La publication a été effacée par l'utilisateur.
Kdo má doma malé chce velké !!! A kdo má velké chce zase malé :-)))
To už taky není dneska pravidlem , měl sem známou ta měla fakt výstavní ,,9 " zabavit se snima bylo jak v 80 letech dostat angličaka ale po pár měsících se to taky okoukalo a ohralo a hlavně to pocení utírání přez léto aby neměla do krve zozjebanou kůži fakt nebylo co závidět no a teď mám spokojenost pohybově bez omezeni a nevymlati mi to zuby
a já jsem spokojený s těmi, které má moje pipinka- a navíc reagují na hraní si s nimi- která se taky u toho udělá ?
Já si kupuji podprdu 85c. Sice nic moc, ale jsou moje.
Mám přírodní dvojky a miluji nakousané bradavky a koloušky, kteří mi je nakoušou a miluji pak potom lízání kundičky a razantní sex - pokud jsem tě zaujala- napiš mi do vzkazu. Ivi
erosenko, spletla jsi si vlákno
Je pravda, ze doposud jsem mel v rukou prsy typu plne dlane, a plnejsi nzeny. Ale vzdy rad koukam na stihle az hubene,racheticke zeny a predstavuji si ak laskam ta mala kuzlatka. Ono to neni ani tak o velikosti jako o kompozici. Je tu nekolik zen s malymi prsy, ktere mne krasne rozpaluji.
Taky milujimal= prsa nebo žádné vždy má holka krásnej obličej zadek a boky ale nemá prsa ta co má lajdáky zaječí uši nebo nalité nemá ani figuru a bradavky.
Mám malé a nestydím se za to ;-)
Za to, co nám příroda nadělila by se neměl stydět nikdo :-) a za malá prsa už vůbec ne :-)
To teda jsou,ale i vetsi a velke maji sve kouzlo
Jak pro koho. Pro mě tedy určitě ne. Nalejváky se mi nelíbí.
Ono záleží také jaký má žena hrudník .Pokud má úzký hrudník je hezká i když má mála prsa. Ono to není jen o velikosti prsou. Ale záleží na celkové postavě atd. Pokud je žena drobná, tak může mít mála prsa a vypadá krásně. Pokud má širší hrudník a malá prsa, tak to nevypadá dobře. Záleží na více věcech.
Ano, malá prsíčka jsou krásná. Dokáží omladit na pohled i starší ženy....
Řekl bych o malých pravý opak, není na co sáhnout a určitě ani neomladí, naopak.
Kdo se jednou setkal s většími, musí si připadat s malými nějak tak divně, méněcenně.
Co znám lidi z okolí, tak po setkání s většími už nechtějí malé. A ti, co se potkali s velkými, již nechtějí do malých.
Asi tak.
Kdo se jednou setkal s většími, musí si připadat s malými nějak tak divně, méněcenně.
Co znám lidi z okolí, tak po setkání s většími už nechtějí malé. A ti, co se potkali s velkými, již nechtějí do malých.
Asi tak.
Malá prsa jsou atraktivní i tím, že při mazlení a milování je na obvykle něco vidět: zpevní se, trochu se i zvětší, bradavky vystoupnou....kdežto velké nalejváky nic, to je stále jen měkká, přelévající se hmota.
Jojo maly prsicka jsou nejlepsi.Moje milenka mela nadherny jednicky, dokonale tvarovany a nechala si je zvetsit 🙈🙉 Nekolik mesicu jsem ji to rozmlouval, ale bohuzel ji asi nejaky blbci vtloukli do hlavy, ze velky prsa jsou lepsi a neposlechla.Jeste bych to chapal, kdyby je mela sveseny, ale byly naprosto dokonaly a dodneska mi to hlava nebere.Takze holky, nezvetsovat!!! 😉
Za mě plocha je rajcovni. Vždy jsem to tak měl. Je jedno jaká postava ale prsa 0 max 1 jsou top.
Naprostý souhlas:) malá prsa jsou krásná :)
Není nad pořádné kýble! Dudy! Melouny!
Jedna pod hlavu a druhou se přikrejt.
Malý kozy jsou úplně na hovno.
Je třeba si uvědomit , že kozy nešukaj a pravidlo - čím menší kozy , tím pohyblivější spodek se mi často potvrdilo.
Kozy šukaj taky. Takhle mezi kozy......a na to jsou potřeba pořádný vemena, ne ženskou co je plochá jako baterka.
Tak to teda nestačí. Základ jsou velký kozy a chlupatá kunda. Pak se dá hovořit o ženský.
Jo a některá ženská kdyby neměla o otvor navíc tak nepoznáš že je to ženská.
Ty palce dolů mi dávají ty, které velké péro nechtějí nebo ty, které to, mají napsané v každém svém inzerátu? V tom případě je tam těch palců, nějak málo.
Libi se mne velke prsa. Asi jako zenam velke penise.
to sa mýliš sa že sa ženám páči „veľký" páči sa skôr menší ale šikovný. Na čo „veľké" neobratné nemehlo
Moc se nemýlí
Většina žen zde hledá péro nad 20 cm, asi potřebují ten vjezd do pískovny, něčím vyplnit.
Myslela som menšie 15 -16 nie pod 12. A Hlavne aby majiteĺ bol obdarený rozumovo ako penisovo.
16cm penis je ekvivalent 3 prsou.
Moc zen jsem tady oslavovat male penise nevidel. Spis naopak. Chteji s nim nejradej srazet orechy ze stromu. Ale to sem nepatri. Tema jako kozzy jako lentilky
Přesně tak. Taky se mě líbí malé až mini prsa. A nevadí mě ani plocha hruď. Jenom by to mělo odpovídat postavě. Vytáhnout na mě ženská ctverky, tak zahodím peněženku a uteču.
No, neměla by bejt zas jak prkno... to pak ten její hrudník spíš připomíná nějakýho pubertálního kluka-chcípáka! Mě třeba dvojky bohatě stačej, ale ještě víc mi záleží na tvaru než velikosti. Takový kokršpanělí uši... brr
Malé a trochu špičaté, to je podle mne top. A je jedno zda to jsou jedničky nebo dvojky
Souhlas s velikostí i tvarem. Nepěkně tvarovaná prsa považuju za zcela legitimní důvod k plastice, na rozdíl od zvětšování pěkných jedniček nebo dvojek.
Krásně napsaný,a ten konec mám taky moc rád
To je fajn, že Vám malé přijdou hezké. To potěší
Nejlepsi jsou kdyz jsou u mensich prsou pekny zdurely bradavky mmm.. a ikdyz sou malinky takpri prirazeni se natrasaj ale jako zase naopakmaly a jeste k tomu vesaky fuj hahah mam rad mlady holky pevny max mekouckou prdelku ale ciciny musej bejt hezky pevny i kdyz maly je to sexy ne zadny prdky co tam vysej hahah :D fuj by mi ani nedupnul :DDD
Top komentář. Součástí přístupu do fóra by měl být nějaký průzkumný diktát z jazyka českého, že jo?
netahej zde prosím češtinu...jinak si tě vážím
vasek-kacka Škoda že nemáš víc fotek tvých prsou. Ale i z toho mála musím říci, že jsou to na můj vkus ideální a klidně by mohly být ještě menší :-)
Z mého pohledu - nemusím řešit podprsenky, padnou mi všechna trička, při sportu nepřekáží ...
Dovol mi vyseknout Ti poklonu nebot Tve galerie a nadherne svudne krivky jsou ozdobou tohoto serveru.

Máš úžasné prsa ktera se líbí většina polulace
jo,tohle vám holky závidím
Přesně taková prsíčka, jaká máte, pokládám za nejhezčí! Pevná už na pohled, drží tvar... Mnoho dvacátnic a třicátnic, i bezdětných, by Vám je mohlo závidět!
Máš nádherná prsíčka, přesně taková se mi líbí...
Být chlap asi by se mně nelíbily kozy až u pasu 😀
Ahoj, co se týče prsou, zastávám stejný názor jako Ty. Pokud jsou malá prsíčka opatřena výraznými, velkými bradavkami, to už je naprosto super! Velká vemena s dvorci jak pivní tácky mě ani trochu neberou. Ne nadarmo se říká, že co v mládí nevyroste, ve stáří neplandá.

Malinká prsíčka jsou sexy
Komu se líbí?
Je vás tady víc takových chlapů jako jsem já?
A jinak, holky, co máte malinká prsíčka, ne aby vás napadlo si je nechat zvětšovat!!! Neznám nic více sexy.
Obecně se říká že chlapům se líbí velká prsa, ale rozhodně ne všem.
Takže jedničkářky, nulkařky... Jste top ;-)