depilace pastou

depilovani bez ziletek - pasta/vosk?

depilace intimnich partii - jak se depilujete, co vam nejvic vyhovuje a proc?
cukrová pasta - salón - nemáte tip na někoho v Ostravě a okolí, kdo by dělal brazilku pro muže?
Mate nekdo nejaky tip na salon v Ostrave a okoli, kde delaji panskou brazilskou depilaci?
Jj tam jsem nasel salony, bohuzel v Ostrave je to na prd
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Diky za info.. co jsem obvolal ci obepsal, tak to nedelaji nebo neberou. Proto se ptam, mastit si pero umim za jinych okolnosti. U depilace me to fakt nenapadlo. Dikes
ostravsko je bidy nechtěji brát muže nikde.Nepostavi se ti u depilace neměj strach
Chodím na cukrovou pastu a naprostá spokojenost.... Dlouho vydrží, de facto nezarůstá, chloupky postupně řídnou. Kdysi jsem se holil, ale při dorůstání to nebylo úplně příjemné.
diky moc za odpovedi, v par salonech jsem byla a moje oblibena pani kosmeticka se bohuzel odstehovala pryc:(
v jakem salonu jste prosim spokojeny? dekuji!
Já osobně chodím do http://www.beauty-life.cz/ k paní Petře Ostrýdové (vyžádejte si ji u rezervace) - skvělá paní se spoustou humrou, dělá muže i ženy.
Chodím na cukrovou pastu, nechávám si dělat všechno. Paní bere brazilku pastou rukama, zbytek pomocí pásků (ale pastou, ne voskem). Dřív jsem se holil a bylo to peklo, víc to zarustalo i svědilo. Jo, a podpaží mam vzaté laserem, po 5 ošetřeních docela dobrý, staci to teď holit jednou za měsíc a roste jen chmýří, rozhodně dobrá investice.
Nemusí to bejt tak hrozný, já si vytrhávám třísla (a ještě docela kus níž) a podpaždí a jsem naprosto oukej.
A když jsem zkoušela nohy, málem jsem se pos*ala. Stehna jsem vydržela asi tři vteřiny. :-)))
Však i já. :-))) Mám to nějaký otočený. Na nohách mi přišlo, že si rvu maso z těla. Třísla jsou decánko nepohodlný a podpaždí otravný.
Je fascinující, jak u toho máme palce dolů. :-)))) Člověk by čekal, že na tohle se názor palcem vyjádřit nedá.
chodím do kosmetickýho salonu a tělo depilují voskem citlivá místa cukrovou pastou, nemůžu si to vynachválit...
Ahoj já depilace cukrovou pastou, teplá varianta a takzvanou brazilku.
Ahoj tak to ja s partnerkou jsem zase oba pro holeni, obema se nam libi nechlupata tela. Koupil jsem ji epilator a s tim je nadmiru spokojena, ale stejne jednou tydne ho musi pouzit, dele to nevydrzi a s pastou to bude podobne.*24*
Nejvíc nám vyhovuje přirozenost ,protože je krásná a nemusíme si lámat hlavu jak se ...
Nedepilovat, neholit a je po problému.
Nedávno jsem to zkoušel sám, ale se špatným výsledkem. Chce to buď hodně zkušené ruce a nebo návštěvu salonu :-(