Kalhotky

Vzrusuje mne vune manzelcine kundicky a kalho

I po tech letech co jsme spolu mne vune manzelky,zvlaste jejich pouzitych kalhotek neskutecne vzrusuje Je zde nekdo takový
Strkl bych do nich, kdo me je pujci,dost strikam
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Už tady nikoho nevzrušuje vůně své ženy?
Vsimli jste si,ze i totozny parfém voní na každé ženě jinak?
Takhle ženu hezky vydrazdit,kdy se ji orosi kundicka...to je potom krásná vůně
Moc mne take vzrusuje pohled na svou zenu v kalhotkach
Ahoj taky mám rád kalhotky.Dokonce v nich honim a pak do nich stříkam
No, ty ses sešla. Tak sešel *3**3*
Maximálně tak s Fernandem *3**3*

Proč už nechceš pochopit, že si profláknuty po celém fóru? A nikdo ti to žrát už nebude.
Kolega ti to o trochu hore napsal dobře.
Zaloz si další 2 červené profily a můžeš si zase hrát na dámu *3**2*

Není třeba si tady po provaleni vymýšlet bláboly o dalších profilech, Black listech atd. Tomu věříš dědo možna jen ty *124* *124*

Že tě to pořád baví, vždyť už ti to nikdo věřit ani nemůže, ty " ženo", *3**3*
Jdete uz nekam,oba!!Vidim,že je to tady opravdu o inteligenci!!!
Ty chceš ve vlákne, kde se čicha k použitým spoďárům, hledat nějakou inteligenci? *3*

To myslíš vážně? *2**3*
Ano myslim A nepsal jsem jen o spodarech,ale o vunich sve zeny
Psal si konkrétně o vůni použitých kalhotek, čili o spodarech *4*
Psal jsem ale take o vuni jejiho tela,parfemu...Nechci s Tebou komunikovat,tak jdi do hajzlu
Já si myslím že vůně je něco co uspokojuje spousty lidí.. Já Teda neocuchavam trenky ale třeba tričko si ocicham ráda :)
Tak ono je vůně a vůně.
Beru vůni partnera, ale čmuchat ke spoďárům, to je jen důkaz jaký si prase, nic jiného.
Já bych se za to styděl a on se s tím ještě tady pochlubí a hledá další podobné pošahance *3*
Proc tak utocne? Nekdo ma rad holky jiny zase vdolky..

A to ani nepisu jak vesele kvete trh s pouzitym spodnim pradlem..
Rek jsem Ti jdi do hajzlu a neurazej
Vune vzruseneho partnera je neco nadherneho
...ta vůně je neodolatelná*250*......
Poslouchej, dědku hloupej, mám akorát tak víš co?? Nic.... Nejsem pošahanec jako ty, abych si s koulema zakládal červené profily. Si nasrany, že se to provalilo, tak kopes kolem sebe.
Je mi jedno, jaký hovna tady budeš zvracet, co tady budeš plácat. U mne ses zpocený a tlustý dědek, co se schováva za 2 červené nicky.

Tohle myslím už každému z fóra došlo.

Nemám důvod měnit a zakládat new profily, nejsem pošuk jako ty. Stačí mi jeden profil.
A mohu tě ujistit, že kromě toho co sem o tobě napsal, si po dnešku i lhář! *329*
Kdo by si stěžoval? Samozřejmě, že tvé ostatní modré nicky ti dosvědčí, že ses sešel. Stačilo si přečíst pár témat ve fóru a je nad slunce jasné, že kleopatra a fernanda je jeden a ten samý. Navíc to už spousta lidí ví, ale divadýlko pokračuje...
Já naopak věřím, že takových je na světě mraky :-)
I já miluju vůni kalhotek tý mojí.. né že bych se nad nima ukájel.. to mě nikdy ani nenapadlo, ale když mám možnost tak si ji nenechám ujít.. kolikrát se k ním vracím i vícekrát za den ☺ Co jednomu no přijde úchylný neznamená, že úchylný je.. spíš ten komu to tak přijde je jen dobrovolně ošizenej o další podnět ☺Mimo jinýho.. moc rád.. a doopravdy jsem moc rád když třeba spolu přijdeme z kalby, hupsnem na to a ona se nechá vylízat aniž by šla do sprchy.. prostě mi ta moje ženská nesmírně VONÍ..
Konečně píše někdo k tématu Ano vůně partnera je v sexu velice důležitá
Jsem uchylny,kdyz mi voni vlastni zena?Voni mi vsechno jeji pradlo,ale ty kalhotky...Je velice cistotna,kombinace mydla,parfemu a jejiho tela je uzasna
Nejsi úchylný, každý má rád něco jiného :) já tohle docela chápu, a nepřijde mi na tom nic pohoršujícího či nechutného. Naopak *6* i Když já jsem se s tímto setkala poprvé až teď, že po.mě chtěl muž mé použité kalhoty, s radostí jsem mu je odevzdala aby si mohl pričichnout
nic si z toho nedelejte kazdy ma nejakou uchylku nikdo neni dokobnaly,ja mam treba velice rada kdyz mi vyteka semeno z kundicky a primo skrz kalhotky krasne mi to voni i treba po trech ctyrech hodinach kalhotky jsou mokre klouzave a ulepene a z toho semene jde zvlastni pach,vzrusuje mne to*174*
Souhlasím, že sperma pod sukní pod silonkami, nebo kalhotkami může být pro ženu hodně vzrušující, jedna bývalá kamarádka byla v takovém stavu s vlhkým prádélkem hodně blízko orgasmu.
Ja to pochopil s myslim si,ze takovych lidi je zde spousta
Si děláš srandu???*2*
Jako že by spousta lidí čichala k použitým spoďárům?
To myslím že ne, že takových čunat tu moc nebude.....
Jsou snad nějaké základny hygieny a použité prádlo patří do koše a ne na nos *3* *3*
Přesně tak Jde o vůni těla a kdo nepochopil,nevi co je milovani
ááá, je to tady, děda Kleopetr se přepnul na Fernanda *3**3**19**19*
Vidim že je to tady sám inteligent Že já se ptal
Kouknou dědo, asi máš už stařeckou sklerózou, že si nepamatuješ co píšeš.
Jak sprostě nadávás a urážis. Kdybys nebyl internetovy hrdina v důchodovém věku, vyřídil bych si to s tebou jako chlap s chlapem *329**3*
Takhle tě mohu jen politovat...
Protože se nebudu nikdy zahazovat s uslintanym a pupkatým dědkem *3*
Klídek dědo, rupne ti jinak cévka a budeš tahat nohu *3*
Proč čuňat??? Chápu opičáku, že ty svoje připosrané slipy házíš do koše na prádlo, protože máš své "základny hygieny" a je to tak pro všechny okolo lepší, ale tady se probírá něco úplně jiného.*2*
Nechápeš nic, hlupáku. Neznáš a soudiš.

Jedno prase se už ozvalo, plus ta pupkata bukvice s červeným nickem. Až přepne účet, napíše i z druhého, že dědo?*3*

Já to třeba mylně pochopil. Právě sem se lekl, že by někdo ještě dneska čichal k použitým spoďárům, proto sem je nazval prasaty.
Pokud je to jinak, pokud nikdo tohle nedělá, tak se omlouvám.
Mne právě maminka od malička učila, že každé použité prádlo se dá do koše. O čicháni mi nic neřekla, tak to neznám *3**3*
vysereš se na mě jo? :D tak to jsem zvědavejúúúd
Myslím že tady moc lidí co se uspokojuje použitým spodním prádlem nebude.
Přiznám se, sem opravdu jiný, že použité spoďáry hazim do koše na špinavé prádlo *4*
Nerek jsem,ze se jimi uspokojuji Jen mne vzrusuje vune jejiho tela