Ako/kde kupovat damske pradlo?

Poradte

Popozeraj si na internete veľkosti, pomeraj sa a kľudne choď do hociktorého obchodu a kúp. V dnešnej dobe kupujú muži ženské prádlo bežne, či už pre seba alebo pre partnerky. Ak nemáš na to odvahu, na internete je množstvo e-shopov, kde sa dá objednať.
Ja chodím do obchodu pre moletky a tam kupujem hlavne podprsenky ,majú tam veľké velkosti. Občas mi predavačka poradí. Vôbec sa nediví ,myslí si že to kupujem pre manželku.
Predavačky vôbec neriešia kto a prečo kupuje :-)
Presne tak ,sú radi že niečo predajú.
objednaj si z číny cez aliexpres
*52*
Poradím Stara Vajnorská Babratislava majú krásne silonky.
Kde tam. Ta je dosg velka, das presnejsiu adresu? Maju aj velmi velje?
Máš záujem o luxusné prádielko, alebo stačí bežné spodné prádlo ? Doba minulá, keď bol bežný predaj cez pult - je už takmer preč. Vo veľkých / alebo väčších/ obchodoch je im v zásade jedno, kto čo kúpi, a nikto sa nad tým nepozastavuje -takže sa netreba hanbiť a v kľude si vybrať. Na človeka skôr ,,kašlú", než by sa zaujímali - čo a na čo chcete.... v takom tescu som si dokonca veci aj vyskúšal - nie spodné prádlo....
Nevidím žiaden dôvod k hanbe - v predajni - ak sa niekto , nepredpokladám , spýta, tak Ťa poslala priateľka....kúpiť....a je mnoho e-shop -ov, ktorým je rovnako jedno, kto nakupuje, alebo na aké meno to má prísť....Ano, dnes už s úsmevom spomínam, ako roztrasený som ja nakupoval svoje prvé dámske vecičky a niektoré boli absolútne nepoužiteľné...vtedy niečo ako internet nebol -možno v odbornej literatúre, a naštudovanie tabuliek veľkostí a značenia bolo pre mňa Španielska dedina , predaj bol prevážne pultového rázu, a v malom meste, kde sa ľudia navzájom poznajú...proste treba si pripraviť pre prípadných ,,zvedavcov" odzbrojujúce odpovede a časom to nebude nič zvláštne...nezabudnem, keď kamarát v drogérii kupoval skutočne manželke vložky, a pri pokladni sa ho nejaký známi spýtal : na čo je Ti to ? pohotovo odpovedal : strašne sa potím , predsa pod pazuchy - v predajni rehot a bolo vyriešené
Tezenis, alebo skor take sexi tak intimissimi..