UKAZOVANIE MANŽELKY

Ktorý MUŽ rad ukazuje svoju DÁMU NAHÚ ?

Ktorý muž rád ukazuje svoju kočku nahú a tiež sa to páči tvojej kočke ?popišeme otom ?
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Ja som moju polovičku požičal a bolo to úžasné keď som sa mohol pozerať no nádhera. 👌👍
Ahojte aj ja by som sa rad niekedy prísiel pozriet
rád prídem :) Priznám sa ale, že ešte som takto nebol :)
Ja sa tiez rad pozriem, s dodrzanim respektu a ohladuplnej vzdialenosti, ked bude moznost tak sa rad pri pohlade na peknu manzelku vyhonim. Ak je tu par, ktory to bavi, tak budem rad ked sa ozvete
Kto mi ukáže ženu priateľku? V aute na parkovisku alebo aj v prírode . Ak si BI môžeš mi ho pritom honit.
Do týchto vôd sme ešte nezabludili,no možno... Kebyže tu nebolo veľa kecalkov,vytahovacov foto,uchylakov, hlupákov,bez ochoty sa normálne ukázať(po dohode),bez jedinej galérie,bez minimálne vyplneného profilu,a mužov kt.by najradšej chceli nájsť zážitky najlepšie do 1km..
Kto by ukazal dnes v prirode svoju ??
Ako na nudaplazi alebo niekde pri vode ma vzdy bavili tie pphladu na moju holu frajerku je to vzruso. Alebo ked namne jazdila na gulaske a s vrchu sa na naas typek pozeral alebo ked my ho na brehu honila a akoze nenapadne sa prisli s clnom pozret. Alee nato chce aj zenu ktoru to bavi tiez
Osobne rada rajcujem druhých. Pekne sa nechávam obkukať z každej strany a niekedy náhodou aj viac ukážem. Akože... Raz v saune sme sa spoločne potili s manželským parom. Chlap už bol hotový z toho tepla, keď som po roztiahla nohy a ukázala moje lono. Hneď mu bolo dobre a kochal sa pohľadom. Ja som sa akože naprávala ale stále sa samo od seba ( veď som to chcela) ukazovalo to čo sa neukazuje.
Ja sa rada predvádzam na verejnosti a pred svojim, ale nedarí sa nájsť vhodné miesto. Čítaj môj inzerát....
- keby to bola pravda, dávno tu máš galérie. To si zasa len dajaký nadržanec /slobodný s párovým nickom/ napĺňa svoje ero - predstavy!
Každý ma na právo na svoj názor...ale stále platí, či sa nájde pár zo Žiliny, kde on rád ukazuje tu svoju alebo ona sa rada predvadza na spoločnu natur saunu.
Ja muž 46.
ahoj, napíš kedy a kde do ktorého wellnes a rád prídem
Rád sa dohodnem na saune/wellness sám alebo ako pár s mojou manželkou. Prípadne jej rád nafotím akty. Pritom sa každá ukazuje 😉
Kto ma DÁMU ,ktorá je totálne NADRŽANÁ z toho , keď sa ukazuje ??**
Najlepšie v saune v teplúčku ,keď sa prehýba,roztahuje nohy aj sa hladí ,je to totál rajcovný zážitok ,velmi rád spoznám také dámy
Koho laka ukazovat svoju damu pekne nahu niekomu?
Moju drahu si casto v saunovom svete muzi obzeraju nahu a ona aj trochu provokuje. Zatial len muzi co tam boli nahodou v rovnakom case. Pred mesiacom sa tu cez postu aj niektori ohlasili ze si ju pridu v dohodnuty cas do danej sauny poobzerat, ale nikto sa neukazal. Nejaky cas sme boli v celom saunovom svete dokonca sami. Az neskor prisla nahodne partia cudzincov co si ju obzerali. Uvidime ci sa ohlasi niekto z fora a naozaj aj pride. Draha sa buduci vikend chysta do saun v DS.
Ahoj,
DS - Thermalpark alebo hotel therma?
Ahoj, este chodite do DS ? Therma alebo Thermalpark ?
Ktorý MUŽ rad ukazuje svoju dámičku? A dámicka tu tiež rajcuje😁
Mne sa to tak isto páči dáky tajný obzerač napíše niekto dohodneme haaaa ha 😂😋
Ja rád zase svoju požičiavam. Aj ona to má rada.*92**362**87*
ahoj, a požičal by si ju aj staršiemu ako som ja
Velmi rad si ju aj ja poziciam tvoju zenu ked to ma rada
Ahoj mna vzrusuje ked si chlapi honia nad fotkami mojej manzelky
Radše jnaživo pred tvojou kočkou
Moja sa rada v saune predvádza nahá. Pekná sexi blond. Ak má niekto záujem napíšem v správe kedy a kde ju môže vidieť. Juhozápadné Slovensko.
napis mi do spravy prosim chcel by som si ju pozriert popropadenech sa postavi mi
Ozve sa nejaký pár zo Žiliny, kde ona rada provokuje alebo sa rada predvádza v saune a je zo Žiliny?
je to velmi vzrusujuci pocit lezat na nudaplazi a sledovat pohlady ostatnych ludi.
Vo weelness dnes ked budem snad tam bude par s kockou ktora sa rada ukazuje tesim sa nato som zvedavy
Este lepsie keby mi ju jej muz pekne dovolil aj pohladiť...
Nám sa to tiež velmy páči, rada provokujem a muža to rajcuje.
Naopak. Mne sa paci, ked mi nejaky muz ukazuje svoju partnerku a este pri tom rozprava o nej nejake sexualne pikosky alebo potesenia. A ja si pri tom honim. Kludne aj nazivo.*24*
Kto sa este pochvali? Ci prizna ze sa mu to paci ked si jeho partnerku obzeraju iní?
mne, a hlavne ked to zenavyuzije a provokuje
Je to vzrušujúce keď sme v saune a pokukuju po nej
verim skus ju povzbudit, nech trosku poprovokuje
Je FAKT SUPER!!!!Naživo musí byť neskutočná....
Mne sa to páči, ale som za vzájomné obzeranie. No nájsť niekoho v Žiline je ťažké...
Ahoj ja by som pozrel prečo nie,,ak je rajcovna
Prídeme s kamoskou vyberte miesto
Tak mne sa to paci. A dost. A aj manzelka nebyva proti. :)
Tak ju ukaz.ja ju aj osukam do analu.chces sa pozerat
Super je to velmi rajcovne sa pozerat parada
Na koho sa radí pozeráte, alebo koho by ste chceli aby sa navás pozeral ?
Ved aj pozeranie je super mne sa tiez paci len tak sa pozerat
Navzájom si ukázať manželky? Ale len v reálne...