K.H. Octarna

Sex v octárně

S partnerkou chodíme v Kutné Hoře do welnes občas tam na to vlitnem, chodí tam také někdo z vás?
Jake Sou na octarnu stránky prosím víte někdo
Ty jsi dobrej hňup 🙂 Co takhle napsat do vyhledávače octarna kutná hora ?
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Ahoj, mam obavy, ze pokud toto tema tu bude příliš dlouho, toto místo se proflakne, Natahnou se tam magori a všechny fajn páry tam přestanou chodit...
ahoj, zkusím to zde, třeba si to přečteš. Ty co jsi byl v pátek odpoledne ve wellnes v k.h. byl jsi tam sám, já tam byl se ženou a ženě jsi se líbil. Když jsme odcházeli byl jsi ve vířivce. Kdyby si chtěl napis mi do zprávy, můžeme na příště něco domluvit ;)
Když to otevřeli tak po začátku sem tam chodil pravidelně a šukal tam pořád ale pak se to docela profláklo a začalo tam chodit dost lidí... Takže od té doby už ne... a slyšel sem i nějaký hlášky co mě odradily ale bylo to tam super na střeše u sauny ve sněhu a tak...
co vím už tam moc lidí zas nechodí,je to na pohodu
V pátek jsme byli blbnout.Super.Nějaký pán za námi přišel do výřivky.Dělal že nic.Škoda,mohl se přidat
Jsem ani nevěděl že v KH je nějaký welness. Mají internet stránky?
Ahoj taky tam chodívám,je to tam fajn.
ahoj, občas chodím, tak to bych tam teda moc rád na vás narazil … :) samozřejmě bych vaše hrádky nijak nerušil, ledaže byste stáli o to, abych se přidal...