Někdo dnes na hrádek nebo frantak
Chystám se zítra na hrádek,oplatil nahotit. Sice už není tak hezky ale koupat se není nutnost. Žena nebo pár kteří by se přidali ?
Na Franťáku jako vždy super.posledně jsme se slunily skoro v zadu a šmíráku moc
nebylo ,tak jsme si mohly dovolit pěknou lízačku s kouřením ,prostě sex na pláži kde vás muže někdo pozorovat se nedá v zimě zažít .škoda
nebylo ,tak jsme si mohly dovolit pěknou lízačku s kouřením ,prostě sex na pláži kde vás muže někdo pozorovat se nedá v zimě zažít .škoda
Ahoj, jste ještě na Franťáku?
Dnes jsme byli s partnerkou v Borohrádku (vzadu, mezi 13-14h)...snad jsme se líbili a nikoho nepohoršili 😉
škoda že nikdo nenapíše že tam viděl sexovat pár
jsme doma .chodíš tam často.nás to tam baví
Ahoj, tak na střídačku sám a s přítelkyní. Dle směn. Napište Zprávu ať tu nezaplníme vlákno.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Ahoj, je tu pár co si dnes k večeru užíval trojku na Hradku? Měli jste u sebe černého psa, který vás hlídal.
Co říkáte na ty zahrádkáře, co si na Franťáku zahradí jednotlivý místa větvema a myslí si že to tam patří jenom jim.S ženou jsme se shodli, že to jsou zakomlexovaný stydlínci co si na nudisty jen hrají.Přitom je tam místa klidně na tři deky.Příště si položím větev přes cestu rovnou u parkoviště a Franťák bude jenom náš
Ahoj, to jste trefili. Občas ty větve vezmu a vyhodím na druhou stranu do lesa. My tam občas chodíme s manželkou a jsme rádi, když se někdo podívá, přijde blíž ikdyž sami tam nic až tak zásadního neprovádíme. Už to tam není, co to bývalo, měli bychom to nějak oživit.
Je fakt,že nějak nechápu ty textiláky kteří jdou k nám dozadu mezi naháče a pak se začnou hlasitě bavit a kázat o tom,jak je to hrozný když jsou lidi u vody nahatý atd.Včera bylo docela umění sehnat podvečer místo.
no tak to musím taky jednu příhodu přidat...oni nevědí jaký to je pocit být bez plavek a neví co ty plavky mohou vytvořit na kůži kromě bílého ne sexy pruhu,také různé exzemy a vyrážky..na jedné neoficialní neoznačené FKK nudy pláži,ale letaletoucí je ta oblast naturisty využívána se mě přihodilo,když chlap s dodávkou zajel u břehu do písku a ted to začal tůrovat a nemohl vyjet..z auta vyskákala celá familie možná dvě až tři ukrajinců..šel jsem okolo samozřejmě bez plavek a chtěl jsem mu říct,že to musí něčím ty kola vypodložit jinak se z toho nedostane a on vystoupil od volantu a já nic netušící najednou po jeho ráně pěstí ležel na zemi ,,pořád.mumlal nechot tak,, jako rána to byla,ale zvedl jsem se,ale za ním stáálo dalších pět ukrajinců,tak jsem se zdravím rozumem raději odešel...a tady ta pakáš nám tady bude něco diktovat v zemi,která není jejich
A až tady budou muslimaci,bude to ještě horší
Na Franťáku luxus jako vždycky
Rád bych kamarádku na opalování u vody a vypnutí od okolního světa
Pár či žena co by nám chtěla dělat společnost tento víkend u vody?Budeme tam pá,So,a ne.Kdyz tak sz :)
Kdo tu dnes či zítra bude? Kdyžtak SZ
Pro jirkapar GPS : 50.104810, 15. 719482.My tam jezdíme často ,ale kromě nás jsem tam zatím nikoho souložit neviděl. Zato čumilové tam mají asi někde hnízdo.
ahoj, kdo byl dnes na odpoledne na Hrádku (na hrázi, pod drátami) kdo si tam užíval nebo kdo si chodí užívat. Napište nám klidně do vzkazu. Viděli jsme tam tři páry co si hráli, jen jsme nevěděli jestli chtějí společnost.
Chysta se nekdo zitra na Hradek ?
Ahoj. Co nuda na rybníku v Borohrádku? Jezdíte tam někdo?
V pondeli 30.7. ma byt hezky.. Nasel bych tu kamaradku k vode, ktera take nechce jit sama.? Pardubicko.. 😉 p.s. pisni mi do vzkazu
Ahoj my chodime tam na hraz do rakosi skoro az pod sloupy. Je tam misto na dve deky vedle sebe. Akorat pro dva pary. Piste do vzkazu a domluvime cas setkani.
Ahoj,pár nebo žena s námi dnes k vodě na nahocení, koupání,opalování a okukování.Najdeme?
Ahoj ja 22 letý kluk od Jičína a hledám pár nebo ženu z okolí na společné koupání opalování v přírodě klidně zatím jako divák bez doteku okolí Jičína
Pár na společné nahocení, koupání a opalování s námi?Zítra odpoledne.Kdyz tak pište sz
Ahoj, nechtěl by dnes někdo hezké nahoceni nebo pokec na hrádku. Budeme na hrází pár nebo žena je super, pište do sz.
Pár či žena zítra na nahé koupání a opalování?Kdyžtak SZ :)
Ahoj co si dat společné koupání a natočení v pondělí na Hrádku dopolko na nudy třeba na hrází a nebo v rákosí. Rad vás poznám.
dnes - písák "jezero!...paní seč zelenou osuškou si to tam pěkně užila...ise mnou hodnotila ostružiny :-))
Dnes cca kolem 10hod.na.náměstí.Jedeme. bude s manželkou na Hrádku,přidá se někdo😉Budemě tam jak je to rákosí😉
Ahoj ňáky pár který hledá diváka je mi 26 a oplatil nebo franťák u stèblovy rád se dívám klidně vás i nafotim
Kdyby nějaká žena či pár by se chtěl s námi potkat u vody.Budeme na opataku.Kdyztak pišněte sz
My tam byli dopoledne a zítra nejspíš zase.
Jezdí někdo na Opatak? nechceme si tam přímo užívat,ale zkusit si prostředí a pak třeba něco vyzkoušet,ale heldáme pár, kterému nebude vadit to jací jsme..více o nás v profilu.
Jezdí někdo rybařit na franťák u stèblovy ? Domluvíme se ?
Ahoj, žena či pár dnes na Hrádek???
Hoj :) nějaká slečna někam v týdnu? Třeba středa? Kdyžtak do vzkazu a muzeme se domluvit O:)
Někdo odpoledne na Hrádku😀?Rado ohledně pěkného místečka?
Ahoj odpoledne budeme s manželkou na Hrádku😉Přidá se někdo😉?
Ahoj, pokud nějaký pár (muž + žena) hledá vhodné místo nejen na opalování, tak my budeme asi za hodinu zde GPS 50.256387, 15.845724
ahoj.nekdo zitra na dopoledni koupani a opalovani??Hradek ci Opatak?myslim zeny ci pary :-)
Ahoj kdo ma zajem s 38letym nadruenym klukem na vzajemne koupani a treba i opalovani .jen Ceske Budejovice
Někdo na Hrádku a chtěl bys se potkat?
Pár nebo žena na spolecnou nedělní opalovacku?
Ahoj nechtěli bys te se sejit zitra na oplatilu nebo na hradku rad vás poznam a třeba ne jen to dobrý pokec a pak by se vydělo co dal.
Nebyl dnes nejaky par na Opataku co si to tam rozdaval na plazi?
A mel sebou psa a pokukoval jestli nekdo nejde
Par nebo žena co zítra odpoledne bude u vody a chtěla by se tam potkat s námi?
Budeme na Opaťáku za čtrnáct dní i s dětmi
Najde se pár který by se přede mnou pomiloval v přírodě? Kdo by měl zájem prosím do vzkazu. Děkuji Roman
V nejbližší době se chystáme na Opaťák. Bude to pro nás poprvé na venkovní nudi. Byli jsme zatím jenom jednou v bazénu
Ahoj nechtěli bys te se dneska potkat na hrádku u Pardubic nuda plaži.
Ahoj, rád bych se podíval na milující se pár někde v přírodě. Má nějaký pár zájem ?
No - my s tím problém vážně nemáme ... :)
Ahoj, casto se jezdim sam koupat na mistni pisaky a rad bych se na nejaky par podival :-)
V pondělí si budeme užívat na Ústupkách na Seči. Jsou tam prima místečka :) ... A větší adrenalin. :))
Takže kdo kde zítra bude? ;)
Hellish na Dářku :)
Hellish na Dářku :)
Ve středu tam bylo moc hezky.
Tak který par či žena bude dnes na pisaku u Hk nebo Pce?
Ve středu ráno vyrážíme na Dářko ... Je všední den, haranti mají školu a tak tam bude klid.
Brzo odpolko, že bych dorazil na moment? Kde to tam vlastně je? ;)
Nějaké zajímavé místo kde se scházíte.? Pokud chcete aby bylo tajné pro muže, napište nám to do vzkazu
Kam přesně všichni na opataku chodíte?Jen na nuda?Kde máte své mistecka?Třeba i na jiných pisakach.
Ahoj taky bychom radi vědeli kam se chodi
Děkujeme.
Děkujeme.
My jezdíme na písák v Ruseku,na tu stranu od letiště. Včera v poledne tam nebyla ani noha.
Tam je to jak kdy. Ale taky jsem tam viděl objíždět MP
To asi domlouvala rybářům, kteří tam mají postavené stany a autem jedou až k vodě.
Pokud bude chtít nám místo prozradit nebo být viděn od nás,prosíme sz
O víkendu bude hezky. Půjde někdo k vodě?
Možná v neděli na Ústupkách na Seči :)
Az pojedete zase nekdy zaskotacit na ustupky,dejte vědět,rad se podívám a v pripade vzajemnych sympatii i přidám po vašem mavnuti,ze muzu
Plánuje někdo něco na víkend? Napište
Mozna wellness v Hk na Flosne v nedeli.
Ahoj jsem 24-lety kluk a rad bych si ho vyhonil před ženou nebo párem třeba někde venku nebo na nudaplaži...najdu někoho kdo se rád kouka nebo se rad ukazuje? Hradecko, Pardubicko a široké okoli
Super nápad, taky máme zájem znát takové místo.
Také bychom rádi nějaký tip do vzkazů. Na Hrádku jsme byli včera a bylo to super.
Mohou to být i jiná místa v okolí. Zatím děkuji za návrhy :)
Jezdil jsem k Borohradku na pisak,ale se zlobenim to bylo lepsi dopoledne a nebo k veceru
Budou ještě nějaká tajná nebo oblíbená místa na hraní?
Jenže pokud se to místo sem napíše tak je po tajnosti a rázem se z toho stává kolonáda pro čumily a šmíráky.
To máš pravdu. Páry si to mohou posílat do vzkazů a ten kdo chce obecenstvo tak to napíše sem. Jinak děkujeme za místa která posíláte.
My jsme dnes zkusili Hrádek, ale nepřijde nám že by se tu dalo zlobit.
Kolik bylo lidi na Hradku ? Taky bychom radi s polovickou nekam vyrazili.
Dobrá otázka, to by nás taky zajímalo. Kde je to nejlepší na hraní. Kam se chodí. :)
Pokud máte extra místo a nechcete aby bylo známo pro muže tak to pište párům do vzkazu.
Jo to je dobrý nápad,nám kdyžtak také sz

Koupání, opalování Hk,Péče a o
Veřejně tajně