Maminy & baculky jsou sexy

Kdo to taky vidí stejně?

Už je to několik let, co mě hrozně přitahují starší a baculatější ženy. Kdo to taky tak má? Kdyby se tu náhodou potulovala nějaká starší žena z Ústí nad Labem či blízkého okolí, a měla zájem o mladého vysokoškoláka, nechť se ozve :)
Možná některé ženy zajímá, proč tolik mužů přitahují. Odpověď je snadná:
https://img.blesk.cz/img/17/full/1859036_.jpg
https://img.cncenter.cz/img/18/new_article/862944-img-dagmar-patrasova-crop-v0.jpg?v=0
Jsem z prahy a přitahuji mě věstonicke venuše zralé ženy , miluji živočišnost rad bych takovou našel na nezavislé uspokovování . Takové ženy jsou krasné
Ano přesně tak. Je to úžasné laskat ty plné sexy křivky. Máš všeho krásně plné dlaně. Prostě paráda. Čiší z nich taková něha, láska, mateřství.... No prostě super
Na silnějších ženách se mi líbí to, že je na nich vidět to, že se jen tak něčeho nebojí. Pro mě osobně jsou velice přitažlivé. A nejen jejich úsměv zahřeje víc, než od těch hubených.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Pravdu mas.kazdej se tváří jak chce silnější babu.důvod je ten ze jich je plnej vejbeh. A tak je snazší sehnat zasun.
Tady se ale o těhulích nikdo nebaví *4*

Maminky a baculky ne vždy jsou těhule *2*
Copak sexy maminky baculky.. ale chybí mi tu příspěvky o zbožňování sexy buclatých tatínků *3**3**3*
já jsem sexy baculatý tatínek a totálně se zbožňuju *3**3**3**3**3*
Baculky se mi líbily od mládí, jen co jsem začal vnímat sexualitu. Prostě to tak příroda nastavila a vydrželo mi to dodnes, baculky mne vzrušují pořád. Jednou ve studentských letech jsem se náhodou dostal do pozice tajného šmíráka a mohl celkem zblízka sledovat sex asi tak šedesátiletého páru. Do té doby jsem si starší lidi při sexu vůbec nepředstavoval a najednou jsem zjistil kolik vášně v nich je a zažíval silné vzrušení, zralé ženy pro mne rázem získaly siný erotický náboj. Krátce po třicítce jsem se sblížil se ženou které bylo přes šedesát, byla moc fajn a sex s ní byl skvělý. Občas se musím smát, jak namachrovaní zajíci okázale opovrhují už čtyřicítkami se slovy " na tohle už by nikdo nevlez" a přitom občas vidím dámu, která je velmi sexy i když šedesátka už minula...
I namachrovaní zajíci z toho jednou vyrostou a budou si říkat jako já, jací byli v mládí hloupí. Závidím mladým klukům, kteří jsou ve svém věku tak chytří, že se jim líbí zralé ženy. Já jsem to tak bohužel neměl a možnosti přitom byly. Mohl jsem už tehdy hodně naučit a mnohem více si užít, než se svými vrstevnicemi. \Jo jo*8*
Na stranu druhou, clovek by mel zkusit vse. Zralejsi, zkusenejsi zeny jsou fajn. Ale nejde rict, ze mlade, stihle, pruzne, pekne jsou na nic. A az bude zajicek jednou stary (starsi), tak tohle uz nezkusi, pokud nebude mit naditou prkenici. A krome toho, kazdy jsme jiny/jina a mame radi jine veci a to je dobre a diky tomu ma kazde zbozi sveho kupce.
Tak to jako vlasáč sem v klidu a tvého srdce šampión *4* *3*
Budu se muset zeptat sám sebe...
Takovou bych potřeboval pro mýho mladýho (21) :-) Nepolíbenýho...
Máš namysli to, že jsou "zženštilí"?
Cool, dík za vysvětlení a snad se v nejbližší době opět vrátí dlouhé vlasy do módy :)
Jinak spíš by mě zajímalo, jak na to kouká druhá strana. Ve fóru je už celá řada podobných vláken, ale většinou se tam vyjadřují mladíci. zajímalo by mě, jaký k tomu mají postoj starší ženy a co je vlastně láká na mladících - věk, nezkušenost, chtějí narušovat zajeté zvyky apod. :)
bbw79 3.1.2018 18:54
To očekávají i starší. Nedávno mi psal jeden 27 levý ať ho přijedu vykouřit že se mu nikam nechce *1*
Přesně! Klečela jsem mu u nohou dřív než se ohlásil *1*
Zajímavé, mám teorii, že si mladí myslí, že jsou starší snadný cíl, který skočí hned, jak zapíská mladík :D

To víš, muži špatně snášejí odmítnutí, protože občas máme moc velké ego :)

Super, dík za vysvětlení a pohled z druhé strany.
Na starších baculkách se mi líbí jejich tělo jak se vlní břicho,kozy a když nastaví od zadu tak velký zadek a většinou prostě taková žena umí MRDAT a užívá si mrdu.
Na to se docela těžko odpovídá. Asi mě lákají jejich zkušeností, protože mám rád pocit, když můžu udělat nějaké ženě dobře a od koho se to nejlépe naučit než od starších.

Navíc si nějak víc rozumím se staršími - řád si s nimi pokecám a nasaju "životní moudrost" :D