přestanou a nebo se mi už stalo že jsem byl požádán slečnou jestli bych je nevyfotil jejich fotákem nebo se mě někdo zeptal jestli tady je nudi. A jednou v sauně mě páreček řekl jestli si to tu mužou dodělat a protože jsem stejného ražení nic jsem nenamítal
to máš teda kliku
Když jsi sám a chceš se přidat tak si koleduješ o přes držku,leda kdyby začal souložit s nimi souběžně pár,to by šlo,ale jeden mužskej to je blbost!
jak kdy
někdy to nevadí ani nám :-)

jak reagovat?
co když někoho přistihnete?