Vekový rozdiel - najväčší?

Aký bol váš najväčší vekový rozdiel?

Pochváľte sa aký bol váš najväčší vekový rozdiel s partnerom :) Či už chlapi alebo ženy.. Napríklad ja som v 18ke mal 42 ročnú ženu, veľmi príjemne strávený večer môžem povedať *6*
198juraj
198juraj Inactif il y a 1 an
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Rozdiel rovných 30 r ja XX ona XY...ale okrem fajčenia žiadna sláva
na vsetkych socialnych sietiach a aj zoznamkach pokial sa nedal nastavit filter 75% sprav mi vzdy chodilo z vekovej kategorie 40+
ak si muz zvykne na dokonale krivky a bezchybnu plet mladeho dievcata tazko si potom necha zajst chut
najviac odo mna bola mladsia o 26r a najviac starsia odo mna o 15r
Ja mám 19 a priatel 37🩷 ja by som nevymenila v zivote! 🩷
prečo 👎🏾? veď sa vyjadrite, keď sa vám niečo nepači🤣
Chlapec mal 19 rokov, manželka 52, veľmi im to spolu pasovalo
Super tema :) ja vzdy tak 10-20r rozdiel samozrejme starsie :)
Ja som mal 32 a ona 62 ale sex super
Staršiu ešte niky, mladšie o 2 až 26 rokov. Tá najmladšia bola ale nakoniec strašná trúba, tak som si nakoniec povedal, že pod 35 už nejdem.
i tak še da. Ale vyhodiť za jedno hnilé jablko celý nákup,,,,,?!*4*
myslím že sa ti ani nič lepšieho nemohlo vtedy stať
tak to vám teda obom držím palce na rukách i na nohách*114**114*
Ja keď som mal 25 pol roka som chodil so 40 ročnou nádhernou ženou a tiež to bol najlepší sex aký som v živote zažil...
Ahojte. Ja mam 42r. Manželsky par s ktorym sa stretavam do trojky maju 58r. Pani je spokojna s manzelom aj so mnou.
momentalne o 14 rokov je odomna starsia
môj prvý sex bol v 12 rokoch s 36ročnou kamarátkou staršej sestry!
môj posledný bol rozdiel 40r. A *362**75**368**92*pokračuje!!!!
Narodeniny 70 on ona 31. Odvtedy sa mi sem tam nasťahuje do postele. Pritom to nie je platená profesionálka!!
To si borec, ze dokazes pritiahnut a pretiahnut taku mladu. 😊
tiez mozem potvrdit ked som mal 19 cez pokec som sa zoznamil s 45 rocnou vydatou zenou a co sme spolu zazili sexualne jednoducho parada!
ja 37 ona 16, asi pol roka sme to spolu tahali
Ja v 25 som mal 63 ročnú. Nemalo to dlhého trvania, za mňa to bolo fajn, za ňu asi nespokojná s výkonom 😀😂
Najmenši vekový rozdiel 9rokov a najvačší 20rokov. Nikdy som nemal vekovo seberovnú partnerku a v zasade ani nechcem. Zrelé ženy majú svoje neodmyslitelné čaro, isrku, pôvab, vedia si to užiť v posteli, vedia čo chcú, sú skúsené, majú nadlhad nad životom, neriešia kraviny, nič si už nemusia dokazovať, vedia sa lepšie obliecť a v konečnom dôsledku ma vzrušujú ďaleko viac než mladé ženy.
stále by si stála za hriech....aj 2x :-)