La publication a été effacée par l'utilisateur.
Tak asi je to aj nejak "priamo umerne" vekom.. možno starši idu do toho nejak s rozumom. naopak mladí "bezhlavo",, a nejak "sklbiť" to aby bola vzájomna zhoda,, tak je tak ako píšeš,, nieje to jednoduche aby to bolo aj seriozne..
Je zaujímavé čítať tieto sťažnosti. Ale pravda je väčšinou niekde úplne inde.
Asi pred tyzdnom, tu niekto v inom fore napisal ze nestaci iba dobre vyzerat. Treba ak sa mas druhemu zapacit aj odhalit nieco, co sa v tebe ukrýva. Cim si jedinecny. Nehrat sa na nieco. Povedat pravdu. Nechodit okolo horucej kase. Nesnazit sa za kazdu cenu zapacit. Viac mi inponuje clovek ktory na rovinu povie a prizna o co mu ide, nez aby sa ma dookola pytal ako sa mam a aky som mal den. Ked viem ze mu ide len o jedno. Ako sa mi dostat do nohavic....
Mladí chlapci a máte problém? A čo ja? Mám po šesťdesiatke. Vôbec sa nechytám a to tu hľadám sedem rokov. Chlapov je tu strašne veľa a žien a párov, čo naozaj hľadajú, veľmi málo. A to stihnú vychytať naozaj fešáci v optimálnom veku. Len tých pár vyvolených tu občas niečo nájde. Je tu aj veľa ľudí, čo hľadajú, ako pár. Akurát, že jeho žena nevie o ničom. Veľa mladých homosexuálov, čo predstierajú, že sú ženy. Veľa párov, ktoré hľadajú princa a nikto sa im nepozdáva. /majú na to plné právo/ Aj tak je ešte táto stránka najlepšia a jediná reálna. Na iných stránkach si za veľké peniaze píšete s počítačom a ťahajú z vás prachy.
Či sa tu dá niekoho nájsť? Áno, pár pekných, mladých chlapov s polmetrovým čurákom. My ostatní zúfalci tu môžeme slintať a snívať ďalej.
Či sa tu dá niekoho nájsť? Áno, pár pekných, mladých chlapov s polmetrovým čurákom. My ostatní zúfalci tu môžeme slintať a snívať ďalej.
chlapci, chlapci máte to ťažké..
No taaaak. Sice mas v niecom pravdu. Ale tak zle to tu az nie je.
malo mladych pravda, ale zas trocha starsie zienky niesu zle
- no... su..... ale velmi malo.... a co je mlade je tu obvykle platene...
- jedine koho je tu dostatok, tak starsich muzou.
- z NR to mas kusok do Jahodnej, na zaciatok je to zaujmavy zazitok, tam aspon pridu realny ludia, a ako sa s nimi zabavis je uz len na tebe.
- jedine koho je tu dostatok, tak starsich muzou.
- z NR to mas kusok do Jahodnej, na zaciatok je to zaujmavy zazitok, tam aspon pridu realny ludia, a ako sa s nimi zabavis je uz len na tebe.
jo, nás 50nikov je tu dosť. Ale záujem o túto kategoriu nulový
Záujem je len zo strany mužov
No hej len je to tam dosť drahé.
kde myslis? v swingers klube ci u prostitutky?

Ludia
Sex