Tiež sa rad v lete vyzlečiem niekde v prírode a prechádzam sa nahý je to super pocit taky uvoľňujúci a keď sa niekto pridá je to ešte lepšie. Raz sme si spravili takú nahú turistiku s párom bolo to neskutočne vzrušujúce. Ak má niekto podobne chúťky môžme to dat dohromady 😏
Ja milujem nahotu tiež, teraz to asi ide len v saune 😀 aj by som šiel, ale hľadám divácku 😀
Ja osobne s tým nemám problém, je to aj vzrušujúce, ale moja polovička je zatiaľ dosť ostýchava.. ale pomali postupne ju to prechádza :) chce to len čas a trpezlivosť :)
Ja často chodím s mojou polovickou na nudaplaz a skoro vždy ma tam vyhonit vyfajcit abo si zasukame a najradšej máme keď sa niekto pozerá ale top bolo v Permon v saunach ona plávala ja za nou som ju držal s v takom zaborenym po koreň v nej a potom v tuneli a skoro v každej saune sme si uzili
rad onanujem vo vlaku plnom ludi,v parku,na kupalisku,na balkone.je to rajc ked niekto pozera dokonca
Tiež mám rád sex na verejnosti. Ale toto je skôr téma na leto ak chcete aj reálne niečo zorganizovať.
tiez suhlasim, je to vzrusujuce ak sa niekto pri tom pozera :P tak ked bude teplejsie, bude aj viac exhibicie :D
La publication a été effacée par l'utilisateur.
je to uzasne striekat pred ludmi. len nie som si isty ci by som sa odvazil pred mamickou s kocikom. raz som lezal uplne nahy na prazdnej plazi a onanoval som. potom sa tam zjavila zena v bikinach a nemohla odo na odtrhnut oci az kym som nebol hotovy.
ja sa v lete vyzliekam do naha a nanujem v pri dunaji v lesiku za starym mostom. tiez aj v Rusovciach.
Rad by som sa Ti predviedol ak budes mat chut a cas. Kludne daj vediet.
si tak vzrusujuca ze som si teraz nadherne na tebe vyhonil..
Aj ja. Je to super zábava. Vzrušenie, ktoré násobí adrenalín. Koho to láka tak doporučujem vyskúšať a ... bude nás viac :)
Super, nech je nás naozaj viac. Dajte návrhy kedy a kde.

Exhibícia
real