v prirode pri Trnave?

je nejake miesto pri trnave?

nejake miesto pri trnave kde sa da v pohode prist s priatelkou a rozdat si to? alebo solo pohonit kam chodieva viac ludi? alebo kde mozem v klude odstavit auto?
Bol som pozriet na boleraz dost vela krat ale vacsinou nic, ale niekedy treba mat stastie, uz som zaziö aj parik v aute. Dnes sa slnil stihly parik na deke, tam zozadu ako je zeleznica. Tak sm sa pridal nedaleko od nich. Netrvalo dlho a babenka vyfajcila svojho chlapa a ja som si dobre vyhonil. Zazitok na 100% (modifié)
V tt za obi ako je železničny most sa da tiež stretnut fajn par, každy den tam niekto je
Ako to vyzerá pri jazere Boleráz v tomto období? Býva tam kľud?
My chodíme má vyhliadku v bolerazi, najlepšie miesto na fajku
A kde je vyhliadka v Bolerazi? Ako sa ide na letisko?
Na druhej strane, nie smer letisko
Cez zeleznicu, hore kopcom a nie doprava na letisko ale dolava?
Vie niekto aj o inom mieste pri Trnave,kde sa da sukat trebars na deke vonku,ale tak ze to je schovane krikmi,alebo stromamy,zas nie aby z dialky kazdy videl a aby tam nechodili deti a vela ludi
Z mojou subinkou mame dve miesta kusok od TT kde si uzivame
Ahoj chodíte ešte ? Či už to je neaktualne
Ahoj a mozes prezrafit kde to je,ze by sme to isli vyskusat aj my tam?
Byva tam klud teraz. V ktorych hodinach asi?
Ahoj dneska sme boli kuk a boli tam 2 autá v jednom sa už makalo v druhom sa chistali je to fajn miesto
Dlho som tam nebol pozriet ale ani sa nam casovo neda obom.
Akurat sa chystam do bolerazu . Kto tam bude?
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Skoda ze som vas tam nemohol.zahliadnut. Ste velmi pekny parik😊
Rad by som spoznal nejakú slečnu v TT (modifié)
Da sa skoro všade naša skúsenosť: na Bielej hore, Boleraz, zámok Smolenice a ešte ďalšie 🙂
Kedy sa chystáte niekde v prírode? My sme boli pri Modranke v zadu ako je mercuri...alebo nocne kúpanie s párom??
Ahojte niekto nieco vymysli v TT na verejnych wc alebo v prirode?
Wc bud v arkadii je tam ticho nikto tam nechodi, môžeš aj povzdychnúť lebo tam stále niečo búcha, osobnw chodím sem tam na večer za sconto
Niekto cez vikend ulet na jazere Hviezdoslavov alebo Kvetoslavov
Dostali sme chut a zastavili sa pri priehrade Boleraz, nikto tam nebol, ziadny parik ani voyeur. Pojdeme aj nabuduce, je to tam celkom prijemne aj ako je parkovisko aj zo zadnej strany :)
Ja by som sa rad na vás pozrel a vyhonil
Ja by som sa prisiel pozriet, ked date vediet
isiel by som aj ja pozriet. naposledy sa mi taketo dohodnuta akcia podarila par rokov dozadu.. inak nic
Chodíme tadiaľ často a vždy tam je moc aut
To musí byť fajn relax takéto stretko
keď sme tam boli predtým raz tiež bolo veľa aút- rybári, naposledy však nikto len my
Tak nabudúce sa tam zastavime a pozrieme si okolie 😊
Zajtra niekto pri PSA? Nejaké nápady? ? Alebo len tak pivko , vínko?
Ahojte dnes stretko nejaký párik alebo žienka pis správu urcite sa dohodneme
Zvykne niekto honievat niekde v TT alebo v okoli? V aute, alebo niekde vonku?
Ahojky niekde niekedy pohonit vzajomne nemas chut ??
Kto dnes na honku pri Trnave?....................
ja v kamenaci, niekde vzadu zašity
Nejaké miesto pri TT a okolí kde by ma moja kočka mohla nahá fajčiť v aute? alebo miesta v prírode, kde by nás nevyrušili deti, alebo štamgasti, ale skôr nejaký mladý feši by nás mohol pozorovať, prípadne sa na mojej kočke honiť, alebo nejaký iný pár vidieť atď. Máte tam niečo také?
My par priamo z Nitry s priestorom ...pozrieme sa a urcite sa nebudeme len pozerat.
My sme chodievali s frajerkou k nádrži Boleráz. Bol tam bývalý bordel, tak na príjazdovej ceste k nemu. Zvyčajne sa nás tam stretlo aj viacero posádok naraz. :-)
Teraz sa skôr chodí na to parkovisko na bolerazi ako ides na smolenice ako ku bordelu
Par alebo zena ktorym sa poukazujem na parkovisku boleraz?pripadne sa pozriem aj ja:)napis
Kde sa dá v Trnave pohoniť, prīroda, wc....?
Skus pred matovicom.........................
Noo ja ked sem chodil do tt sa porobit tak sem honil vsade jak sem bol moc
Miest by bolo len niet s kým 😯😯😯😯😯
Na Kamennom mlyne pri potoku sa da...
Od Bieleho Kostola, za potokom je golfove ihrisko, treba vswak ist pred potokom, kusok su zahrady, a dalej je to uz v pohode. Da sa schovt kusok dalej, mostik cez potok, je tam koniec toho golfoveho ihriska, tam je klud, alebo ist az k zeleznici a tam...
Na kamenáči sme to robili v tom lesíku pri poli a ešte sme ani poriadne nezačali a vyrušil náš štamgast s bicyklom. Väčšinou tam býva kopec ľudí všade a nie kvoli voyer sex show.