Ale faktem je ze i pres vselijake narusitele tady jsme se tu seznamili a zazili prima akci
Pokud ma tato mistnost splnovat to co se od ni ocekava tak zaridte od adminu povinnost webky anereste honice ty neudelaji tolik skody jako prevleceny nicky.
Cod mistnosti je naprosto jasny bez webky ani ranu bay se vedelo kdo tam je a co jinyho chcete resit honice?? ty jsou neskodny
Takže když nemám webku nesmím tam chodit? :)
asi průšvih jsou honiči na kamerách a lidi kteří otravují slíkni se ukaž něco atd.a ti co si mysli že jsou na inzertních novinách rád bych se zastal správců rozhodnout v daný moment je někdy hodně složitá zaležitost a nezávidim jim.co se týká toho kdo je pár nebo chlap či žena pokud jsou slušní a neotravujou ...
čauky lidičky a jsme zase v tom a to mimo chat?my honiče nesnášíme ale co si budeme říkat nikdo nás nenutí na ně koukat pro nás za nás ať si ždímou bambuli jak chtějí potom by se mohlo řešit jestli honí jeden nebo oba pokud je tam zrovna pár.Myslíme si že pokud je to solista a dává návrhy měl by letět a né se s ním vždy hod bavit jestli něco porušil či ne.jestli má někdo modrý nick a má tu kamarády tak nemusí to být hned honič ale ten se chová poněkud jinak a nepere ob řádek na sklo návrhy vylížu ti manželku,prodám vzduchovku,mám doma solárko.místností je tady dost a my až budeme solistu hledat tak si ho najdeme a nepotřebujeme od nich denně x nabídek.Jsme pár a chodíme do místnosti pro páry tak ať i oni respektují tuto místnost.
V poslední době jsem začala častěji chodit na chat. Je to díky tomu, že Smirglinka dělala větší pořádek v místnosti. Což mi vyhovovalo už z hlediska klidnějšímu seznamování a psaní s přáteli. Nejsem zastáncem objevování honipírků v místnosti. Pochopte, že pro mě jako ženu je nepříjemné jejich ustavičné otravování. Snažím se je ignorovat, ale ve fázy kdy vám začnou sprostě nadávat a psát, aby jste se na ně podívali a ukázali jim kundičku atd. Od toho určitě do té místnosti nechodím, abych si tohle ponižování měla nechat líbit. Správcem chatu mi i bylo zděleno, že tím, že mám nick ženy bych mohla být vyhazována. Myslím, že to již zmiňuje nadpis při vstupu do místnosti, že je to místnost pro všechny a nick přeci má hlavně ujasnit, kdo se na druhé straně objevil.
S pozdravem fejfina
S pozdravem fejfina
Ahoj fejfino
napsala jsi to velice výstižně--sic né po pravdě ale to už je jiná
napsala jsi to velice výstižně--sic né po pravdě ale to už je jiná
uz se nam stalo ze jsme si psaly s nekym kdo tam byl jako par a pak se z toho vyklubalo ze je to jen chlap a jeho protelkyne o nicem nevi a nebo nema zajem.taky lidi by se mely vyhodit a zakazat jim vztup do mistnosti ale nic stim nejde udelat kazdy toho vyuziva
Není tu nějakej šikovnej pár z Prahy a okolí pro nás? Jinak se dobrovolně hlásíme do starého železa.
Forum prosim neni seznamka, na to je chat nebo primo seznamka.
promin ale ja zadnes inzerat jsem nedavala a pokud nekdo napsal nam tak ja za to nemuzu
to rozhodne ne my chomutov
Jsme párem již dlouho a snad i budem,ale v místnosti pro páry by bylo možné udržet pořádek,co se týká obtěžování honipírků,jen za aktivní účasti Smirglinky a několika dočasných správců.Je totiž velká škoda,že díky právě samotným mužům,kteří asi neumí číst profil a název místnosti a obtěžují ostatní,odrazují právě ty co by se snad chtěli seznámit,ale raději odejdou.Přátelé,není to škoda?Chcete se raději dívat ,jak si to dělá chlap na webce,než se seznámit s proma párem?Kolik je místností na honění a kolik pro páry.My v tom máme jasno a i Váš názor může ledacos změnit.
souhlasime s vama je to mistnost pro pary
čao ono je někdy těžké poznat kdo co je...je tu dost fér párů ale to každý pozná po čase sám...jinak bych byl pro aby byl po opakovaném vyhození z místnosti přístup odepřen.
No ten zakaz vstupu, by asi byl dost zneuzitelnej, navic co by jim branilo si udelat jinej nik.
IP adresa?

Místnost páry co se hledají
Problémy, diskuze