La publication a été effacée par l'utilisateur.
Mám 49 ona mala 68. Úžasná nymfa
Ahoj po takej žene túžim,,,vedel by si ma zoznámiť,,,respektíve dať kontakt,,nick,,alebo,,,Díky
Staci otvorit oci a prejavit zaujem...a hlavne mat gule dat kolpliment neznamej zene. Ja som napriklad minule v jednom obchode kupoval, bola tam predavacka okolo 55, krasne oci, blondinka, naherny usmev. Nedalo mi, som jej povedal, ze ma krasne oci a usmev. Potom som odisiel a ked som siel k aitu okolo toho obchodu, este som si tam "akoze" isiel nieco kupit a ked ma zbadala tak sa ma spytala, ze co mlady muz, co ste nieco zabudlo kupit? Som jej povedal, ze su dve moznosti, bud som nieco zabudol alebo som Vas chcel vidiet :) A doslova sme mrdali pohladmi...Len chcem tym povedat, ze netreba sa bat, zrela zena este nikomu za kompliment, otvorenosti a zaujem este hlavu neodtrhla :)
Uhm,pravda je tá, že zrelé ženy sú viac otvorené sexu,dovolia si prijať takéto výzvy a užiť si to omnoho viac ako v mladosti ,možno aj bez výčitiek: bože čo som to urobila! 🙄,teraz sa mózem hanbiť! Ale potom kedy ?keď nie teraz! keď sme také fajne zrelé, šťavnaté ,poniektoré aj bucĺaté, fajne ricaté ,cicaté,mäkkúčke ako pampúšik a vieme čo chceme.U mňa je to naopak, môj partner je o 16 rokov mladší a v posteli si to uživame. Preto damy ,uživajte si pekné milovanie, lebo raz vám chuť odíde a buchtička nám bude slúžiť už len na piškanie.
Lepsie by som to nenapisal....skoda ze v Presove je asi velke Tabu sexu...bohuzial
A inak som mal vela zrelych zien, doktorku vlastnu riaditelku, kolegynu z konkurencnej firmy, pani z mestkeho uradu, atd...vsetko zeny od 9 do max 20 rocneho rozdielu oproti mne.
A inak jedna usmevna prihoda este...mal som partnerku, zrelu, spokojny vo vztahu a stretol som raz v obchodaku jednu krasnu, sexy zrelu zenu, trosku to prepalila, minisukna, steklicky, prsia vonku, ale bola fakt sexy. Nedalo mi, som jej pochvalil postavu, nohy a ze jej to sekne...potom sme sa stretli v dalsom obchode, usmievala sa na mna, chytila za ruku a mi povedala, ze este raz sa stretneme a musime ist na kavicku. A aj sa tak stalo, sme sa este raz stretli, sa mi predatavila a chcela ist na kavu, no ja som bol v tej dobe spokojny a nechcel som nic riesit tak som utekal :-D
Kde také nachádzate?? Rád by som takú nejakú ženu spoznal :)
Ja v 25 som mal 63 ročnú. Nemalo to dlhého trvania, za mňa to bolo fajn, za ňu asi nespokojná s výkonom 😀😂
Priebežne asi vedieš....................................38ročný rozdiel
To sa ti v takom veku ako podarilo takú dostať?
Ja som bol u Alena6666666, za FO, vek neviem, odhadujem 60? ale sex úžasný......
Ja mám 42r.priatela uz viac ako rok a pol a milovanie je nádherné...nevieme sa nabazit jeden druhého...a vychutnavame si vsetko co sa paci obidvom🤗
ona 56, ja vtedy 42, V aute, ostriekal som jej brucho, pička krásne šedivá, opätkami mi porobila šmuhy na tapacirungu hore, ešte že ho neroztrhla
ja som mal 21 ona 52 a nebola to jednorazovka
La publication a été effacée par l'utilisateur.
AKO SI PO NU PRISIEL KAMO PETER

NAJzrelšia
milovníci zrelých žien