Od kdy je žena baculkou

;)

zlobivy1980
zlobivy1980 Inactif il y a 7 an
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Ty fakt nejsi bacule, to bys musela mit o dost vetsi zadek a silnejsi stehna :) Velky kozy z tebe baculi jeste nedelaj :)
Tricho, hlavne nejez ten spek bez chleba, jinak se fakt poseres...*3*
No kdyz odectes prsa, tak ti kolem pasu zbyvaji tak dva kg speku, to neni zadna tragedie.
Ja bych jako baculky definoval zeny co kdyz se na ne clovek podiva zeshora, tak nevidi oval, ale spis kruh.
ne , jen pri mych 180cm by mela byt ready vaha 80kg, coz je porad o10 vic, nez jsem vazil jako mladoch :)
A má to cenu řešit? Pro jednoho může být žena hrochem a pro dalšího ta samá i baculka a pro někoho vychytrlina. Důležité je, jak se cítíš ty a jak tě vidí partner. Moje partnerka trošku přibrala, najdou se i madla lásky, ale díky tomu má i nádherné kozičky a dle mého lepší. A ona brečí , že je tlustá, protože dneska je masírka, že OK je jen kost a kůže. Když jsem jí poznal, neměl jsem problém jí říci, že to taková těsně nad vrchitlinou a už tehdá prý měla pár kilo nad.
Tedy zde se fakt na definici neptej. Loudiči ti řeknou co chtěš slyšet a a zbytek se stejně nikdy neshodne. Já tvoje galerky nevidím, ale dle té profilovky to asi bude dle mého gusta akorát.
Pokud by se lekl, je to jen vul a lespi at utece. Ty sama jsi spokojena? Pokud ano, tak to neres. A psst tobe, at das na lidi na kterych ti zalezi a ne na okoli snad ani nemusim.
Moje partnerka kdyz jsem ji poznal byl tesne nad moji definici vychrtliny ale s peknym poprsim. Ona sama resila, ze ma kila.navic. Dejte hlavne na sebe a s rezervou. 153cm a 58kg musi byt nadhera.
Pro někoho je žena/dívka baculkou až tehdy, kdy ji musí vyválet v mouce, aby našel její přirození podle toho, kde se utvoří vlhký flek. A pro jiné je baculkou každá, která má jen pár kilo navíc. Je to velmi individuální. Paradoxní může být, že hubení až vychrtlí chlapi často vyhledávají partnerky kyprých tvarů. Jsou i rozdíly mezi národy: která žena si připadá u nás tlustá, je v arabském světě obvykle nanejvýš žádaná. Naproti tomu naše štíhlé holky jim často připadají, jako by byly nemocné.
Kdyz na sebe cumim do zrcadla ,citim se jak hroch .Cvicim jak magor,beham ,jim jak vrabec a proste po 40ce nedam dolu ani deko *20* Ale kdyz vidim nektere damy tady,tak mam aspon dobry pocit,ze pro sebe neco delam a nedopadnu,jako ony. *6*
chvilka: Mas telo uplne v pohode a ja kdyz neni co tak nechvalim.*6*
Paretovo pravidlo. Za 80% hubnuti muze 20% neceho, co musi kazdy najit sam. Vetsinou je to jidlo.
Když se dívám na Tvoje galerie, tak podle mne jsi v kategorii tak akorát a moc Ti to sluší.
Já jsem celý život ujetý na větší prsa. Takže tím je samozřejmě ovlivněno i moje vnímání dalších proporcí. Prsaté dámy zpravidla nejsou hubené.
Takže já dělím postavy na hubené, tak akorát (cca výška v centimetrech minus 100 je váha v kg +- cca 5 kg), baculky ( totéž plus cca 10 - 15 kg) a tlusté.
Ale stejně se všechny alespoň někomu líbíte takové, jaké jste a o kilech to není.
Baculka je synonymum pro zenu co je tlusta. Muzete si ale rikat, ze jste treba plnostihle. Faktem zustane, ze jste tluste.
Napsáno tvrdě, ale reálně. Často čtu : sem baculka a na fotkách vidím obezitu 25kg+.
Nic proti nim, ale je to minimálně úsměvné.

Jak se řekne tlustý muž , bacul? *1*
Muj nazor je, ze zena ktera ma nadvahu je proste tlusta....myslim,ze se tady snazite omlouvat to,ze nechcete pro sve zdravi neco udelat...proto,abyste vypadaly lepe...a k tomu pouzivate slovo " baculka"...
Poznal jsem několik baculek a musím uvést, že mají daleko krásnější kundy než ženy hubené. Krásné tvary!
*269* tak statisticky, pro mě je baculka definovana pokud má váhu stejnou nebo vyšší než je její výška minus 100 v cm.
Každý typ ženy má své příznivce.Já osobně to podle váhy neberu,protože i žena vážící kolem metráku nemusi být nutně baculka...
Pro mě je baculka(či boubelka) žena,která má má větší břicho.Jakožto dolňáka mě velikost ňader až tak nebere(dokonce mám raději ty menší),ale za symbol ženskosti považuji širší boky(tedy i zadek) a o dost užší pas...Takže sexy může být kytara i basa.
Ale jak jsem už uvedl na začátku,tak má každý typ ženy své fanoušky.
Mohl by mi ,prosím, někdo srozumitelně vysvětlit,o čem tahle debata je?
Tohle se přece nedá statisticky znormovat,buďme soudní,přátelé....*3**3**3*
Přesně tak. Od toho jsme každá jiná a každý si vybere co se mu líbí.
Mému drahému se líbí postava ,,přesípacích hodin,, někomu ženská bez pasu, zato s poprsím co ji převažuje dopředu. No a někomu typ ženy ,,dlouhá tyčka, drdol na ní, tohle byla moje paní,,...*3*
Záleží i na jiných věcech.
...souhlasim, každá žena nějak vypadá a když chce člověk vidět to hezké,tak to prostě vidí...chce to, i ho to vzrušuje..a taky si myslim, že v neposlední řadě jde i o to, co má dotyčná "uvnitř", jakou má dušičku, protože podle toho jsou její projevy...i při milování:)...a to třeba mě vzrušuje víc, než malá, nebo velká prsa, zadek..myslim si, že jako chlap v tom nejsem sám, že nás je takových víc.
Tak, tlustá jako opravdu jistě ne.... ale už se neda úplně s čistým svědomím říct hubená.
A pak je tu ten pojem tlustá. Tlustou nazývám jen ty zpocený nedbale vypadající chlupaty holky co se tváří jak jsou nad věcí...

Ono je to těžký říct, kde začíná baculka a tak. Já třeba vyloženě vyhledávám spíš hubený, ale znám holky které mají evidentně dost nadváhu a přesto vypadají super i pro mě. Tady na netu je problém ze chybí vůně, pohyb, vyjadřování ... řeč těla. Blbe se to pak rozlišuje
BMI více než cca 22.
Zadejte prosím hodnotu dlouhou minimálně 30 znaků.
Kdesi jsem četl, že za normální hmotnost u žen se považuje do 80 kg ( u muže do 100 kg) bez ohledu na výšku. Co je nad už je nadváha, případně obezita.
Ano, je to tak, omlouvám se, nějak jsem to popletl...
Bez ohledu na výšku? Holka, která má 180 cm bude s 80 kily vypadat dobře, ale pokud bude mít 160 cm a méně, tak to bude trošku o něčem jiném..*23*
To je zajimavé, jak to může mít každý jinak posunuté. Pro mne je baculka žena/slecna s pár kily navíc, prostě zaoblená. Když to začíná přetékat (myšleno 2 brady, visící bříško apod.) tak už je to pro mne obezita. Ta mne na rozdíl od baculate postavy nepřitahuje. Ale pokud se dáma cítí dobře a nemá zdravotní problémy, tak asi není problém. Existují i muži, kterým se taková postava líbí.
Buď v klidu, ty opravdu nejsi baculka. Baculka je opravdu žena s větší nadváhou, těžko střílet nějaké cifry a kg, ale myslím že takových 20 kg a více, tam už bych slovo baculka použil.
Na druhou stranu být baculka není žádná hamba, prostě každý sme nějaký....
Tak to mě docela zajímá. Nikdy jsem neozničil ženu jako "baculku", ale je to asi podobné jako "buchta/frnda" pro jednoho normál pro druhého děs. Já mám raději jiná označení, ale dejme tomu že Jitka Čvančarová bývá "baculka". Znám muže co vyhledávají pouze "baculky" také "holky krev a mléko". Já to mám složité rád (dívky, ženy) *3*
Ahoj, pro mě je to už žena s velkou nadváhou. Velká stehna, obří zadek a na břiše pneumatika. Holky co jsou krev a mlíko, jsou prostě hezké a přirozené. Nějaké kilo navíc není na škodu, rozhodně lepší než vychrtlina *3*
Označení "baculka" může být z pohledu zdravého jedince poklona i když od blba urážka. *4* (jeden holky jiný vdolky) *4*
Ty rozhodně nejsi baculka. *23* A nevztekej se blbý kecy zavistivců za to nestojí*6*
Já to teda taky neberu jako lichotku. Spíš mírné označení pro tlusťošku*3*
A nehubni máš hezkou postavu. Znáš to ženská bez prdele je jako tejden bez neděle*4*