Silonky jsou to nejlepší,co lidstvo vynalezlo. A protože jsou dámský,proto mě vzrušují.
Vážení zasvěcení jak si opatřujete silonky? Nemyslím nový,ale pěkně provoněný od slečinky,nebo dámičky.
To musí mít člověk fakt kuráž vyrukovat s takovým přáním. No ne?
Vážení zasvěcení jak si opatřujete silonky? Nemyslím nový,ale pěkně provoněný od slečinky,nebo dámičky.
To musí mít člověk fakt kuráž vyrukovat s takovým přáním. No ne?
Nevidím v tom nic špatného, nosit dámské spodní prádlo a v zimě i punčocháče. Každému jak je libo. Jen se domnívám, že ti "spravedliví" co proti jejich nošení nevíce protestují, byli by si je asi nejraději oblékli sami.
Máš pravdu já také nosím prádlo kde se dá,hlavně na chatě.Cítím se vtom bezva.Doby kdy jsem mněl předsudky že to je něco nebezpečného pro sex život jsou dávno pryč.Hlavně mi pomohli ti kluci ktří se tak krásně umí oblíkat do dámského na Amatérech.cz
sice s tim vicemene uspene bojuju ale uz si s tim oprestavam vedet radz doktor neda realnou radu
Mě se to líbí asi tak stejně, jako když se holky obléknou do mužského prádla.
Jsem jedním z těch, kterým se to líbí a občas to dělá také. Nezvyklé to pro většinu lidí asi je. Nikomu tím neubližujeme tak proč ne?
ahoj jsem tu dnes po prvé.Jsem kluk ale v dámském prádle se cítím moc fajn.Nosím kalhotky,podprsenku,podvazkový pás a vše co ženy nosí.Vím že je to uchylka ale co se dá dělat.Několik let jsem s tím neůspěšně bojoval a to i za pomocí doktorů.Výsledek je ten že utácím za prádlo a šaty čím více peněz.Nikdy jsem svým chováním nikoho nepohoršovala nebo tak něco.Jsem prostě holka v klučičím těle
Ahoj. Mám stejnou zálibu. Rád se fotím oblečený v dámském prádle a oblečení. Líbí se mi podprsenky, podvazky, punčochy, tanga, sukně, šaty. Ven jsem občas vyrazil s dámským prádlem pod oblečením. Nikomu tím neubližuješ, líbí se ti to, tak proč s tím bojovat.
Chci se zeptat proč nemůžu ze zečátku nosít krajkový damský tanga:Mě se líbí.Napiš mi názor na to.
Nos taková, jaká se ti libí, střihem, barvou i materiálem. Je nás hodně a je to fajn.Ale úchylka to je, s tím se musíš smířit.
Ahoj porad te mi.Chci nosit tanga jako nosí holky,ale nejsem ani tranvesista,ani to není moje úchylka.Můžu je nosit,je na tom něco divného.Porad te mi.
Víš ony se již dělají i pánská tanga, Tak jako se šiji pánské sukně...ale pravdou je že ten materiál není nic moc..takže dámy máte smůlu vtom že i ty krásné kousky jen v obchodech zahlédnete a na nás uvidíte...a vážení..jsme jaci jsme a proč nemůžeme byt v tom co je nám příjemné...a co se nám líbí...tak naše partnerky ví čim nás nažhaví...
Je to úplně normální. Pánská tanga ale nemají všude. Ale není zas takový problém je sehnat.
Já ale chci si koupit damsky tanga.Neni to moje úchylka,ani nejsem tranvesista.Porad te mi.
Asi Te zklamu,ale protoze nosit damske pradlo zrovna neni nornalni musim Ti zdelit,ze to uchylka.Avsak velice neskodna a pokud se v nich citis dobre a slusi Ti proc se tomu branit.Nevim s cim chces poradit.Nejednodusi je se proste sebrat a jit si jedny koupit.Ohdadni velikost asi tal L a doporucuji nevolit pro zacatek rajku,ale spise pruznejsi material.

Muzi v pradelku