Nechajte nás, chlapi, sa v pokoji aspoň vycikať a nerozoberajte somariny, sme radi, že to z nás ide von a je nám úplne jedno akým spôsobom...starajte sa o svoj pipík a svoju prostatu...:-.))
Videl už niekto z vás čúrať ženu na mužskom WC do pisuáru??? Ja som to šťastie mal, počas cesty autobusom na dovolenku. Na odpočívadle stálo viac autobusov a ženské záchodky narvané, vytvárali sa dlhé rady. Niektoré ženy ktoré potrebovali akútne na WC to riešili tak, že jednoducho šli na pánske. Pisoár bol dosť nízko pri zemi a baba to jednoducho využila kedže nemala inú možnosť
Byl bych rád, kdyby mi některá z holek řekla, jestli může čůrat, když má penis v pipině. Někdo tvrdí že ano jiní zase, že ne.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Taky už jsme dělali. Krásný pro oba dva. Pěkně venku na trávě. Budeme muset zase někdy prubnout.
Tak tohle je ta největší paráda. Škoda, že už to nezažiju. Ale bumbat to bych ještě mohl snad zažít.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Dík , musí to být prima, škoda že jsem to ještě nezažil.
-to ses měl stavit za mojí bývalou, tak před 20-ti rokama. Určitě to umí pořád ale už má malinko přetočený tachometr
-oprava - taxametr
holky tak co je copak se nenajde žádná, která mi odpoví. F.
je to doopravdy vzácná souhra náhod no třeba se někdy dozvíme jak je to možné to snad funguje nějaká telepatie ale ahasver mi dělá starost i když to je hulvát a hajzl všech sviní futrál .Taky už jsem od něho nedostal žádný vulgární vzkaz delší dobu ahasvere ty debile dej o sobě vědět brečet pro tebe nikdo nebude a když náhodou tak to budou slzy radosti mějte se slušní amatéři pěkně
jo to jsem zapoměl poznamenat že už mi taky delší dobu nenapsal ten ahasver ale že by se mi po něm stýskalo to ne kdybych se dozvěděl že mu někdo přerazil ty prsty nebo celé ruce a nohy tak to pořádně oslavím mějte se hezky
co vy na to?
já bych takovou co čůrá přes pysky nechtěl, víš kolik je to pak smradu?? :-)
není to smrad, je to vůně. v moči je i spousta hormonů. je to k vylízání.
Píča je píča. Když byla stvořena, tak byla stvořena tak, aby '' voněla ''.
A píča, která '' nevoní '' jak dveře záchodu na rybářském kutru, tak není píča.
A píča, která '' nevoní '' jak dveře záchodu na rybářském kutru, tak není píča.
to máš pravdu. Je to jako když čuchneš ke dveřím od záchoda na rybářské lodi.
tak určitě je to hygieničtější když si ji celou nepočůrá a radši ji rozevře, ale jak znám baby tak na to asi kašlou................
moje přítelkyně to dělá různě ale fakt je lepší když si ji rozevře a příliš se nepocáká
a neni to jedno chlapy??? Hlavně že si šuknem ne?
nevím jak by si žena mohla roztáhnout pysky když čůrá na vc mísu jo v přírodě je to možné ale co mě více zaráží a je mi divné to jak jste se trefili s odpovědmi v jednom dni a s minutovým odstupem psát po sobě nejste jeden a tentýž ?nenosíte jedny boty? ahasvere co ty na to

Holčičí čůrání
jak to dělají?