Scvrklý penis v klidovém stavu

Když se scvrkne po pár stažení hned vyteče

Stává se mi to čím dál častěji zmenší se jak délka tak šířka je extremě citlivý ale neztvrdne a po pár stažení někdy ani to ne jenom vyteče
Taky se mi to stává ale mám to z jiných důvodů (štěstíčko) ale stačí si párkrát stáhnout predkozku a už tvrdne a pěkně mi stojí... Navíc po tom extrémně stříkám a můžu vícekrát po sobě strikat
Vážně bylo potřeba oživit 6 let mrtvé vlakno kvůli tomuhle
Vážně je potřeba zakládat nové vlákno kvůli tomuhle? Když to tema uz tu je? Takto by reagovali zase jiní
Zakladat nové vlákno kvůli takovému žbleptu je ještě větší blbost nez tím oživit vlákno dávno mrtvé.
budu hadat - silny kurak? Nebo chybi poradny noty *3*
La publication a été effacée par l'utilisateur.
*39*jsem na tom stejně...................................................
Pubertální starosti. Koho zajímá co je jak scvrklé v klidovém stavu. Pokud ho někam chceš loupnout stejně musí stát. Pokud vytékáš měkkej tak asi nemáš dost testosteronu nebo nedostatečné prokrvení na což jsou mimochodem taky látky například arginin.
@albus vždyť to je normální reakce. Je mu chladno tak se scvrkne, v případech co popisuješ ho taky pomalu hledám.
@nestastlivec zajdi do andrologické ambulance. Tam zjistí co se přihodilo.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
U me normalni pri sportu, to ho mam tak 5cm *3*. Pokud si pripadas blbe tak si najdi nekoho kumu budes imponovat nebo zajdi za psychologem.
neni co zavidet. ja mam spis opacny problem.....
Na plovárně. Vyleze chlap z bazénu a má penis obtočený kolem pasu. Lidé se mu smějí...
No co....? Každému se v chladnu trochu smrskne ne?