La publication a été effacée par l'utilisateur.
Žádné otravy snášet nemusíš k tomu tě snad nikdo nenutí, nebo ano ?
Možná by stačilo, jít normálně mezi lidi, tam máš neomezený ignor pořád, ať platíš nebo ne. Když tě tam někdo otravuje tak ho ignoruješ, nebo se pletu ?
Klidně si to můžeš napsat na čelo a nebo tady do profilu.
Možná by stačilo, jít normálně mezi lidi, tam máš neomezený ignor pořád, ať platíš nebo ne. Když tě tam někdo otravuje tak ho ignoruješ, nebo se pletu ?
Klidně si to můžeš napsat na čelo a nebo tady do profilu.
Já nic nemelu, jen jsem chtěl zkusit jak zareaguje někdo, kdo si stěžuje na otravy a potřebuje poradit, jak je všechny dát do ignorace.
Chápu, děkuji.
Chápu, děkuji.
Dobrý, to už stačilo, dál to není nutné řešit.
Ne, po vypršení VIP blokace naštěstí drží, jen nepřidáš další. Za mne dobře investovaný peníz ;)
Teď už jen občas koupím a naházím tam co se nastřádá, ať je pořádek ve vzkazníku ;)
Teď už jen občas koupím a naházím tam co se nastřádá, ať je pořádek ve vzkazníku ;)
To mu napiš,protože bez tvých moudrých rad by si nevěděl rady.
Fakt ti nepsali, ze nemas prudit a zalovat? Tvl, tak se ti omlouvam, ze tady sirim nepravdive informace 
PS: co to je pihadka? (modifié)
PS: co to je pihadka? (modifié)
za mě červený
Mi napiš sz, máš červené v bloku.
udělat jak na insta, blokovat uživatele a další učty které si vytvoří :)
To je jasné hlavně ti jde o svou řiť
A ty mas VIP? Ze mas skrze amatery jeden z kanalu na prijmy ;)
Taky chci. Slabomyslnejsim jedincům nevysvetlite, že Vás nezajímají, a budou Vás urážet a vypisovat dal... Viz uživatel Hromosvod... Vlezly, vulgární, velké falešné ego, a nějaké komplexy ze ženských, tak všem říká kurvo... Sám se ponizuje a ani newí... 🙄😶
Ono hlavne, pokud uz je, vicemene verejne, vyplneny profil, verejne galerie ci videa, tak o naruseni soukromi nemuze byt vubec rec
Nevim jak je to nyni, ale pred novym webem jsem mohl napsat vzkaz kazdemu, i tem co meli prisnejsi nastaveni soukromi ohledne vzkazu.
Az budu u pocitace, tak to muzu zkusit jestli tu chybku jiz opravili ;)
Az budu u pocitace, tak to muzu zkusit jestli tu chybku jiz opravili ;)
Tuhle “chybku” nemyslim ;)
Kdysi, a i nyni, kdyz ma nekdo nastavene prisnejsi soukromi na vzkazy, tak vubec nebyla volba “napsat vzkaz” viditelna. Jednoduchou fintou slo ale vzkaz napsat :)
Kdysi, a i nyni, kdyz ma nekdo nastavene prisnejsi soukromi na vzkazy, tak vubec nebyla volba “napsat vzkaz” viditelna. Jednoduchou fintou slo ale vzkaz napsat :)
Nejde generalne rict co je dobre a co je spatne ;) to co je tady je takovy kompromis.
“Zejmena reklamnich panelu...” ze zobrazeni reklamy v dobe adblocku (a to i na mobilech) jiz maji 0,00prd ;)
Definuj normalniho uzivatele, kdyz tvrdis, ze jim nebude vadit potvrzeni telefonnim cislem ;)
Snadnost zdejsi registrace je kompromis. Se vsemi klady i zapory ;)
A k tem telefonnim cislum, asi jsi neslysela o virtualnich cislech ;) stejne jako jednorazove maily muze nit clovek jednorazova cisla na textove sluzby.
Definuj normalniho uzivatele, kdyz tvrdis, ze jim nebude vadit potvrzeni telefonnim cislem ;)
Snadnost zdejsi registrace je kompromis. Se vsemi klady i zapory ;)
A k tem telefonnim cislum, asi jsi neslysela o virtualnich cislech ;) stejne jako jednorazove maily muze nit clovek jednorazova cisla na textove sluzby.
Tak to podle -orchidea- nebudeme zdejsi normalni uzivatele ;) :D
Zdejsi “normalni” uzivatel si tady nehodi ani overovaci fotku natoz telefonni cislo pro potvrzeni. Potvrzeni jake zmeny mas na mysli? Jednou nastavim profil a nic nemusim menit ;)
V dosti pripadech se adblock nainstaluje i sam jako pridavek k nejakemu softwaru ;) a to i na mobily, kde v nekterych verzich androidu je jiz defaultne ;) Ano mam jiny nazor nez ty ;) ten nazor totiz vychazi z mnoha zkusenosti ;)
V dosti pripadech se adblock nainstaluje i sam jako pridavek k nejakemu softwaru ;) a to i na mobily, kde v nekterych verzich androidu je jiz defaultne ;) Ano mam jiny nazor nez ty ;) ten nazor totiz vychazi z mnoha zkusenosti ;)
Myslenka sice dobra, ale v praxi nefungujici. Kdyz si bloknes me osobne, jak mi zabranis k vytvoreni desitek dalsich nicku, pod kteryma te mohu zase v klidu videt a treba i kontaktovat?
No tak to v tom, jak to ve zkratce popisujes, dopadne s timto serverem velmi blede :)
Na vyssi overeni se ti tadi lidi ve vetsine vyprdnou. A takhle, amateri by na veci kolem overovani nemeli radeji sahat, nebo se vazne nekdo ozve s GDPR...
Na vyssi overeni se ti tadi lidi ve vetsine vyprdnou. A takhle, amateri by na veci kolem overovani nemeli radeji sahat, nebo se vazne nekdo ozve s GDPR...

Blokace otravných uživatelů
návod na blokaci