Tlustoprdek je víc a víc ale taková co jde obejmout je super
Ale notak...proč takový pejorativní výraz ...
Neřekl bych, že baculatých žen je víc a víc. Někdo dokáže nadváhu u ženy brát jako nedostatek, ale ve skutečnosti je to daná přirozenost. Z mého pohledu je to zajímavý jev, který v nás chlapech dokáže vyvolávat nevyhnutelný pud. Ve spojení s touhou po vzrušení, se na konec dokáže stát něčím nezaponutelným.
Jo aha, to nebylo na mě....já se tady v těch vláknech neorientuju....tak sorry.
Nic se neděje 
Hlavně, že si umíme vyměnit názory
No...já bych vlastně řekla, že jsem se orientovala dobře, to jen ty ses netrefil :)
Ono dle mých zkušeností, poslední slovo občas není rozhodující
Hlavně, že si dva rozumí a poslední slovo? No stejně na konec přijde na řadu usmiřování a já osobně si neumím představit, že by bylo bez úžasného sexu
Však já netvrdím, že je silnějších žen víc nebo míň. Neřeším počet...jen se mi nelíbi ten výraz "tlustoprdka".
A to je dobře...aspoň si každá žena najde svého "kupce" .
Však to můžeš i tak, ne? :)) Nikdo nám nikoho nenutí :)
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Taky se mi líbí spíš plnější a mám to stejně, spíš než po hubené holce se na ulici ohlídnu po takové té barokní.
Co je na tom k diskusi?
Já třeba mám fakt rád guláš. Ani by mě ale nenapadlo tu o tom zakládat fórum.
Já třeba mám fakt rád guláš. Ani by mě ale nenapadlo tu o tom zakládat fórum.
Ahoj. Myslím, že pro tebe bude lepší chodit diskutovat na stránky, kde se budeš moci vyjadřovat k tématu. Kluci v akci mohu doporučit.
To mně přijde větší hloupost srovnávat ženské s jídlem, než zakládat vlákno o zalíbení v ženách oblých tvarů :-).
Ostatně, mně se také plné tvary na ženách líbí. Ale nevyhraňuji se. Pro mě je těžko srovnávat hezkou baculku s hezkou štíhlou. Obě by se mi líbily.
Ostatně, mně se také plné tvary na ženách líbí. Ale nevyhraňuji se. Pro mě je těžko srovnávat hezkou baculku s hezkou štíhlou. Obě by se mi líbily.

Mánesovy tvary
Vše o chubby, bbw, baculkách, macatkách