S priateľom sme to skúšali asi rok. Veľmi to bolelo a moja hlava to vyhodnotila ako bolesť, takže som sa stiahla. Tuším párkrát vošiel, ale nič som z toho nemala. Po rokoch som sa zaľúbila. Mal ho fakt hrubého a veľkého a pri ňom som sa tak uvoľnila, že som to zvládla bez bolesti. Môžem napísať že to bol môj najlepší sexuálny zážitok v živote.
Moja zena miluje "vidlicku". Ked jej lizem klitoris tak jej dvoma prstami drazdim bod G a ked je uz uvolnene tak jej jeden prst z kundicky vytiahnem a pooomalicky strcim do zadocku. To ma vtedy taky orgac.... a potom mi hovori ze ani nevedela kedy som jej ho tam dal.
A po nejakej dobe si tam vypytala aj moj ziariaci pyj.
A po nejakej dobe si tam vypytala aj moj ziariaci pyj.
Do zadočku je to naj na svete
Treba asi aj chlapom častejšie rite premrdat aby to pochopili
Mne jeden písal,že tak sa urobil,keď ho mal v zadku,že nič lepšie nezažil.
.Normálne nad tým uvažujem,že aké by to bolo.Ináč veľa žien tvrdí,že to bolí a na druhej strane zase sú také,čo si to veľmi užívajú.Asi záleži aj od muža a prístupu k tomu.
Boli to samozrejme rovnako ako keď to cítime pri kakani 🤣 keď to nejde a čo potom majú povedať keď ho tam majú 20 minút
Tak toľko ja nevydržím,urobím sa omnoho skôr😆
Som muz, moja mlada to vyzaduje comu som osobne rad 😀
Ano, da sa spravit aj cisto cez zadocek
Hygiena urcite ano, uz len pre ten pocit cistoty a ze sa nemusis bat a mysliet co ked.
viac si to uzijes.
Ano, da sa spravit aj cisto cez zadocek
Hygiena urcite ano, uz len pre ten pocit cistoty a ze sa nemusis bat a mysliet co ked.
viac si to uzijes.
Preto treba dostatočne vyčistiť anál pred jeho použitím
Je to super , len do toho občas ma boli ritulka ale stoji to za to až ho tam ucitiš tak zistiš o co si prišla.
Treba mužovi tiež občas rit premrdat aby to pochopil
Taka masaz prostaty s fajkou alebo honkou je super. Ja to volam turbo orgac. Ja osobne masaz len od zeny..
Ktorá to raz skúsi už ti bude rada mať
Skús či budeš mať rad
Skúsil som a bolo fajn
treba to robit pravidelne a nebude boliet ritka
Napad dobrý, len mi je jej lúto ked hned po ránu ju pobolieva rozmrdaná ritula. Som toho tiež názoru že to chce tréning a bude to ok.
Bolo by ti treba asi tiež rit premrdat aby si pochopil aké je to super
Ved ta moja mrcha mi chce pretiahnut rit, len nevie ako na to.
Ak len pobolieva to nevadí, treba opäť spraviť anál, najprv menšími pomôckami a postupne pridávať väčšie, aby si anál zvykol trebi ho robiť viac ako 3 x denne a najlepšie aspoň polhodinu
Praktikujem, nie vzdy, musi byt na to chut na oboch stranach. Chce to trpezlivost a vela dovery. Najskor prst, trosku rozohriat.
Vyskúšaj na sebe aké je to super
Nebude aj téma "Pohľad na ženský anál"?
Konecne správny pohľad
Ahoj aj ja som to veľa krát chcela skúsiť,ale nejde mi to a to sme skúšali asi už všetko, asi ja mám blok v mojej osobe,aj keď by som to raz chcela zažiť.
Asi blok ako píšeš, treba skúšať sama najpr bez muža
Treva vyskúšať na chlapovi anál že aké je to fajne
Ahoj .. a s prečistením nemáš problém ..?
treba poriadne uvolnit sa a postupne pomalick malym priemerom a potom vacsi
Anál nejak moc neobľubujem, ale sem tam príde na neho chuť a musím povedať že je to skvelé a iné. Určite sa nechaj niekedy nahovoriť.
A sprav ho priateľovi že aké je to fajne
Je to super ja aj anal partnerke lizem
Už si ho skúšal na sebe aký je super
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Veľmi rozumne ten klystír vtedy to ide ľahko lebo sa krásne uvolnis . Milujem kocky ktoré majú radi sex
Ahoj ja milujem žene lízať anal tebe ho už lizal muž anal milujem pekný ženský zadok si sexi
Ahoj.Si simposka.Rad opíšem ..,
Tak ako píšu borci ...hlavne musíš byť uvoľnená partner chápavý a ohľaduplný ...reguluje si to sama a základ je nebranit sa tomu ....a je fajn ako píšu dráždiť klitoris
A chlapsky anál je super
A mazat ....to je základ .....
La publication a été effacée par l'utilisateur.
a ty si s ktoreho storočia ci galaxie mozno si neaky mnich z neakeho Tibet kláštora ak to niekto ma rád nech si to vychutnava
Je tu veľa takýchto ale ak boh chcel tak ako píše " čo tu vlastne hlada" mal by byť mimo takéhoto stránky AMEN
ahoj je to suuper,samozrejme treba sa vyprázdniť a pomaly si to užívať,nie každý to vie
Hlavne pomali a opatrne. Neponáhľat sa. Sú ženy a ženy. Ale zatiaľ mi žiadna nepovedala výslovne nie. Takže pohoda :) pre hygienu je naj klystir. Najlepšie pred každým sexom.
Skúste analny kolik aby si si zvykla na pocit :)
Samozrejme da sa pri tom urobiť ale to chce veľa veľa veľa tréningu a maximalnu uvoľnenosť.
Skúste analny kolik aby si si zvykla na pocit :)
Samozrejme da sa pri tom urobiť ale to chce veľa veľa veľa tréningu a maximalnu uvoľnenosť.
No mne sa to do zadku ties paci 3 prsty od partnerky
A čo taký chlapsky anál je fajn
Nacvicovat postupne uvoľnenie sťahujúcehi reflexu, prstami, kolíkom, až potom ísť penisom. Veľa lubrikovat, anal je suchý, bez samozvhlcovania, tak aby sa zbytočne nepotrhali steny a začne krvácanie.
A keď ti to už ide s ako, takým poôžtkom, tak na parádu. Ľahnúť na brucho, pod pipinu vankúš pre klitoris, do pipiny robertka a do zadočku pumpovať penisom. Užijete si, že sa určite budeš tešiť na opakovanie
A keď ti to už ide s ako, takým poôžtkom, tak na parádu. Ľahnúť na brucho, pod pipinu vankúš pre klitoris, do pipiny robertka a do zadočku pumpovať penisom. Užijete si, že sa určite budeš tešiť na opakovanie
A čo chlapsky anál je fajn
Aja sito svamy skusim velmy rat
Nacvicovat postupne uvoľnenie sťahujúcehi reflexu, prstami, kolíkom, až potom ísť penisom. Veľa lubrikovat, anal je suchý, bez samozvhlcovania, tak aby sa zbytočne nepotrhali steny a začne krvácanie.
Vyskúšaj si na sebe aké je to super tiež si to uzijes
presne tak ako pises pomaly dalej zajdes
urcite nic specialne zaklady hygieny ,kludne aj bez pripravy pokial doticny neni uplny buran ... ked tak skus to s niekym kto je trpezlivy aby ti to zbytocne nesprotivil ,skusis uvidis
Pocitovo neviem, ale čo sa týka hygieny nemalo by to ísť z ritky do pipinky pretože sa tam môžu dostať črevné baktérie, ktoré sú pre čreva ok každý ich tam má, ale v pipinke môžu narobiť šarapaty. Takze anál v pohode ale s rozumom :)
Aj ba sebe to treba vyskúšať aká je to slasť
Mne sa paci ze to pises pod kazdy prispevok jak uplny magor a kazdy ta ignoruje xDxD
A píšem pravdu len si to nikto nechce priznať lebo ľudia sú pokrytci to je cele. Prečo to nevyskasate na sebe aké je to super. Hold to je celá pravda
Skúšame neboj. A je to super. Nemám s tým problém, aby som podržal. A tak, ako to baví ženy, baví to aj chlapov.
Máš 100 % pravdu. Prečo nie? Kto neskusil nemôže vedieť aké to je
Presne tak ako píšeš a trpezlivosť

Anal-ženský pohľad
Ženy čo máte skúsenosti.