Myslím že je tu nás dosť čo máme radi dámske oblečenie. Taktiež nosím niečo manželkine niečo si kúpim sama. Manželka zase vie o mojej záľube nosiť dámske oblečenie ktoré je tak krajšie hebkejšie a dobre sa nosí. Aj tu na stránke Amatéri si rada pozriem ako sa mi muži vieme prezliecť do dámskeho prádla a pozrieť ako nám to pristane
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Milujem zenske pradlo na sebe. Sex s muzom je vtedy top
Moja reč. Milujem to tiež takto rovnako
Je to super pocit treba skúsiť
Milujem silonky sex v silonkach foot fetis nylon kdo podobný ? poprosím správa rád spoznám ludi z rovnakou zálubou
Milujem silonky sex v silonkach foot fetis nylon kdo podobný ? poprosím správa rád spoznám ludi z rovnakou zálubou
mozno je pravda co pises, ale skor je za tym finacna odmena, taká manželka neexistuje
Ahojte, asi budem musieť aj ja vyzliecť priateľku a obliecť si jej veci aby pochopila ze som na dámske prádlo. A keď nepochopí tak skúsim nájsť podobného kamaráta na čas v dámskom. Je tu niekto z okolia BB? Dámske veci sú krásne a sexi. Rád sa pozerám na mužov v sexi prádle a štekloch a obdivujem ich. Ďakujem všetkým čo tu majú galériu a môžem ich vidieť, ja som ešte tu odvahu nenašiel. Prajem vám všetko dobre...
To že Ty takú nemáš, neznamená, že neexistuje. Mne tiež manželka nakupuje ženské prádlo a pomáha mi v obliekaní. Už dlhé roky ...
Ahojte tiez nosim ked sim sam zenske veci je to nieco uzasne ci nik nepochopi este tie lodicky si dat a wau
Ahojte sice staraie zalozena tema ale napisem. Ako vsetci ti aj ja mam tajny fetis v damskom pradle. Tymto hladam niekoho podobneho na obcasne stretnutia, pokec a ine. Zatial som sa s nikym podobnym nestretol ale rad by som.
Niekto okolie Brezno môžme niečo spolu podniknúť :)
aj ja rád nosím silonky aj by so sa pridal k niekomu
Ten kto nemal sexy damske pradielko na sebe a nenosil ho trocha dlhsie nepochopy to, je nas tu vela ala takych co ten pocit uz pozname len je na skodu ze to stale zatajuju. Aj ja som zenaty a nosim tajne manzelkine pradlo a vzrusuje ma to pri predstave ze ja vzrusujem niekoho podobneho alebo aj chlapa ktory ma aj pretiahne a je to len pri predstave lebo realne tu zjavne nikto taky nieje.
Velmi pekne si to napisal... plne suhlasim...
Ahoj ja som taký istý cítim sa tak ženský
Ja este nemam manzelku,ale tiez si rad obliekam zenske veci na seba. Mama ma podobnu postavu ako ja takze niekedy si obleciem aj jej veci a je to velmi vzrusujuce .
aj ja to mám rad ale komplet ako žena nie len silonky či nohavičky ale všetko šaty atd
Ahoj ja nosim manzelkine vexi a dokonca aj pri sexe mam na sebe.velmi ju to vzrusuje.
Tak to je úžasné ja mám len tangá na sebe pri sexe paráda. A najradšej čipkované. 🤗😍
Ahoj. Rád nosím dámske prádlo silonky keď nieje nik doma. Som diskrétny ženatý muž 50 178 80 bývam v Spišskej Novej Vsi a hľadám muža na spoločné hratky
Hladam niekoho v dámskom oblečení, najlepšie okres Šaľa, Komárno, Dunajská Streda, Galanta
Ahoj,konecne som nasiel muza co rad nosi zenske oblecenie v okoli kde byvam.velmy ma to vzrusuje,som hotovy ked vidim muza v zenskom,ozvi sa mi .
Možno si si v tej rýchlosti nevšimol,ale toto nie je zoznamka
... inzeráty sú vedľa.
Radšej si daj do galérky nejaké foto v silonkách alebo popíš ako ich nosievaš a kde ... to bude mať väčší úspech
Radšej si daj do galérky nejaké foto v silonkách alebo popíš ako ich nosievaš a kde ... to bude mať väčší úspech
Ahoj. Som diskrétny ženatý muž. Bývam v Spišskej Novej Vsi. Hľadám muža na diskrétne stretnutia. Milujem dámske prádlo silonky. Nájdem konečne
Milujem dámske prádlo rad ho doma nosím keď je manželka preč úžasné. Hľadám podobného z BA. 😋
Ahoj. Ja rad nosím dámske prádlo silonky. Som diskrétny ženatý muž 49 178.82 bývam v Spišskej Novej Vsi. Hľadám podobného muža, pár na spoločné hratky
Niekto na stretko v damskom??? Rada niekoho spoznam podobneho....
rad sukam nechlpatych stihlych muzov v damskom.
ahoj. rad som v damskom a citim sa ako kurvicka pre tvoje potesenie. som subik a semeno spapam. stretko jedine u teba

Akú metódu používate na odstraňovanie ochlpenia?
Ja som skúsil už takmer všetko - vosk,depilacnú penu,depilačný strojček,cukrovú pastu - táto sa mne zdá najviac fungujúca a momentálne mám IPL prístroj a s tým si nasvecujem nohy a na niektorých miestach už chlpy nerastú : )
Ja som skúsil už takmer všetko - vosk,depilacnú penu,depilačný strojček,cukrovú pastu - táto sa mne zdá najviac fungujúca a momentálne mám IPL prístroj a s tým si nasvecujem nohy a na niektorých miestach už chlpy nerastú : )
Najúčinnejšie je "laserová" epilácia ( v podstate tiež IPL) v nejakom salóne s profi prístrojom. Nie je to lacné, no funguje. A podľa vyjadrenie slečny, čo tam pracuje, robia si aj muži túto procedúru bežne po celom tele.
mam rad ženske veci rad by som sa pomaznal s mužom aj keby on mal
Hmmm ahojte. Chcel by som to skúsiť s mužom v dámskom. Silonky sukňa podprsenka všetko. Nič v zlom len proste to chcem skúsiť a užiť si to krásne mazanie a bozkávanie akoby so ženou. Som v tomto smere dosť neskúsený ale rád objavujem 😊
Škoda že si tak ďaleko ja som z Ba ale ak by sa tu našiel muž v dámskom z Ba rád ho spoznám.
Ahojte,
ja som tiež prepadol čaru krásneho jemného dámskeho prádielka,najradšej nosím jemné tenučké pančušky,čipkované nohavičky a takto chodím aj do práce,alebo von s kamarátmi.Sem tam sa odvážim ísť len v silonkách bez ponožiek a je to super pocit.Doma to tajím,ale mám aj nejaké dámske topy,sukne,šaty,asi 5 párov lodičiek,veľa nohavičiek a keď nikto nieje doma tak sa oblečiem a je mi dobre - proste cítim,že takto to má byť,že konečne som to ja.Rád by som sa stretol s niekým kto to cíti rovnako.U mna sa ktomu ešte pridružuje trochu submisivita - páčilo by sam byť sissy maid a slúžiť tak svojej partnerke :)
ja som tiež prepadol čaru krásneho jemného dámskeho prádielka,najradšej nosím jemné tenučké pančušky,čipkované nohavičky a takto chodím aj do práce,alebo von s kamarátmi.Sem tam sa odvážim ísť len v silonkách bez ponožiek a je to super pocit.Doma to tajím,ale mám aj nejaké dámske topy,sukne,šaty,asi 5 párov lodičiek,veľa nohavičiek a keď nikto nieje doma tak sa oblečiem a je mi dobre - proste cítim,že takto to má byť,že konečne som to ja.Rád by som sa stretol s niekým kto to cíti rovnako.U mna sa ktomu ešte pridružuje trochu submisivita - páčilo by sam byť sissy maid a slúžiť tak svojej partnerke :)
Chcem sa niekomu ukazat v silonkach, nohavickach, ... sukienke. Pozrie sa niekto?
Ahoj mozes mne ak chces...odkial si? Ja zapadne slovensko
Ja sa chodiim von ukazovat ludom alebo princeste, v silonkach a namalovane nechty, vzrusuje ma ked ma vidia ludia aka som zvrhla defka napiste mi rad s niekym pokecam som nadrzany a malujem si nechty
Ahoj kef pojdes von v damskom daj vedet.dojdem aj ka v damskom
Dámského prádla mám spústu,len nohavičiek 250.Nosím ho denne aj v práci.
Ahoj, jasne. Ja to tiez milujem a maM rad.
No ľutujem tvoju manželku............
Tiež milujem sa obliekať do ženských šiat od sexy pradla a siloniek po šaty a podpätky a občas takto prezleceny behám v noci po vonku kde je zázrak sa stretnúť s inými ľuďmi. Aj dnes som bol. Chcel by som sa spoločne s mužom i viacerými poprechádzať a keď bude chuť môžeme si to aj sexom užiť. Mám to šťastie že sa mi podarilo zažiť niečo podobné s mužom ktorý ma aj rád fotil vonku a v ženskom pritom ako sa sám ukajam . Rád spomínam na to a zároveň aj rád spoznám chlapíka s ktorým si to spoločne budeme podobne užívať
Ja tak doma chodím stále pravda keď je manželka v práci je to úžasné.
Škoda že si tak ďaleko ja bu som šiel aj do obchodu nakupovať.
Skoda ze ste tak daleko rad by som sa stretol s panmi v samodrzkach aby sme sa spolu pomaznali a uzili si to
... vidíš a ja som celkom blizko ;)
Tak to je fakt že si daleko ja hľadám niekoho z Ba na pokec ale pravda všetko je na spoločnej dohode.
Som na tom podobne tiež o tom manželka nevie vzrušuje ma keď si môžem obliecť jej pradielko silonky ísť vtom vonku
Ahoj, asi je nas viac. Nic si z toho nerob. Skusil si jej to povedat? Skus a uvidis ake to bude super pri milovani....
Usa niekedy si to aj ja oblečiem do práce to je paráda.
ja ich tiez velmi rad nosiim ... :) :)
K lodičkám - ano, je to pekná obuv, obzvlášť na pekných nožkách, ale prídu mi dosť nepohodlné..teda aspoň mne.
Podstatne pohodlnejšie sú sandálky s rovnako vysokým opätkom , alebo s iným spôsobom obopnutia okolo priehlavku. Princip lodičky je vlastne zovretie prstov v prednej časti obuvi....
Podstatne pohodlnejšie sú sandálky s rovnako vysokým opätkom , alebo s iným spôsobom obopnutia okolo priehlavku. Princip lodičky je vlastne zovretie prstov v prednej časti obuvi....
Zatial toho vela nemam takze problem s ukladanim neni az taky velky nastastie ale rad by som tiez nejake lodicky a to uz bude horsie :-) inak dost casto to nosim von ked idem sam niekde a super pocit :-) tiez by som rad nasiel niekoho podobneho
Tiež keď idem niekam sám daj oblečiem čo najviac ženských vecí
Hlavne si to užite,ved nikomu tym neubližujeme.Netreba dávať na predsudky ,je to náš život a žijeme len raz.cmuk
Múdra to kočka! ... s múdrym a zrelým pohľadom na vec. Tiež som toho názoru a užívam si to plným priehrštím. Nikomu tým neubkizujeme a je to osobná vec každého z nás 👠😉🤫
Jasné že si to užívam vždy keď ti mam na sebe.
páni, kde si tie veci schovávate? ...ja som to schovával v pivnici, ale nejak sa už vekom bojím....
necítite sa divne ak to kupujete? je čudné ak muž kupuje štekle veľ.41....asi to nebude pre ženu darček...
ak sa tak hrajete a urobíte sa, nemáte chuť to zahodiť navždy a prestať s tým?
necítite sa divne ak to kupujete? je čudné ak muž kupuje štekle veľ.41....asi to nebude pre ženu darček...
ak sa tak hrajete a urobíte sa, nemáte chuť to zahodiť navždy a prestať s tým?
V poľsku sa ťa ešte spýta či si vybral dobre asi je to tam samozrejme
Ahoj, mam to v svojej skrini, co sa tyka toho urobenie, mam presne ten isty pocit. Parkrat som uz cosi povuhadzoval, ale potom som si dokupil.....
No mám to na mieste ktoré ke voľné vidieť ale nikoho doma nenapadlo tam pozrieť. A mám jedno šťastie že mám s manželkou rovnaku postavu a veľa krát si zoberiem jej veci ale pravda mám aj pár svojich.
Ahoj, presne ten isty pocit mam.
no mozes nakupovat cez internet...a stekle nad 41 aj tak tazko zozenies v obchode,musis hladat v internetovych obchodoch..
a prestat s tym?ak sa ti to paci tak preco...
lodičky "nadmernej veľkosti" som skúsil kúpiť cez net len raz a prišiel taký šmejd, že to už viac neskúsim. Bez "ohmatania" a vyskúšania radšej nie ...
Veci mám doma normálne v skrini a každému odporúčam pokúsiť sa to doma manželke, partnerke pokúsiť naznačiť, či povedať. Je to omnoho lepšie ak sa nemusíš skrývať.
V obchode sa o teba nikto nezaujíma, ani keď si nesieš veci na skúšanie do kabínky.
A keď som povedal, že hľadám lodičky č. 45 tak sa predavačka ani nezačudovala, len k mojej smole povedala, že také nemajú a ani ešte nemali.
V obchode sa o teba nikto nezaujíma, ani keď si nesieš veci na skúšanie do kabínky.
A keď som povedal, že hľadám lodičky č. 45 tak sa predavačka ani nezačudovala, len k mojej smole povedala, že také nemajú a ani ešte nemali.
Tak so schovávaním - je to problém , a s narastajúcim počtom vecičiek, logicky -problematickejšie. S nakupovaním mám skôr skúsenosť, že v obchode je prevážne každému jedno, čo a kto kupuje , alebo pre koho....skôr sa nepamätám kedy som počul otázku - pre koho to bude ? Prestať stým - už som sa snažil viac krát, všetko som vyhodil- s názorom -už nikdy viac..... a potom ma to mrzelo a aj tak som sa k tomu vrátil... tak už nič nevyhadzujem , som s tým zmierený, že už iný nebudem
p.s. štekle veľ.41 - tak teraz by si mal vidieť ten počet chlapov, čo Ti úprimne závidia veľkosť tvojej nožky
p.s. štekle veľ.41 - tak teraz by si mal vidieť ten počet chlapov, čo Ti úprimne závidia veľkosť tvojej nožky
Taký niekto sa ťažko hľadá. Ale vždy sa dá ak sa chce.
Je tu transka ktora ma zenu,a ktora to akceptuje a chce spoznat podobny parik ? Na pokec? Nehladame sex
Ja som len single,ale veľmi rád by som spoznal taký pár....
dnes som bol v meste a mal som na sebe manzelkine cipkovane tanga a cierne pančuchy a podväzkovy pás...akože wau....keby vedeli čo mam na sebe...:)
Ahoj veľmi dobre to poznám ten slastné vzrušenie,ale ešte lepši vzrušenie je byť kompletne upr avený ako žena a vedieť,že niekto komu sa to velmi páči nato čaka kým sa upraviš,aby Ťa obleč neho v dámskom obdivoval a pekne pomiloval....
Presne nie je to nič divne keď muža keď sa môže obliecť do dámskeho namaľovať sa proste sa zmeniť na ženu mňa osobne vzrušuje už len pohľad na seba keď sa takto upravím :) každý sme nejaký a vo svojom súkromí si môže každý robiť čo ho napadne :)
Ja to nosím do práce skoro stále je to super.
Takéto prechádzky stoja za to...alebo nákup v Tescu aj s vyskúšaním v kabinke...
každý tam na teba kašle, je mu jedno čo skúšaš, a čo kupuješ...
každý tam na teba kašle, je mu jedno čo skúšaš, a čo kupuješ...
Tak to hej kupujem také veci veľmi rád veľkosť poznám ale potom doma .....
skus niekedy aj stekle a saty...to uz je iny level co sa tyka erotizmu...
Jasné že mám všetko svoje lodičky šaty no celí manželkyn šatník.
Tak skus aj nieco co si kupis sam.manzelkine ti nemusia sediet..Ak ta to vzrusuje tak s tim uz neprestanes a je dobre mat aj vlastne veci...
Jasné že mám aj vlastné ale niektoré nosím aj mojej ženy je to úžasné len škoda že sa ti nedá nájsť kamarat na spoločné obliekanie
Páči sa to aj mne na mužoch. Silonky čipkované nohavičky...
Ahoj, silonky sú fajn. Nosis ich aj ty?
Ano a bežne do prace aj von, skoda ze musim tajne, zatial to nasa spolocnost nepripusta
Presne je to super pocit
Ja sa rada obcas obliekam do zenskeho
Ahoj aj ja v damskom mojej zeny
Je to krása keď máš na sebe tanga a nik o tom nevie. A v zime aj silonky. 😊

Muž v dámskom
Kto doma nosí prádlo od manželky