Byl jsem na různých místech a masérky bývají skutečně velice příjemné. Nikdy jsem neodcházel zklamaný. Skvělý podnik na Kladně ;)
Posly me svuj kontakt dekuju rad bych dnes dorazil
Ahoj moc rad bych zazil a zkusil . Jinak par masazi v praze jsem prosel tak bych mohl porovnat
Já a moc, sprcha, mastné obě těla, Olejníček 🤣 zážitek.
Omlouvám se, ale hledám jiný typ masérky. Není potřeba napadat ostatní uživatele v chatu, pokud ihned neodpoví. Není to zvela vhodné chování ve zdejší komunitě.
Měj se pěkně a děkuji. Zdravím.
Měj se pěkně a děkuji. Zdravím.
Si děláš legraci? Reaguješ na komunikaci z března 2023?🤣 Navíc psal si čas kdy přijdeš a že snad to stihneš pak si chtěl mou fotku,ale svou fotku si nebyl ochoten poslat (jakoukoliv fotku) tak tomu říkáš fér jednání?! Po fotce co jsem ti já poslala si už nereagoval a to fér není. A kdybys napsal cokoliv je to aspoň nějaká odpověď ,než dělat mrtviho brouka a potom skoro po roce napsat tady. Takže též hledám jiný typ zákazníka. Hodně sil v lepší komunikaci.
zažila jsem 5x a můžu říct že nic krásnějšího jsem nepoznala..........
Jsem ráda,že i jako žena máš tento nezapomenutelný zážitek 😉
Ahoj posly me kontakt na sebe diky
jj mám.taky mám ráda Yoni masáž...ale ta se soustřeďuje jen na vagínu... nádhera..
Jasný dělám i tantrické masáže,tak znám tyhle pojmy 😉
Nuru masáž je velice příjemná a vzrušující. Je úplně jedno, zda ji dělá žena mužům nebo muž ženám. Nejedná se jen o nuru masáž, ale o jakoukoliv olejovou - kontaktní masáž a kdo to vyzkoušel při celotělové čokoládové, tak nezůstal, jistě jen u jednoho pokusu. 
Indka svůj příspěvek napsala tak, že vyznívá jako dotaz než jako nabízená služba.
Palce dolů naznačují zřejmé nepochopení napsaného nebo počet lidí, kteří tento a podobný druh masáží asi neznají.
Indka svůj příspěvek napsala tak, že vyznívá jako dotaz než jako nabízená služba.
Palce dolů naznačují zřejmé nepochopení napsaného nebo počet lidí, kteří tento a podobný druh masáží asi neznají.
Ano děkuju, a s tou čokoládou máš pravdu,já ještě přidávám šlehačku obojí jedlé 😉
nebyla by špatná....Je to příjemná aktivita
Ano to je a ještě s nuru gelem a spol.sprchou před i po masáží.
Ideální... skvostný zážitek...…………….
Nemám zájem o žádnou tvoji službu.
Já ti taky nic nenabýzím, pouze jsem vznesla otázku 😉
Hmm,dobrá gramatika.
To je pravda že tady nenabízíš. Ale je to dobrý způsob jak upozornit na svůj profil, kde už je to jinak.. Jak v profilu tak v inzerci..
Cette publication a été supprimée.

erotické masáže
nuru masáž