..o věku to neni.."mladej" může být hodně "produktivní", ale taky hodně línej..."starej" může být méně "produktivní" ale taky hodně "vynalézavej" a odvážnej..:)...hraje tam roli psychika...všiml jsem si, že většinou optimisticky, pozitivně založení lidé jsou hodně při chuti:)..a to s věkem moc nesouvisí..
Většinou odpovídám v dosti ironickem a posmesnem tónu, protoze si o to pisatel svým dotazem sam rika, ale ted tomu tak nebude.
Nic proti zde odpovídajícím damam, ale mas částečně pravdu. 23-25 je spatny věk. Pro 18tky jsi starý, pro vrstevnice zase mladý a vicemene nezajímavý a pro zeny 30+ jsi zajicek. At si rika kdo co, je tomu proste tak. Zase na druhou stranu cest výjimkám.
Ja si tim taky prošel
Nic proti zde odpovídajícím damam, ale mas částečně pravdu. 23-25 je spatny věk. Pro 18tky jsi starý, pro vrstevnice zase mladý a vicemene nezajímavý a pro zeny 30+ jsi zajicek. At si rika kdo co, je tomu proste tak. Zase na druhou stranu cest výjimkám.
Ja si tim taky prošel
La publication a été effacée par l'utilisateur.
to mne nikdy nenapadlo, že by se na to číslo mohl někdy někdo dívat jako na ročník. :D Dobrá připomínka
"... včera mi bylo málo dneska je mi moc jak se to stalo nevim, každopádně jsem zas v blbym věku...." :D
Předpokládám, že i leckterá padesátka se cítí býti puberťačkou.
U mužů je to jistě stejné. Čím se tedy měří "zajíčkovství"? Náturou? Věkem? Zkušenostmi?
U mužů je to jistě stejné. Čím se tedy měří "zajíčkovství"? Náturou? Věkem? Zkušenostmi?
no, tedy žádná přesná definice neexistuje...
Tak já se budu dál hrdě prohlašovat za ušáka :D
Tak já se budu dál hrdě prohlašovat za ušáka :D

špatný věk ?
pro některé jsem zajíček a pro další starý