špatný věk ?

pro některé jsem zajíček a pro další starý

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, to mám opravdu tak špatný věk. Když mám snahu o to se seznámit, sejít, tak se většinou dostanu do situace, kdy pro danou ženu jsem už starý na to, aby se mnou byla, protože hledá zajíčka. V druhém případě jsem zase moc mladý, kdy žena hledá zkušeného. Tak se chci zeptat, to tady opravdu nenajdu ženu, co by se chtěla sejít a třeba z toho něco vytěžit pro obě strany ? :)
..o věku to neni.."mladej" může být hodně "produktivní", ale taky hodně línej..."starej" může být méně "produktivní" ale taky hodně "vynalézavej" a odvážnej..:)...hraje tam roli psychika...všiml jsem si, že většinou optimisticky, pozitivně založení lidé jsou hodně při chuti:)..a to s věkem moc nesouvisí..
Většinou odpovídám v dosti ironickem a posmesnem tónu, protoze si o to pisatel svým dotazem sam rika, ale ted tomu tak nebude.
Nic proti zde odpovídajícím damam, ale mas částečně pravdu. 23-25 je spatny věk. Pro 18tky jsi starý, pro vrstevnice zase mladý a vicemene nezajímavý a pro zeny 30+ jsi zajicek. At si rika kdo co, je tomu proste tak. Zase na druhou stranu cest výjimkám.
Ja si tim taky prošel *4*
La publication a été effacée par l'utilisateur.
to mne nikdy nenapadlo, že by se na to číslo mohl někdy někdo dívat jako na ročník. :D Dobrá připomínka
"... včera mi bylo málo dneska je mi moc jak se to stalo nevim, každopádně jsem zas v blbym věku...." :D
Předpokládám, že i leckterá padesátka se cítí býti puberťačkou.
U mužů je to jistě stejné. Čím se tedy měří "zajíčkovství"? Náturou? Věkem? Zkušenostmi?
no, tedy žádná přesná definice neexistuje...

Tak já se budu dál hrdě prohlašovat za ušáka :D