Určitě s tebou souhlasím,,,já jich teda moc neměl ale určitě to přijde pak dám vědět kde to bylo
Dejte pokoj s mladými, to je akorát tak na to se s tím vyfotit na instač :-)
Mě třeba mladá holka nikdy neuspokojila víc než zralá a zkušená, ale jak to je třeba naopak, mladý chtěj většinou kolouška a ne zkušenýho, kterej by jim to udělal pořádně a ještě rád.
Jj, tak já s nimi nemám moc zkušeností, ale z toho mála to musím vyhodnotit vcelku negativně. Tím ale nechci říci , že nejsou výjimky . Pár jsem jich potkal, perverze jim stříkala z očí , ale nic jsem s nimi neměl . A přišlo mi zajímávé, že všechny do jedné měly starší přítele minimálně o 10 let , tak nevím ..
Úzká pička je základ
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Kdes ji klofnul? V klášteře?
Podívejte se na moji ...před šedesátkou , po dvou dětech a postava ? Zhodnoťte sami. A do její pindy se jí sotva vlezu. (žádná jeskyně )- No jo genetika.
Tak tady se sešla elita amatérů
Když ony se snaží, ale praxe chybí, jinak ty pevná těla, prsa co rostou a neprotažené lasturky jsou super :-)
Ja ti nevim, mne je 36 a taky mam vsechno pevny. Asi nemas moc zkusenosti
No, tady to chce hlavně pevný nervy. :o)
Nebudu tvrdit, že ne. Je to jen o ženě a o tom, jak se o sebe stará. Mé nejstarší "kamarádce" bylo 46 a strčila by do kapsy hodně mladých slečen.
Kdyz budes mit nejakou navic. Dej vedet,rad ji take opicham klidne i po tobe ;)
A co je na tom divného? Počasí je ještě k ničemu, v kempech taky nikdo. Ale v klidu. Všude se najde troll
Nuda :-D Něco lepšího na googlu nenajdeš, když už chceš být vtipný všude, kam napíšeš?
Je to asi mentální věk .
Oprava, vloudila se chybička :-) - Je mi 38
No asi větší chyba né? Nejdříve 3 pak 38 a v profilu 42 tak kamo ty jsi dement.
Jen kdybych ji bylo víc :-D Občas se se mnou nějaká proletí na mašině, ale už bych rád našel jednu, která by ráda vyrážela třeba i na víkend.

Píchání mladých holek
Máte to rádi?